Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu kõlarite pildid=)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Selge pilt, sul endal kogemusi kah TL-iga ?
    teooriat olen kahe suure juhi ja eeskuju ( ;D ) Intz'u ja Ksl'i abiga omandanud. niiet teoreetiline kogemus võibolla isegi oleks, ent praktikasse ei ole veel rakendanud. oli plaan teha küll ühed TL kõlarid, ent see jäi väheste kogemuste taha kinni. ja kui oleks metsa pannud arvutuste ja muude asjadega oleks see materjaliliselt mulle väga kalliks maksma läinud. ning egas kooliõpilasel siis raha puu otsas kasva

Comment

nii, mul täpselt samasugune t-line, kuid bassikad on niinimetatud S30 omad. ja lisaks on veel kõrged ka. ja punane valgustus all augus.

air, pane kindlasti täidet ka veel. mina ostsin mahulist vatiini ja ühte torusse kokku panin seda 1*0,5-meetrise jupi. see käis rohkem kõrva järgi.
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Need T-Line'id ikka mõeldud rohkem jazz'i ja taolise muusika jaoks jah? Et ega nendega mingi trance'i pole mõtet kuulata..?

Comment

aga kas LED`il peab oma toide olema voi lihtsalt kolariga koos? Tahtsin subwooferi sisse panna

Comment

t-line on mul kokkupuude kontsertkastiga.ühte kasti mõeldud 2*4an32.Kahjuks pole sinna orig. vajukaid sisse panna.Said mingid sarnased lairibakad pandud ja kärab küll.Mingir imeheli sealt ei tule ja loomulikult pole asjandus tymmi kuulasmiseks.
            muusika on kuulamiseks

Comment

aga kas LED`il peab oma toide olema voi lihtsalt kolariga koos? Tahtsin subwooferi sisse panna
              kui yhendada lihtsalt kõlli juhtmete kylge siis hakkab/hakkavad LEDid vilkuma bassi järgi!!! niiet kui tahad et lihtsalt põlex siis tuleb eraldi juhtmega vedada....
              Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

Teeme siis nii et vilguksid =)

Comment

Teeme siis nii et vilguksid =)
                  nendele ledidele või ledile mis sa sinna sisse paned topi mingi takk ette muidu näed uusaasta ilutulestikku oma toas :P

Comment

seda ikka =)

Comment

Need T-Line'id ikka mõeldud rohkem jazz'i ja taolise muusika jaoks jah? Et ega nendega mingi trance'i pole mõtet kuulata..?
                      Muidex õiget Atmospheric või Goa trance-i võid ka end väga puhtalt kõlava systeemiga surnuxkaiffida
                      kris@andmevoog.eu

Comment

mina kuulan nendega DnB ja trance . Ise kirjutan dnb kaa ja need kolarid mangivad paris hasti =)

Comment

Seda, et kas saaks pilte nähe veel.? Link enam ei tööta. Aitäh!

Comment

Working...
                          X