Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuidas salvestada vinüülplaate kõvakettale?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Kuidas salvestada vinüülplaate kõvakettale?

to: vxx,
    Võibolla ei ole nimi koolipoiste tehnika just kõige viisakam aga pole ka mõtet selle komplektiga tehtud LP digikoopiat võrrelda suuudios tehtud masterlindi digitaalse koopiaga või nagu konkreetses postituses, digitaalselt salvestatud ja CD formaadis välja lastud koopiaga.

Comment

Võib-olla ma tõesti selle koolipoisiga liialdasin (parandasin ka selle vea), kuid ma tahtsin tegelikult sama öelda mida moi, et sellise komplektiga tehtud digikoopia ei sobi võrdluseks.

Ühele küsimusele pole ma veel vastust saanud: kas 24/96 audiofailide mahamängimisel saab enne eelvõimu kasutada suvalist DAC-i või ainult sellist, mis aktsepteerib sellist sagedust? Ehk keegi oskab seletada?
      viimati muutis kasutaja Scott; 12 m 2011, 09:05. Põhjus: 2 kokku
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Tavaline DAC sobib ainult kui mediaplayer annab võimalus downsample-ida signal SPDIF-idele.

Comment

Esmalt postitatud D.D.D. poolt Vaata postitust
          Tavaline DAC sobib ainult kui mediaplayer annab võimalus downsample-ida signal SPDIF-idele.
          Ma ei saanud päris hästi vastusest aru, konkreetselt siis selle pleieri taha http://www.naimaudio.com/hifi-product-type/3105
          "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
            Aga härrased, kes teevad meelevaldseid võrdlusi "sellel kaardil on sama dac-i chip kui sellel teisel, mis sai hea skoori" tahaks maa peale tagasi kutsuda. Kahtlemata on olemas halvemaid ja paremaid chippe, aga iga lammas suudab osta hea chipi, asi ei ole üldse selles. Asi on selles, mitu protsenti selle chipi potentsiaalist suudetakse realiseerida ---
            Tunnen end nagu natuke puudutatuna, seepärast kommentaarin natuke: Juli@ kohta on öeldud järgmist - "Note the ideally steady frequency response graph and the ideally clear noise spectrum in the 24-bit mode. The noise level measured is close to the claimed figures in the converter specifications. Engineers made the most of the existing converters."

Selle leiate siit - http://ixbtlabs.com/articles2/esi-julia/
            Juli@ ja A192 võrdleva testi leiate siit - http://ixbtlabs.com/articles2/multim...ophile192.html

Kas härrased pakuvad mingi protsendi kuipalju ESI on realiseerinud konkreetsete chippide võimalustest?

Naim HDX kasutab DACina PCM1791A kivi. Kuipalju ta erineb oma parameetritelt AKMi jutuks olevatest?
            viimati muutis kasutaja OSX; 11 m 2011, 21:48.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
              Ma ei saanud päris hästi vastusest aru, konkreetselt siis selle pleieri taha http://www.naimaudio.com/hifi-product-type/3105
              Vaata Setup Menu - kui seal ei ole S/PDIF settingud, siis kui mängid 24/96 Flacid Naimist arvan et pole heli 16/44.1 DAC-idega.

Proovi erinevad formatid, kas mängib või pole:
              We invite you to join us in this evaluation of future consumer delivery formats. Download high resolution audio files from Norwegian 2L in stereo 96kHz, 192kHz, DXD, DSD and 5.1 surround. MQA and FLAC are lossless encodings derived directly from our original production masters. Enjoy the music!

Comment

Esmalt postitatud D.D.D. poolt Vaata postitust
                Vaata Setup Menu - kui seal ei ole S/PDIF settingud, siis kui mängid 24/96 Flacid Naimist arvan et pole heli 16/44.1 DAC-idega.
                Proovida ei saa, Naimi veel pole. Aga kas sellise DAC-iga sobiks kindlasti? http://www.stereophile.com/content/c...specifications

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                  Tunnen end nagu natuke puudutatuna, seepärast kommentaarin natuke: Juli@ kohta on öeldud järgmist - "Note the ideally steady frequency response graph and the ideally clear noise spectrum in the 24-bit mode. The noise level measured is close to the claimed figures in the converter specifications. Engineers made the most of the existing converters."

Selle leiate siit - http://ixbtlabs.com/articles2/esi-julia/
                  Juli@ ja A192 võrdleva testi leiate siit - http://ixbtlabs.com/articles2/multim...ophile192.html

Kas härrased pakuvad mingi protsendi kuipalju ESI on realiseerinud konkreetsete chippide võimalustest?

Naim HDX kasutab DACina PCM1791A kivi. Kuipalju ta erineb oma parameetritelt AKMi jutuks olevatest?
                  Mul ei ole juliat, samuti ei ole mul HDX-i. Nii et nii konkreetsele pinnale ma minna ei saa. Mida ma saan teha, on rääkida oma kogemustest, infokildudest mis kogutud vestlustest targemate inimestega, ning järeldustest. Järeldus 1: arvuti toidet kasutav, ning eriti veel arvuti sees asuv seade, mis tegeleb digi-ana muundamisega ei saa teatud kvaliteediklassist ülespoole dac-idel kunagi realiseerida täit potentsiaali. Peamised põhjused: toide läbune, keskkond mürane, ei ole piisavalt ruumi.
                  Järeldus 2: Testid on toredad, aga neid tuleb kasutada reservatsioonidega. Olen minagi hankinud nii arvutipoiste (nagu sinu viidat seltskond) kui ka mõnede rohkem audiole spetsialiseerunud seltskondade poolt kiidet varustust. Muu hulgas ka arvuti helikaardi. Ja olen ka pettunud olnud.
                  Aga sellest pole midagi. Asju saab tagastada või edasi müüa. Oma kõrv on kuningas. Ning tasapisi tekib ka arusaamine, millise pundi review-d sinu arusaamistega klapivad.
                  Ja loodetavasti on sinu juli@ hea kaart arvestades raskeid olusid kus tal tuleb tööd teha. Ma eeldan, et see on põhjus, miks sa end natuke puudutatuna tunned.
                  Toidan trolle!

Comment

Proovida ei saa, Naimi veel pole. Aga kas sellise DAC-iga sobiks kindlasti? http://www.stereophile.com/content/c...specifications

Sample frequencies accepted: 32-192kHz:

kõik mis on vaja olemas

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
                      --- tasapisi tekib ka arusaamine, millise pundi review-d sinu arusaamistega klapivad.
                      Ja loodetavasti on sinu juli@ hea kaart arvestades raskeid olusid kus tal tuleb tööd teha. Ma eeldan, et see on põhjus, miks sa end natuke puudutatuna tunned.
                      Minu arusaamised klapivad nendega kes ka põhjendavad ära miks mingi asi sai just niisuguse aga mitte teistsuguse hinnangu. Ma ei arva nendest testijatest midagi kes avaldavad hinnaguid Stereplay või WhatHIFI stiilis, lihtsalt seetõtu et mul pole võimalik näha millised olid konkreetsed nüansid konkreetse aparaadi juures. Mind ei hakka lohutama see et Stereoplay laboris võib olla maru hea oss - mis siis? See mida see oss täpselt nägi jääb ju teadmata...

Jah, mul on Juli@. Õigupoolest isegi kaks. Esimene on nn näituse versioon, teine on aga hilisem ja mis sisaldab juba täiendusi, mis nimelt on keskendunud just toitemürade veel paremale mahasurumisele, ka kella ehitust on natuke täiustatud jne. Muuseas, soovitused selleks andis tollesama x-bit foorumi vahendusel üks elektroonikainsener kelle igapäevatööks on toodete loomine firmale Anthem.

Kuna Naim HDX ja Juli@/A192 on suht samal tasemel konverteritega, siis on sellest tulenevalt ka mõistlik soovitada sarnasel TEHNILISEL (mitte hinna) tasemel olevat lahendust.
                      Konfutsius

Comment

Kuna Naim HDX ja Juli@/A192 on suht samal tasemel konverteritega, siis on sellest tulenevalt ka mõistlik soovitada sarnasel TEHNILISEL (mitte hinna) tasemel olevat lahendust.
                        Kasutajal redart on minu arvates õigus. Kõige tähtsam audiosüsteemi juures ongi TOIDE. On ju paljudel parematel seadmetel lausa eraldi toiteplokid, ka Naim HDX-le soovitatakse lisaks veel toiteplokk muretseda. Korraliku audiosüsteemi puhul ei sobi mahamängijana kasutada personaalarvutit. Kui aga kuulatakse läbi arvutikõlarite, siis küll.

Comment

....Korraliku audiosüsteemi puhul ei sobi mahamängijana kasutada personaalarvutit....
                          Millal Sa hakkad taipama, et vahet pole, kust need bitid tulevad. Toidet ma siinkohal ei maini. Kuskil vist on mainutud, et paremad kaardid on optiliselt isoleeritud.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kasutajal redart on minu arvates õigus. Kõige tähtsam audiosüsteemi juures ongi TOIDE.
                            Jah, see on oluline.
                            Kuid tänased arvutid pole enam ammugi sellised nagu sinu varamus leiduvad ("vanem Win 95 ja uuem muidugi W2000"), seega soovitaks rääkida asjadest millega on kogemus. Olen lausa mõõtnud toitemürade koostist ja hulka erinevatel toiteplokkidel koos arvutitega ja ei nõustu enam pidama mõistlikuks jutte liigmürasest toitest ja veel vähem on mõistlikud jutud PC sobimatusest kvaliteetse heli esitamiseks. Kui see oli kunagi nii siis praegu enam mitte.
                            Tänapäeva HiRes helid käivad kõik eranditult läbi arvutite, ka need mida siin just D.D.D linkis. Kõik SACD'd ja DvdAudiod toodetakse arvutite kaasabil. Kas need on seepärast kõlbmatud? Varasemad Sonicu postitused seda ei väida...
                            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                              Millal Sa hakkad taipama, et vahet pole, kust need bitid tulevad.
                              Minu teada eelvõimendisse ei lähe mitte bitid vaid analoogsignaal.

Tänapäeva HiRes helid käivad kõik eranditult läbi arvutite, ka need mida siin just D.D.D linkis. Kõik SACD'd ja DvdAudiod toodetakse arvutite kaasabil. Kas need on seepärast kõlbmatud? Varasemad Sonicu postitused seda ei väida...
                              Mina väitsin, et teatud tasemest alates personaalarvuti ehk siis lauaarvuti ei kõlba mahamängijaks ehk pleieriks, mis on enne eelvõimendit.
                              viimati muutis kasutaja Scott; 13 m 2011, 05:37. Põhjus: 2 kokku

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt
                                Mina väitsin, et teatud tasemest alates personaalarvuti ehk siis lauaarvuti ei kõlba mahamängijaks ehk pleieriks, mis on enne eelvõimendit.
                                Korraliku audiosüsteemi puhul ei sobi mahamängijana kasutada personaalarvutit. Kui aga kuulatakse läbi arvutikõlarite, siis küll.
                                Ei näe küll sõnagi mingist "teatud tasemest", sry.

Konfutsius

Comment

Working...
                                X