Teade

Collapse
No announcement yet.

väike krabin ise kirjutatud plaadil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Minuarust on need verbatim'id head mis on vinüüli moodi pealt, maksavad mingi 15 eek'i tk ja ongi mõeldud muusika plaatiteks

Comment

need on jah väga head!!!
      Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

siis tuleb Platinumid muude asjade jaoks jätta ja Verbatime osta muusika jaoks

Comment

ega tegelt cd-toorikutel ju vahet eriti ei ole....kõik on ju tehtud sama meetodiga(ma ise ei tea mis asi see seal peal on, aga jah) see on midagi taolist nagu need 6.- plaadid mis paistavda läbi...a ming firma on oma kleepsu peale pand......tegelt mingi vahe ja säilivus aja vahe on küll isegi
          ;D ;D ;D
          On ikka vahe küll. Väga suur vahe.
          Otsige 2002/2003 AM'ist CD toorikute testi.

Comment

Olege lahked!
            CD pole igavene:
            http://www.am.ee/6555

Pigmendina on praegusel ajal valdavalt kasutusel kolm tüüpi.

* CD–de algusaastail võeti kasutusele Cyanine. Olles tehnoloogilselt odavaim, on ta levinumaks ka praegusel ajal.
            * Teine levinud pigmenditüüp on Azo.
            * Kolmandaks on kasutusel Phthalocyanine. Viimase pigmendi kasutamine on patenteeritud firma Mitsui poolt. On kõige kallim aga järelikult ka millegi poolest parema tulemiga tehnoloogia.

Comment

Olege lahked!
              CD pole igavene:
              http://www.am.ee/6555
              Pigmendina on praegusel ajal valdavalt kasutusel kolm tüüpi.

* CD–de algusaastail võeti kasutusele Cyanine. Olles tehnoloogilselt odavaim, on ta levinumaks ka praegusel ajal.
              Tõenäoliselt siis need kõige odavamad no- name plaadid...
              Ajale vastupidavuse kohta ei oska paraku öelda, kuid kriime kardavad nad küll hullumoodi, töökiht tuleb lihtsalt plastiku pealt lahti Õnneks ei ole eriti palju nendega tegelenud. Samas üks tuttav teadis öelda, et kui hoiutingimused on head, ei ole viie aasta jooksul probleeme veel tekkinud...

* Teine levinud pigmenditüüp on Azo.
              Ehk siis Verbatim ja Pioneer - ei ole probleeme olnud

* Kolmandaks on kasutusel Phthalocyanine. Viimase pigmendi kasutamine on patenteeritud firma Mitsui poolt. On kõige kallim aga järelikult ka millegi poolest parema tulemiga tehnoloogia.
              Hmm... Seda väitis kasutavat ka Acer (hiljem siis BenQ ) ja need toorikud, mis ma ostnud- kirjutanud olen, on ebaõnnestunud ( kusagil 70- 80% algusest loeb välja, siis läheb lolliks)
              Samas Mitsui CDR' id (MAM) tötavad korralikult

[OT]
              Ma ei tea, mis töökihti kasutab EMTeC, aga kolme aastaga on kahele toorikule ilmunud tumedad täpid, nii et mõned failid on muutunud loetamatuks. (Ja tegelikult ei ole mul need plaatide hoiutingimused midagi nii hullud)
              Samuti ei meeldi ACME - plõksutab ja undab jupp aega (4-5 spin-up'i), enne kui pildi ette võtab. > [/OT]
              Kusjuures olen ka ise täheldanud kõrvaklappidega kuulates, et mõned valjemad kohad kipuvad krabisema (samuti Winamp' iga mp3-> wav, aga kes see siis iga kord wav' e üle kuulata jõuab :P Järgmise plaadi puhul kasutan siis EAC+Lame...
              BTW, kuidas suhtub Nero VBR' i ?

Comment

Ehk oskab keegi öelda, kuidas leida õige kiirus tooriku jaoks või peaks lihtsalt paar toorikut ära kõrvetama erinevate kiirustega, et teada saada kas CD mängija saab lugudega hakkama???? kasutan ise NERO 6 vara

Comment

ise teen muusikaplaate tavaliselt 4-8. Siis loeb ilusti välja ka, tavaliselt on niimoodi olnud et mida kiiremini kirjutan seda aeglasemini cd mängija lood välja loeb, paned näiteks ühe loo mängima ja ta otsib seda plaadi pealt mingi 10 sekundit. Mida aeglasemalt seda parem.

Comment

noo see on tõesti suhteline mis kiirusega keegi plaate kirjutab, aga tavaliselt on plaaidl kirjas palju ta kannatab(muidugi seda ei tasu kah uskuda) ja cd-kirjutajatel on ka nüd ullme kiirused sisse lükatud, aga mingi normaalne on siiski ikkagi 12x, aga kui on kiire, sis võib kiirust lisada...see enda otsustada

Comment

järsku keegi teab mida saab teada NERO toolkit'i peal oleva CD/DVD SPEED programmiga teada.ega see ometi testi plaadi tegelikku salvestuskiirust-või saan ma valesti aru.

Comment

Working...
                      X