Ma ei usu et tükid taga nendel pakkidel vast mingi kleeps peal ikka et õrn pakk või midagi sellist ??? aga mine sa tea.
Teade
Collapse
No announcement yet.
kõlarid ja võim
Collapse
X
-
to indrek: probleem selles, et ma ei tunne kedagi, kes tegeleks selliste asjade modimise või ise ehitamisega....
Kõlarite koha pealt saaks ma sind ehk isegi aidata, kui huvi on, võib pikemalt edasi rääkida.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
eix666
kui kõllide ise kokkuladumine (kellegi teadja poolt st) võibolla veel väga märgatavat kvaliteedikadu ei anna (ehk siis ma natuke mõtlen asja üle), siis kas on üleüldse võimalik estonia võimu modides asjast tõesti head heli saada...hind tuleb muidugi odavam...aga ei taha nagu heade kõllide heli viletsa võimuga ära tappa... :-/
/me tuletab veelkord meelde, et tegu täieliku n00biga audiomaailmas...
Comment
-
eix666
niih, mõtlesin et kirjutan natuke arengutest....võimuks sai ostetud kasutatud Denon AVR-1802..ja ausaltöeldes on fuckin' amazing, mis heli see Denon suudab S90'test välja võluda....ma tõesti kuulen nüüd ka kõrgeid helisid (radiotehnikaga oli nagu kuulaks muusikat läbi madratsi).... ja minu suurimaks üllatuseks annab denon bassi isegi rohkem ja läheb madalamale (kui kõrgete kvaliteedi kasvu oli oodata, siis siiani arvasin, et Radiotehnika võim on bassi suhtes suhtkoht võimas, nagu näha ma eksisin) ning üleüldse mängib tunduvalt täpsemalt....ja kui ma natuke kartsin, et uuemad ressiiverid pidada natuke külma ja kriiskava (harsh and bright, ei osanud paremini tõlkida) heliga, siis see denon on küll sooja, mõnusa ja üleüldse ilusti tasakaalus heliga.... JA SEDA VEEL S90'tega.....
uued kõlarid on aga loomulikult ikka plaanis hankida...
Comment
Comment