Teade

Collapse
No announcement yet.

USB ots tavaliseks "audio input" otsaks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USB ots tavaliseks "audio input" otsaks

Tere, oleks siis selline küsimus et kui lõigata oma kõrvaklappide otsast USB ots ära, siis sinna asemele mingi tavaline audio ots panna, siis kas see arvuti järgi ka funkama hakkab??

USB ots lööb kohe mul arvutisse mingi lühise, seetõttu mõtlesin otsa ära vahetada, pole just odavad ja vanad klapid ka, et veel maha kanda.

Ette tänades, Andrus

Vs: USB ots tavaliseks "audio input" otsaks

Ega ei hakka, kui see USB-pistik seal tootja pandud on ja USB-pessa mõeldud oli. Kõrvaklappide marki paluks.

Üldiselt pole hea standardsete pistikutes-pesades ebastandardseid ühendusi kasutada. Varem või hiljem pistetakse selline ühendusotsik sinna, kuhu see üldlevinud teadmise põhjal käima peaks ning ongi tulevärk käes.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Comment

Täenäoliselt sul klappides sees ikka pisut elektroonikat ka . Võid muidugi vinnata uue juhtme ja panna selle otse elemendi külge.

Comment

Kui USB pistik on nats pikem ja suurem kui tavaliselt siis USB helikaart on tolle otsa sees. Too maha lõigates jääb alles punt analoog signaali juhtmeid.

Klapi osaga on lihtne - vasak kanal, parem kanal ja maa.

Mikriga võib aga olla signaal + maa või siis signaal, eelpinge, maa. Allolev link omab näiteid mõlemast.

Seega tõenäoliselt teostatav aga mikri ühenduse osas võib eksperimenteerimist vaja olla.

Ergo

Comment

noh jah, logitechi omad on ja mikker on mul ammu küljest läinud, kuna see hakkas närvidele käima, aga jah, olen juba mitu korda seda lahti võtnud, kuskil mujal ei paista probleemi olevat, aga jah, niikui usb pessa viskan, lööb lühisesse, vms.

Comment

Working...
          X