Teade

Collapse
No announcement yet.

Võhiku küsimus - Technics SA-EX100

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võhiku küsimus - Technics SA-EX100

Sain enda kasutusse Technics SA-EX100 resiiveri, millel on vaid kaks kõlari väljundit. Kas mingi võimalusega saab lisaks kahele kõlarile ühendada sinna ka subwooferi ?

Vs: Võhiku küsimus - Technics SA-EX100

Link manuaalile. See konkreetne resiiver on arvestatud ja ehitatud töötamiseks 2.0 (stereo) kõlaritega. Subwooferi lisamise võimalus on mudelil SA-EX300. Sul on valikud:
    1. Hangid sobivad stereokõlarid.
    2. Müüd resiiveri maha ja ostad teise, mis on ehitatud subaka ühendamiseks.
    3. Uurid, kas resiiveri audio väljundis on sobiv helisignaal aktiivse subaka ühendamiseks.
    4. Püüad ise midagi kuidagi ühendada ja teed varsti uue teema "resiiver/ subwoofer ei tööta, kuidas remontida?"
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

On veel variant soetada subwoofer, mis võtab signaali põhikõlarite signaalist.
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Oleneb millise subwooferi ühendada tahad. Mul on yamaha stereo võimendil Intzu ehitatud passiivne subwoofer järgi millest jookseb ka kõlarite signaal läbi nagu YRO mainis. Terminalis on 8 klemmi, 4 üleval ja 4 all. Ülemistesse tuleb signaal võimendist ja alumistest läheb edasi kõlaritesse. Selline asi töötab juba 7 aastat probleemivabalt. Võta Intzuga ühendust ja lase omalegi selline asi valmistada. Kunagi üks tuttav rääkis, et tal selline lahendus keeras helipildi segi, aga mul küll probleemi pole, aga eks see katsetamise asi ole. Kui tahad aktiivset subwooferit, siis osta selline woofer millel oleks võimendi näiteks selline http://www.noortehnik.ee/grupid/acti.../group_id/190/ Võimalus on ka sellise võimendiga ise ehitada subwoofer. Sellel on sarnane terminal nagu minu woofrilgi. Võimendist jooksevad kaablid vasakusse terminali ja kõlaritesse lähevad kaablid paremast woofri terminalist. Aktiivwoofri puhul kõige lihtsam lahendust ja saab kasutada ka tavalise stereo võimendiga.

Comment

kas see on väga halb variant kui subwoofri juhtmed ühendan ka samadesse aukudesse kus on juba kahe põrandakõlari juhtmed ?

Comment

Ütle parem, milline woofer olemas/plaanis on? Ühendada saab ikka, ainult abistamiseks infot vähe.

Comment

Working...
            X