Teade

Collapse
No announcement yet.

Mure tornide valikuga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mure tornide valikuga

Kas Triangle toodangut on keegi kuulanud?
    Teema algatajale: soovitan minna järve keskuse noortehnikusse. Müüjad oskavad kõlaritest rääkida küll ja olemas ka korralik kuulamisruum. Seal on Triangle vist täiesti olemas. Kallimad küll, kuid ka 10000 on midagi saadaval.

Comment

ma olen, ja selle põhjal soovitada ei julgeks.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
        No ma ei tea kas need elemendid seal (jamo concert) nüüd nii odavad ka on. Või mismoodi see käima peaks.
        kloonides ei mängi 10k eek eelarvega välja küll, aga kes oskab otsida, leiab odavamaid alternatiive, mis teatud kohtades võivad olla isegi parema esitusega kui jamodes olevad.

500...700€ kaheribalistele põrandakõlaritele olen saanud järgneva tagasiside:

Tervist.
        sain oma tehnika viidud Tallinna ja enamvähem isegi paika seatud. Tehnikaks on mul rotel ra-01 ja nad c521 bee cd mängija. Rotelil on eelvõim bypass peale keeratud. Signaal läheb läbi ainult volli potekast ja ütleks, et kõik on minu jaoks täiesti paigas. Kui võrrelda neid kõlareid Alto 2 (Visaton) kõlaritega siis vahe on väga suur. Kui kunagi võimendi ostsin siis proovisin poes seda koos 20k tannoy kastidega ja ütleks, et peerless vifa on üle. Samas olid tannoyd minu arvates ka ühtedest 30k maksvatest suurtest b&w kastidest üle. Kui teiste kõlaritega on rotel olnud veidi "terav" siis nendega on kõik täiesti ideaalne ja mõnusalt pehme. Väga meeldivad mulle nende kõlarite bassid. Samuti ei kurda kõrgete üle. Väga mõnus on kuulata Al di meolat..., john mclauglini ja paco de luciat koos mängimas. Väga meeldiv on kuulata ja tajuda kus kolm kitarri mängivad. Üldiselt saab nende kõlaritega kuulata hästi kõiki neid muusikastiile, mis mulle meeldivad. Alates instrumentaalist ja bluesist, lõpetades vana-kooli rockini ja 80-ndate tantsumuusikani.

-------------
        Tervitus!

Lubasin kirjutada ka tagasiside, kuid ajapuudusest tingituna oli kaunis raskustes viimase valmis jõudmisega. Igatahes nüüdseks olen jõudnud kõlarid lõplikult paika sättida ning muusika kuulamisele keskenduda; küll vajaks veel vahetamist võimendi, mis potensiaali hetkel korralikult pärssima kipub.
        Heli on otseloomulikult suurepärane ning igatahes minu maitsele sobiv: vokaal on siidne ning vaoshoitult täpne nagu on seda ka kogu ülejäänud kesksagedus. Erinevalt eelmisest kõlaripaarist /W170S ning SC10N/ on vahe detailsuses ning helipildis lausa meeletu: joonistub välja selline nähtus nagu helipildi sügavus ning seda lausa harjumatult piinliku täpsusega; muusika ärkab ellu.
        Kõrgem ots on jällegi täpselt minu maitse, ääretult soe ning tasakaalukas, kaotamata seejuures detailsust ning täpsust, mis senimaani kuulatud poekõlarite juures vägagi harv (kui mitte olematu nähtus) on.
        Vaat et kõige suuremaks üllatuseks osutus antud kõlarite puhul veel bassi osa, sest ei oleks osanud isegi oodata mitte, et 6.5´element nõnda madalale mängida suudab, tekitades seejuures uskumatut rõhku, jäädes samas täpseks ning mahedaks. Paika sättimine kippus küll veidikene aega võtma, sest bassi osa ei tahtnud alguses kohe kuidagi paika loksuda, ent lõpuks, kui kõlarid enda koha leidsid, oli heli lihtsalt suurepärane.
        Musikaalsuse poole pealt on tegu ääretult universaalsete kõlaritega, mis saavad igasuguse stiiliga suurepäraselt hakkama; alates klassikalisest muusikast, jõudes elektrooniliseni ning lõpetades raskema rockiga - teisisõnu täpselt see, mida vajasin!

Seega veelkord suured tänud suurepärase töö eest!

---------------

Tere !

Olen tähele pannud, et kõlariteostjad annavad Sulle ka väikese tagasiside, kui on kõllid kodus ära ühendanud.

Proovin paari sõnaga ka ise seda teha...

Tegelikult on raske sõnadesse panna erinevust heli esitamisel võrreldes minu vanade Pioneeri kõllidega. Tegelikult ei ole ka võimalik neid eriti võrrelda. Sinu kõlarid toovad plaadilt välja kõik nüansid ja helid, mis sinna on salvestatud. Pioneerid esitasid aga tagasi mõeldes ainult mingit müra, mille tõttu oli nendega osade muusikaliikide kuulamine peaaegu võimatu ja seetõttu kasutasin kõrvaklappe. Näiteks progre-metal, kus on palju sellist peenemat-mõtlikku heli. Olen siin eilsest saadik kuulanud oma riiulist päris mitmeid stiile ja ei ole pidanud ühegi plaadi heliga pettuma. ( ei ole kuulanud praegu selliseid Italo liini asju, mis ei pruugi olla kvaliteetselt plaadile salvestatud).

Niiet igatahes olen väga rahul, et sai Sinu käest endale kõllid tellitud ! !

PS! Muuseas...Onkyo 605 ress esitab Sinu kõllidega bassi nii, et ei ole olnud vajadust supakat järgi pannagi...! See on veel kogu selle asja juures minu jaoks kõige suurem üllatus. Järelikult oli mul siiani enda kogemis ikka väga kehvade kõlaritega...Ja võib uskuda arvustusi, et Onkyo ressid esitavad ka muusikat OK.

Comment

Nüüdseks endalgi valik tehtud ja kõlarid kodus mängimas.Õnneliku juhuse tõttu sattusid kätte hea hinnaga pea uued Audes 155-d.Hifi klubis,kus ma neid ka kuulamas käisin soovitati ka sama tootja keskkõlarit,mille ma leidsin siitsamast foorumist ja milleks on Audes cs-015,mille saan kätte järgmine nädal.Hetkel olen täitsa vaimustuses nende kõlarite poolt toodetava heliga.Audes tõesti sai ka minupoolse positiivse heakskiidu.

Comment

kuidagi huvitav teemakäsitlus! Tahate odavale kolmanda seeria Yamahale soovitada kalleid Jamo tippkõlareid.Tõenäoliselt sobiksid sellele paremini Monitor Audio pr2 + mingi suppakas.

Comment

Working...
            X