Ehk tuleb kellelgi tuttav ette filter mis piltidel. Kas tegu võiks olla mõnema vanema Audese toodangu filtriga? Vasakult poolt tulevad juhtmed on võimendist tulevad ja paremal on elementidele minevad. Nagu mina asjast aru saan, siis on tegu kolmeribalise filtriga. Poole pole veel jõudnud mõõta. Mis raha selliste filtrite eest tänapäeval küsida võiks?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Palun abi filtrite tuvastamisel
Collapse
X
-
Vs: Palun abi filtrite tuvastamisel.
trükkplaadist ja parempoolsetest valgetest juhtmetes on aru saada et nagu oleks vanem, aga need kondekad seal on küll päris uue välimusega. Aga kas seal radade juurde pole kirjutatud mingeid numbreid,mudeleid võimidagi sellist ? Aga kesteab võibolla on ka ise ehitatud.
-
Tundub, et siiski masstoodang, kuna kaks filtrit on identsed. Trükkplaadil ei leidu aga mingeid tähiseid ega märgistusi. Ainult poolidel on mingid märgistused, mis aga ei viita pooli induktiivsusele vaid pigem toote numbrile, et oleks hea riiulist võtta ja ei ajaks sassi liini peal filtreid monteerides.
Comment
-
Esmalt postitatud parksa poolt Vaata postitustAga 105 ju kaheribaline. See filter aga kolmeribaline. ???
(vaatasin veel kord - võib olla minu filtris oli väike muudutused, at adapteritud 105-le)
Comment
-
Vs: Palun abi filtrite tuvastamisel
Üks on kindel. Audese filter see on . Kuid erinev siiski filtrist mis on 105 -e sees. Takistid on teiste andmetega, trükkplaadi klemmide asukohad on erinevad ja filter mis minu pildil on kolmeribaline. 105 sees oleval pildil jookseb kaks paari juhtmeid kõlaritele, minu pildil aga kolm paari. Valged konded on teiste väärtustega, kui silm ei peta siis 105-l 2.2 minu filtril aga 3,3.
Jääb küsimus missuguse kolme ribalise kõlari filter see olla võiks
Comment
-
Vs: Palun abi filtrite tuvastamisel
Esmalt postitatud parksa poolt Vaata postitustKuid erinev siiski filtrist mis on 105 -e sees. Takistid on teiste andmetega, trükkplaadi klemmide asukohad on erinevad ja filter mis minu pildil on kolmeribaline. 105 sees oleval pildil jookseb kaks paari juhtmeid kõlaritele, minu pildil aga kolm paari.
Kondekade nominaalid: sul 3.3 + 3.3, aga munu filtris 3tk 2.2uF = saama
Välimus praktiliselt saama, minu krossis puudub 1tk 3.3uf+5.1Ohm takisti.
Aga kui õige saan aru, sul olemas bi-wire sisend, ja ei ole palju audeses kus see oli.
Comment
Comment