Kirjutaja on Lite-on 48*12*48. Krabin tuleb sisse ainult mõne üksiku loo ajal. Näiteks kui loos tulevad natuke valjemad kohad siis on kohe väike krabin kuulda. Enne plaadile kirjutamist on kõik korras. Muusika plaate teen tavaliselt nelja või kaheksaga nii et liiga kiires kirjutamise vist viga ei saa olla. CD-MÄNGIJA on Arcam, võibolla on asi mängijas? Ise arvan et viga võib olla ka toorikus (PLATINUM), sattusin lihtsalt kehva partii peale?
Teade
Collapse
No announcement yet.
väike krabin ise kirjutatud plaadil
Collapse
X
-
kui kahtlustad mängijat, siis proov seda plaato otse cd-kirjutajaga mängida ... pane kohe kõrvaklapid kirjutajale järgiSound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
-
krabin võib tulla sisse ka selles, et kirjutaja vana, aga seda ma ei väida....
mul endal oli 2 aasatat mingi HP 2x kirjutaja .....pidas täiesti vastu, aga mingi 2 kuud enne lõppu hakkas valima toorikuid ainult TDK'le kirjutas võibolla kokku sattumus, ei tea, aga teistele ei kirjutand, ütles vaid et vigane....
et krabin on see ainult teatud lugudel, siis see on küll huvitav :-/ aga nüd on ju hakatud võitlema piraatluse vastu ja see krabin võib sllest tuleneda, sest isegi olen paljud lood nii kätte saand, et algul kuulates normaalne, aga plaadil on üpriski saaast
Comment
-
Mõnikord on jama selles programmis, mis sul mp3 wav'iks lahti pakib. Muidugi ei ole dekompressorid võrdsed ja ikka juhtub jamasid. Proovi enne mingi progega pakkida lahti mp3 waviks ja siis seda arvutis kuulata. Kui wav on korralik, siis alles kõrvetada. Otsest krabinat ei tohiks ikkagi nii või naa plaadile tulla. Igaks juhuks kontrolli mängija korrasolekut(proovi plaati mujal), äkki on d/a muunduris mingi viga, mis kõrgemate bittide juures jama teeb?
Comment
-
Mõnikord on jama selles programmis, mis sul mp3 wav'iks lahti pakib. Muidugi ei ole dekompressorid võrdsed ja ikka juhtub jamasid. Proovi enne mingi progega pakkida lahti mp3 waviks ja siis seda arvutis kuulata. Kui wav on korralik, siis alles kõrvetada. Otsest krabinat ei tohiks ikkagi nii või naa plaadile tulla. Igaks juhuks kontrolli mängija korrasolekut(proovi plaati mujal), äkki on d/a muunduris mingi viga, mis kõrgemate bittide juures jama teeb?
ma olen alati winampi kasutanut ;D
Comment
-
mul konkreetselt on selline probleem et lasin kasseti pealt arvutisse ja siis plaadi peale. Just plaadi alguse lugudel ühel või kahe lool on mingi krabin sees. Samamoodi oli ka plaadiga mille tõmbasin.
Tahtsin teises mängijas proovida aga ei leidnud Arcamiga kuulates enam mingeid vigu. Kuid ma tean et just alguse ühel või kahel lool on vead sees!!!!!!! Enda toas kasutan Sony mängijat,ilmselt lähiajal proovin veel sellega ka kuulata.
Comment
-
sedand küll jah, et ei pea midagi konvertima, ma kah kunagi tegin seda, aga kui avastasin, et Nero teeb selle ära siis see ju üli pro...aga kaseti pealt arvutisse lastes muutubki ju heli kvaliteet natsa kehvemaks, vähemalt mul on küll nii olnd....aga et ainult esimestel lugudel...see mingi müstika wärk...
Comment
-
Mul oli täpselt samasugune probleem.
Proovisin erinevaid kirjutajaid, kirjutamise kiiruseid, tarkvara ja plaate. Viga oli siiski CD mängijas. Mäletan ka, et otsisin netist selle mängija kohta infi ning leidsin, et ma pole oma murega üksi.
Asi lihtsalt ei mänginud ise kirjutatud plaate :'(
Proovisin samu plaate mujal ning nüüd ka uues mängijas - no problemo.
Comment
-
ega tegelt cd-toorikutel ju vahet eriti ei ole....kõik on ju tehtud sama meetodiga(ma ise ei tea mis asi see seal peal on, aga jah) see on midagi taolist nagu need 6.- plaadid mis paistavda läbi...a ming firma on oma kleepsu peale pand......tegelt mingi vahe ja säilivus aja vahe on küll isegi
võibolla oskab keegi midagi veel täpsemalt öelda.....aga no kas Platinum või Verbatim....hind on küll sama jah ja samas hinna klassit võid leida ka igast poest muu firma omasi
soovitan osta ikkagi tuntud firma omasi
Comment
-
kui teema cd toorikute peale yle läheb siis soovitan teile Prime Disc või Sentinel!!! Ise kasutan ainult neid ja muusika plaadid mis päevast päeva keerlevad keskustes on kuskil juba pool aastat vastu pidand ja nad ei ploki ka!!!
neid toorikuid saab osta CDEXPERTist... http://www.cdexpert.ee/
tõesti on need Prime discid head!!! aga verbatim on tdk-dest ja platinumitest ikka yle muidugi... vähemalt minu kogemused on sellised... ma ei tea kuidas teistel on aga minu arust on nii... Prime Discid maxavad muidu 9.- tk.(slim karbis)Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!
Comment
Comment