Teade

Collapse
No announcement yet.

filter alla 40 hertsi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

filter alla 40 hertsi

oleks sis vaja teha yhte filtrit , mis laseb läbi helid alla 40 Hz ...
    äkki kellelgi on skeeni , sest otsisin ise ka aga ei leidnud

ja on seda vaja panna võimu ja tactile transduckeri vahele ....

Tavaliselt tahetakse subwooferitele filtrit, mis EI laseks alla 40Hz läbi.
    Infraheli filtrit, et mõttetud (helikandjal mitte olevad) sagedused valjukat ei lõhuks või lihtsalt head vassi sageduset ei häiriks.
    Üksikutel räp lugudel pidavat isegi olema helisid nii madalal kui 38Hz.

Tahad lastele näidata: "Vot nii, see siin on müra. Ja sellejaoks meil ongi vaja infraheli filtrit"?

Vabandan, aga milleks sul seda vaja on?
    Võibolla sellepärast ei leiagi kuskil, et
    Võta "Salupaga" streetrace.org foorumist ühendust - ta ehitas midagi taolist.

Comment

tahan siis ikkagi ehitada (pooleli) tactile transduckerit. ei tea kuda selle asja eestikeelne nimi on .. keegi võiks aidata selles kyssas ja KSL ytles et on vaja sellist filtrit :P

Comment

See peab kindlasti olema aktiivfilter, sest sellise sagedusega passiiv on tõenäoliselt katastroofiliste faasikarakteristikutega.

Comment

hmm .. ma ei tea , aga filtri peab valmis saama ... aga see tactile transducker ise ju häält ei tee ... kas siis sageduskarakteristika on vajalik et on yhtlane ?

Comment

http://www.hometheaterhifi.com/volume_4_2/tactile.html
            siin sellest lähemalt juttu. mina arvan, et pasiivne täitsa pandav ja umbes 40 hertsu juures lõikamine oleks hea :
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

okih , tänxx

Comment

passiivne ja 40 hz peal... jube suured konded ja poolid tulevad : mina neid poole kyll kerida ei viitsix ;D

Comment

passiivne ja 40 hz peal... jube suured konded ja poolid tulevad : mina neid poole kyll kerida ei viitsix ;D
                  mingi ohverduse peab ju tooma kuid jah 40 hertsi idee on iseenesest ideaalvariant. võiks kasutada elektroonika abi siis ikkagi vist, kuid mis siis lõpuks odavam tuleb....
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

njah , või äkki keegi teab mingit programmi , millega seda teha ? vict mingi tavalise pleieriga seda teha ei saa .. ?

Comment

Working...
                    X