Teade

Collapse
No announcement yet.

Signaalikaabel subwoofrile (RG6?)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Signaalikaabel subwoofrile (RG6?)

Tere lugupeetavad.

Mul jai üle kvaliteetset täisvasksoonega antennikaablit (RG6) ja samas oleks kohe vaja vedada seina seest signaalikaabel subwoofrile (igaks juhuks kahte kohta, 4 m + 9 m).

Olen kunagi kuskilt kuulnud, et antennikaabel pidi subwoofrile heaks signaalikaabliks olema, aga kas see tegelikult ka nii on ja kui, siis milliseid RCA pistikuid mul selle kaabli otsa hiljeb tarvis läheb?

Ja kui mitte kasutada antennikaablit, siis mida?

Tänud kõigile, kes võtavad vaevaks kogemusi jagada.

Vs: Signaalikaabel subwoofrile (RG6?)

Esmalt postitatud Hendrique poolt Vaata postitust
    Ja kui mitte kasutada antennikaablit, siis mida?
    Siis, subwooferi kaabel: DH-Labs/SilverSonic kaabel SubSonic II:

ja
    RCA-650 pistikud:

SubSonic II: 4.8€/m
    RCA-650: 4.6€/tk

Comment

Tänud pakkumast, D.D.D., aga kui ma kõik audio-video kaablid samas hinna/kvaliteediklassis veaksin, käiks see mul hetkel üle jõu. Ainult subwoofrikaablitel pole aga mõtet vist.

Kasutaksin ikkagi oma RG6 kaablit (1,1mm täisvasksoonega, topeltvarjestusega), aga nüüd on küsimus RCA pistikutes. Kas ühendada tavalised standardsed ehituspoodides saadaolevad keeratavad F-pistik + RCA-pistik-F-pesa üleminek või on mingeid paremaid/kvaliteetsemaid võimalusi?
      viimati muutis kasutaja Hendrique; 10 m 2011, 16:20.

Comment

Aga kas tavaline RCA pistik sinna otsa ei passi? Antennikabla peaks iseenesest OK olema, vähene paindlikkus vöib ebamugav olla. Mina teeksin nii - kaabli mölemasse otsa seina sisse RCA pesa(de)ga paneel, ja siis tavaline RCA juhe ressist seinapaneeli ja teises otsas seinapaneelist supakasse. Ja enne kui kaabli ära vead, pane paika mööbli asukohad ja katseta, kuskohas saad köige parema heli supakast kätte. Kui sa seda veel teinud pole
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Mis materjalist antennikaabli varje on? Seda alumiiniumisulamit ei saa isegi Al-joodisega korralikult joota ning kas selle takistus vasega sama on.

RCA-pistik-F-pesa üleminekul võib probleemseks kohaks olla kesksoone ühendus. Need kaks kõrvakest, mis sisemise soone vastu hoiavad, võivad suure võimsuse juures kuumeneda ja surve vähenemisel takistus selles kohas suureneb.

Võib-olla midagi kruviklemmidega? Seal on kindel ühendus.
          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
          ATiP1pN4XeM

Comment

Antenni kaabli kontstuktsioon vajab spets. RCA pistikud: saama mis tulevad 75-Ohm digikaablidele:

sellised RCAd (RCA-3) ka olemas hinnaga 9€/tk.

Ei tea, kas nad soobivad sinu kaablidele (ei tea kui paks sinu kaabel) aga soobivad D-75-le ja VX-1-le, kus diameeter = 7mm.

Comment

Working...
            X