Teade

Collapse
No announcement yet.

Teema "Tegijate süsteemid" arutelu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teema "Tegijate süsteemid" arutelu

See teema on lahutatud teemast "Tegijate süsteemid". Kõik nimetatud teemasse puutuvad muud kommentaarid siia! Mode

__________________________________________________ __________________________________________

Igav on lugeda neid postitusi, kuna sisu ei vasta teemale Tegijate süsteemid! . Kõik komponendid on poest ostetud! Ei leia ma siit midagi, mis on oma kätega tehtud.
    viimati muutis kasutaja Scott; 26 m 2011, 08:09.

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Tegijate süsteemid!

Tegijad ei ole ilmselt nii edevad, et enda süsteeme siin eksponeerida.

Comment

Ma küll ei näe teema pealkirjas "ise tehtud" vms.
      Estonian SPL & Sound
      @gargru

Comment

Moi, aga ole edev ja näita mida oled osanud ka oma kätega teha. Ilmselt pole midagi näidata.

Comment

Esmalt postitatud aleksander peterson poolt Vaata postitust
          Moi, aga ole edev ja näita mida oled osanud ka oma kätega teha. Ilmselt pole midagi näidata.
          Hm, teema oli soovitav hoida läbust puhas aga kui läbustamiseks läks siis märgin paar tähelepanekut.

Ilmselt ei ole nii edev. See edevuse laat siin ongi nõme lugeda - mitmes postis kõlanud vihjed asjade hindadest jne on nonsens, mis tähtsust sel on? Siis kelkimine kuimitmesaja tuhande eest tehnikat minema viidud...ainsagi näiteta - ehk keegi on näinud ja aitaks pahalaste jälgedele.
          See teema on edevuse laat, siin keksivad need kes arvavad, et neil on umbe tasemel süsteem aga tegelikult...normaalne inimene ei eputa.

E: ega sul omal ka seal hull tehnika ise tehtud...näha mingi McIntoshi kast - raudnael, et võimu kast ja pildil on see ilmselgelt selleks, et uhkustada...
          -superradical-

Comment

Minu arusaama järgi peaks siin teemas kajastuma muusika sõprade (tegijate) setupid, millega keegi muusikat kuulab/naudib, olenemata sellest, kas on tehasest tulnud seadmed, moditud või hoopis tükis ise tehtud. Edevuse jutust ei saanud hästi aru.. hakkame siis kõik jumala eest teiste eest kiivalt kõike varjama, kas nii? Kui inimene tahab jagada infot, siis miks mitte.
            Mulle isiklikult selline teema algatamine on sümpaatne (kahjuks sisu veidi vedas alt), sest on huvitav lugeda infot teiste muusika sõprade süsteemide kohta eriti, kui need on edasijõudnute tasemel, siis teab ise ka kuhu poole pürgida. Ja loomulik uudishimu on ka mängus

Comment

njaa siin foorumikülastajatel küllat väga edevaid süsteeme mida kahjuks keegi eksponeerida ei taha. Mis teha.

Comment

Täitsa normaalne teema - näiteks AudioKarma foorumis on seda "edevuselaata" päris pikalt:

Tõsi küll objektiivsemad oleks postitused koos piltidega - huvitav oleks vaadata kuidas akustika ja WAF probleemid on lahendatud/lahendamata jäänud.
                (ise ei hakanud pilte lisama - spets kuulamise jaoks, saab tekke, vaipu ja madratseid siia-sinna sätitud ja diivanit nihutatad.)

(veel edevusest - väljamaal ei tõmbavat paljud inimesed kardinaid akende ette - mine võta siis kinni - kas tegemist on eksponeerimisega või lihtsalt pole midagi häbeneda...)
                -

Comment

Esmalt postitatud aleksander peterson poolt Vaata postitust
                  Kuna mull see edevus nii suur pole, siis ega keegi eriti ei tea mida olen teinud aga ikka üht-teist olen.

Comment

kui edevuselaadaks läks, siis las läks. Kes tunneb, et ei saa ilma teistele näitamata oma süsteemist täit rahuldust, siis las rahuldab ennast siin. Parem lasta neil enda rahuldamisega tegeleda, kui neile veel edasist rahuldust pakkuda.

Ma ei ole põhjusega siia foorumisse enda hetke süsteemi kohta midagi kirja pannud, peamiselt "targemate ja kogenumate inimeste soovitusterahe" tõttu, mis võib tulla. Olen heliga väga rahul, naudin ja lasen ka teistel kuulata! Igaühe enda arvamus, mis arvata
                    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                      Kuna mull see edevus nii suur pole
                      Kahju!

Comment

Väga haruldast tüüpi rahvas elab siin Eestimaal - õelad, kadedad jne.. võrrelge kasvõi tagasisidet välismaa foorumitest(audiokarma) ja sellest foorumist siin
                        TFK Audio
                        #tfkaudio
                        http://www.facebook.com/tfkaudio/
                        http://tfkaudio.blogspot.com/
                        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Haruldane liik on see eestlane küll.
                          Huvitav, et teema peale mu posti (imekombel pole kive pilduma hakatud) nii keema läks.

Mida ma aga võin omast kogemusest ütelda.

Mõni aasta tagasi kui ka ise kirjutasin aretiste eksponeerimisest siis jäägu igaühe oma otsustada mis arvamuse ma sain, nimelt siin üks "autoriteet" kes naaberfoorumis marutab nagu ... , arvas minu tookordse mõtte peale, et kui ma teen näit. mingisugusest oma aretisest pildi, et seda teistega jagada siis SEE OLEVAT LIHTSALT JUMALTEAB KUST, NETIST jne... LEITUD !!!
                          A noh, inimesed kes ussisõnu vanamutikeste kombel loitsuvad - pole miskit imestada. Lihtsalt ongi kadedus - mõtle, äkki teine saigi sellega hakkama, kohutav ju kui omal ei ole viitsimist proovidagi?

Korduvalt saanud mõtelda sellele, et kas panna siia foorumisse üldse mingisuguseid pilte või mitte, viimastel päevadel siiski selge, et mõttetu. Moded käivad foorumis, kirjutasin sellest foorumi tagasiside teemas, et ei saa pilti lisada...kedagi ei koti.
                          Meil on siin põhirõhk sellel, et kõik peab olema seotud kapitalismusega, kui sellele korrale kaasa ei kiida siis saad ata-ata.
                          Ma aasta otsa igapäevaselt www.diyaudio.com foorumit jälginud ja seal asjad nii ei käi, ei ole teemaväliseid kiitmisi ja loomulikult ka sellest ajendatud vaidlusi, kes seda siiski aretavad, need saavad bani ja jutul lõpp, meil võib ka isiklikult nääksuda, ainult imelik, et mõnelt oodatakse, et peab kõigile head nägu tegema aga need kellele teed head nägu, need võivad nääksuda head nägu teinule vastu inetul kombel...

jah, on see eestlane üks imelik tõug...
                          viimati muutis kasutaja Scott; 25 m 2011, 05:45.
                          -superradical-

Comment

Ma ei saanud midagi aru, ega leidnud seost audio huviliste & set-up-de vahel. Äkki asi selles, et ma pole päris eestlane

Comment

Eesti keeles *tegijate süsteemid* -tegijate- tähendab, et on midagi tehtud, vaeva nähtud. Aga kui poes rahakott lahti tehtud ja midagi ostetud, siis foorumi teema peaks teist nime kandma. Raadiotehnika35 ( postitusi üle tuhande) võiks näidata pilti oma süsteemist, kus on oma mingid kastid ja oma mingi võimendi( tahaks loota, et on väärtuslikumad, kui laietarbe odav kraam) NB! Augusti teisel nädalavahetusel üks tegija Tartust oma talus Viljandi lähedal, organiseerib kokkutuleku just tegijatele, kus saab näha ja kuulata midagi paremat, kui poekraam. Toomas on ta nimi, lubas,et kohal saab kuulata ka kallist firma kraami. Kohale tulijaid, ainult tema tuttavaid, pidi palju olema. Kui läheb kõik korda, siis jagmisel aastal teeme suuremat reklaami.

Comment

Working...
                              X