Teade

Collapse
No announcement yet.

cd mängija viskab??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

cd mängija viskab??

selline probleem et mul on suhtvana muusikakeskus kuid üsna hea heliga. Aga probleem selles et viskab lugu mängides edasi ja lugu saab kole kiiresti ottsa ning ei saa korralikult loost arugi. Alguses mõttlesin et probleem on mu enda kirjutatud plaatides kuid siis selgus et ei nii se mitte ei ole. Laser pead olen mitu korda puhastanud kuid edutult.  Milles võib olla probleem??  kindlasti ei ole see bassist tekitatud vibratsioonist mis paneks keskuse rappuma.  ??? ??? :-[ :-/

mismoodi sa laserit puhastanud oled?kui puhastusplaadiga siis üldjuhul see pühib rohkem tolmu laiali läätse peal kui puhastab.kisu keskus lahti ja proovi vatitikuga puhastada.
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

Comment

ikka optika jamab sul.vahest harva aitab ka reguleerimine.

Comment

optika võib jamada. Olen kuskil kirja pannud siin foorumis, et lääts laseril ei tööta ainult pealispoolelt vaid on laseril ka vastuvõtu osa torus.Toru=optika ja tema sisu.Lääts koondab kiired kuskile ehk vastuvõttu.Kui teda koormata(laserit)tolmuga siis hävib nn optika.Loodame paremat ja proovi pealispinda puhastada.
        MSN- taneltreima182@hotmail.com
        telefon katki.

Comment

Siit lingilt näeb ka ehitust http://www.sony.net/Products/SC-HP/cx_news...pdf/cxa2586.pdf
          http://www.jsapi.jsap.or.jp/Pdf/Number03/C...uttingEdge2.pdf

Comment

kui igasugu puhastus plaadid ja taoline wärk ei aita ja muud võimalust üle ei jääa, siis pole muud kui cd mängijal kaas maha ja vatitupsuga kallale mis on kastetud spets vedelikku cd-laser optika puhastamiseks ( ise ostsin kunagi seda vedelikku nooerst tehnikust)

Comment

Olen ise ka vatiga optikat puhatanud, kuid vat võib jätta optikale kriime. Tuttav soovitas mul puhastamisex kasutada pehmet seemisnahka ja päris hästi toimis.

Comment

Working...
              X