Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite ühendamine arvutiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarite ühendamine arvutiga

Tervist!

Tahtsin küsida et kas on võimalik ühendada kõlareid ( 15 ac-109 )
    arvutiga ja kui on siis kuidas? No et kui ma arvutist musa kuulan siis nood mängivad ?
    Mingi võim mul on - vana vene 'muusika keskus' .
    viimati muutis kasutaja asko002; 30 m 2011, 22:18.

Vs: Kõlarite ühendamine arvutiga

lihtne: 3.5mm pesast üleminek vana vene DIN5 pessa. Sealt edasi kaks kõlarijuhet kõlaritesse.

Keeruline: mis võimuga tegu(mark, mudel, töötab isegi?), kas tal AUX sisend on, kui võimas elukas on, kas on stereo või mono. Edasi tulevad küsimused: mis on teemaalgataja oskused jootmisega ja jootekolviga. Kas teemaalgataja googlit mõistab kasutada? Kuidas on lood teemaalgataja vene keele oskusega?

PS: kui arvutist musa kuulad...kas sul on arvuti nagu suur konsertisaal, kust muusikat tehakse ja sealt kuulad? Kui, siis kõlarid mängivad jah kõrval...kas autodega või legodega... (okei, tegin tiba nalja ainult)
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Mu vana keskus ei toeta sellist asja..
      Palju võib siis uuem võim maksta mida saab arvutiga ühendada ?
      Ja seda juhet vist saab igast elektroonika poest
      võimu oleks nii palju vaja et mängiks 2x S-90 välja mida plaanis lähiajal osta ( preagu mul s-30 ja 15ac-109 )

Comment

Igat helivõimendit saab arvutiga ühendada. Vanemad, mis DIN5 pistikuga on - saab ikka külge panna. Võimu võimsuseks pakun mina 30w või enam. Mul endal käisid ajutiselt S90F'id VEGA 109 (2x15w) taga ja polnud viga midagi, sai keskmise volüümiga kuulatud küll. Hetkel mul S90F'id Sony RX-50 musakeskuse taga mis on paberite järgi 2x90w kuigi vaevalt sealt 50w'gi kätte saab.

Edit: Kusjuures, on sul oomidega kõik ikka paigas? Äkki leiad kuidagi selle "vana" keskuse mudeli numbri?
        viimati muutis kasutaja Garol; 31 m 2011, 19:36.
        Estonian SPL & Sound
        @gargru

Comment

ainuke mis ma välja lugesin ( ei tea kas isegi mudeli nr )
          aga -

JVC DR - E22L

Comment

selle apraadi taga miskit aux sisendit ei ole või? RCA pesad näiteks.

Kui muu ei aita, siis näituseks saab läbi kasseti pesa signaali edastada, vahepeal oli pilakaubanduses päris popid siuksed seadmed. Miks pila? Siuke seade ei tundu väga tõsiseltvõetav, aga eks eesmärgi nimel tuleb erinevaid variante proovida.
            Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

aparaadi taga on olemas mingi ruuduke kus on siis

Right Left

auk auk phono
              auk auk video/AUX
              auk auk cd

ja all veel mingi output auk ( suurem kui 3.5 )

selline siis tagant
              viimati muutis kasutaja Scott; 10 m 2011, 05:44. Põhjus: 2 kokku

Comment

Ei näe väga hästi, pilt võiks kõrgemalt tehtud olla, aga esialgu tunduvad need kaks:
                Arvutifoorum Vista

Comment

sain tööle aitäh kõigile
                  kui kedagi huvitab siis nii :
                  juhe mille otsad olid siis punane kollane ja valge ---> 3.5 ja lihtsalt ühendasin ära ja vajutasin makilt video peale

Comment

kummaline aparaat: milleks seda väljundpinget kasutatakse, kas mingi juureskäiva seadme toitmiseks? Aga tundub, et sinna saab muuski külge ühendada, kui soov on, siis grammofon või mikrofon - phono. aux ja video peaksid olema sarnase võimedusega.
                    Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Working...
                    X