Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarikaabli läbimõõt kõlaritele?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlarikaabli läbimõõt kõlaritele?

Ma tahaks näha seda meest, kes ütleb mulle pimetestis ära, milline kaabel on võimu ja kõlari vahel.
    Oleks täitsa huvitav näha, kas selliseid inimesi tegelt ka on.

Comment

No kui väga sitt kaabel on siis vast tunneb.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Selliseid inimesi on ja mitte vähe....sorry, aga ma ei viitsi sellel teemal vaielda...
        Aga kinnitan veelkord, et iga kaabel (signaali, kõlari, toite) on samatähtis süsteemi komponent nagu seda on cdmängija, võimendi ja kõlarid. Kes ei taha , ärgu uskugu ja ostku rõõmsalt ehituspoest juhet edasi...

Comment

Mis see toitekaabel siis teeb?

Comment

Kõige eelnevaga nõus, ainult üks asi on arusaamatu, nimelt et kellele on mõeldud ultra-giga toitekaablid überhinnaga, see on puhas raha raiskamine. Puhtalt juba sellepärast et piisab vaid vaadata mis meil tuleb seinakontakti, tavaline 3*2,5 mm PPJ vask.....niiet kas on mõtet panustada 100€ toitekaablisse, kinnitage või lükake ümber.

Comment

Esmalt postitatud Inq poolt Vaata postitust
              kellele on mõeldud ultra-giga toitekaablid überhinnaga.
              See on vana juudi ärireegel: inimestelt, kes ei oska rahaga midagi teha, tuleb see ära võtta. Ükskõik, mis ettekäändel või põhjendusega.
              Kohe-kohe ilmub keegi ja väidab, et kõlarite jaoks on ainuõige litzendraht.

Mõõduka tasu eest kuumutan, polariseerin teie kõlarijuhtmed! Ühtlasi vabastan needusest ja müün indulgentse.

Comment

Kõigil muudel kaablitel on mingi mõju, vahest väga väike aga kui toitekaablil on mõju helile on see seade, mille külge see toitekaabel pannakse, väga valesti tehtud.

Comment

Selle loogikajärgi on siis ju kõik maailma võimendid valesti tehtud.. Selleks et kaablite vahe välja tulex peab kõikepealt süsteemi mingilgi määral mängima saama... Vähe on sellest kui plokid omavahel ära ühendada...kõlaritest tulevad küll kõik sagedused, aga helipilti ei teki... Stereo on ju ruumiline, e. kolmemõõtmeline heli... 3D
                  Vahepeal juba rõõmustasin, et siin ka mõistlikke inimesi on, aga nüüd tundub jälle, et täielik pimedus....

Comment

Esmalt postitatud 69eyes poolt Vaata postitust
                    Selle loogikajärgi on siis ju kõik maailma võimendid valesti tehtud...
                    Järeldus on õige aga lähteandmed on vigased.
                    Aga selgita vähe tehnilist tausta, miks toitejuhe aitab luua paremat ruumilist pilti?

Comment

Palju ilusat juttu aga nõus et rumalatelt tulebki raha ära võtta

Comment

No mix teha maha naabrinaist, kui teda veel proovinudki pole??? Äkki ta on voodis Super???
                        Seda Cardast pole mina ka proovinud, aga tundub täitsa OK! Selliseid aga olen:

Võimule eriti ei sobi, aga signaaliallikale väga hea!!!

Comment

Peab tunnistama et meil on vist vastastikuselt üksteisest kahju.
                          Kui see pole snakeoil siis mis on?

Comment

Iga juhtmejupp, kui koostada ekvivalentskeem, koosneb komponentidest R, L ja C. Takistuse asemel vist kasutatakse ka juhtivust. Need komponendid on kõik muutuvad suurused selles mõttes, et sõltuvad konkreetse juhtme füüsikalistest omadustest, materjal, mõõtmed, juhtmete omavaheline paigutus jne. Sellisel süsteemil peaks teatud sagedusel tekkima resonants ja teatud sagedusel võima töötada tõkkefiltrina, see tähendab, et omavad suuremat sumbuvust. Siit tulenebki, et erinevad kaablid (erinevast materjalist, samast materjalist erineva pikkusega jne.) käituvad erinevalt, muudavad-moonutavad signaali sagedusspektrit. Iseasi, kui hästi kellegi kõrv seda võimeline on eristama, siia juurde teatud juhtudel lisaks veel luulud. See on minusuguse suht võhiku teooria.
                            Teoorias peaks olema isegi juhtme sageduskarakteristika mõõdetav, tõenäoliselt ka praktikas.
                            viimati muutis kasutaja Pläsku; 23 m 2011, 11:45. Põhjus: täiendus

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                              ... miks toitejuhe aitab luua paremat ruumilist pilti?
                              Mul ka oli selline küsimus, tehtud paar-kolm eksperimendid.
                              Olnud jargmine combo:
                              1)
                              Source: Dune HD Base 3.0 + toitekaablid
                              DAC&Võimendi: Denon AVC-A1SRA
                              Ühendus: DH-Labs D-75 coax
                              Kõlarid: Blues, Excellence1
                              Toite kaabel: Tavaline vs DH-Labs PowerPlus

2)
                              Source: Dune HD Base 3.0 + toitekaablid
                              DAC&Võimendi: Pioneer VSX-AX5i
                              Ühendus: DH-Labs D-75 coax
                              Kõlarid: Blues, Excellence1
                              Toite kaabel: Tavaline vs DH-Labs PowerPlus

(1) variant oli natukene parem helipilt ja detailid (kesk-kõrg osas) PowerPlus-iga.
                              (2) pole erinevusi.

(1) Aga oma kõrvu mitte uskunud ja mul on huvi kontrillida, kui seal on mingi elektriline parameetride erinevus, miks ma kuulan vahe.

Osciloskopidega kontrollisin 5V toite Dune-s: pilt näitab, et erinevus olemas ja toitekaabel filtreerib müür:

Ka kontrollitud coaxi väljund (24/96):

Click image for larger version

Name:	PowerPlus_vs_normal.jpg
Views:	2
Size:	11,1 KB
ID:	865761

Tootja kirjutab seelline:
                              "The clarity of an audio signal is greatly affected by the components power supply. The theory is that an electro-magnetic field is created as electrical current flows through a conductor. This field adds distortion and noise as it comes into close proximity to audio components and low-level cables. By tightly controlling this field, the Power Plus lowers overall system noise by not allowing the field to interfere with the rest of the system."

Kui keegi teab miks seal on on erinevus, mis see "theory is that an electro-magnetic field is created as electrical current flows through a conductor" on, kirjutage palun siin. Ma ei saa aru, miks "viimane meter" teeb heli erinevus.

Comment

Pläskuga täiesti nõus, iga kaablijupp ongi filter, mis muudab ja ka moonutab helisignaali. Ta teeb seda siis kas kõrva jaoks meeldivamaks, s.t. tekitab helipildi ja pillide eraldatuse, või siis mitte... niisama in igasugu pistikutega, ühele ja samale kaablile erinevate pistikute panemisel võib saada täiesti erineva tulemuse, nagu oleks tegemist täiesti erineva kaabliga (ja seda ka toitekaablite puhul). Korralikud toitekaablid on aga tehtud selliselt, et vähendavad igasuguse elektrilise müra sattumist aparaati ning tänu sellele on helipilt puhtam ja ka kõrval on seda meeldivam kuulata.
                                Samuti sügavad kaastunded uskmatutele...
                                viimati muutis kasutaja vasaraonu; 24 m 2011, 12:24. Põhjus: Kirjavead.

Comment

Working...
                                X