Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu kodukino ja HI-FI tehnika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Minu kodukino ja HI-FI tehnika

RTi A9 kõige suurem viga (kui seda saab veaks nimetada) on võimu ahnus ehk vaikselt mängides resiiveriga kippus dialoog/detailid ära kaduma. Sa kuuled, et mängib, saad aru ka, kuid midagi oleks nagu puudu. Keerad kõvemaks, siis oleks nagu kõik OK. Pakun et see on suurte ja võimu ahnete kõlarite viga
    Viga on hoopis lihtsam nendel on keskribas väike lohk hoopis. Kõrge ots võimendatud. Sellest ka nn dialoogi kadumine, oleme mõõtnud RTI'sid. Ja kui audes 146 võrdlesime siis tuli see eriti hästi välja.

Comment

Sama kysimus minulgi. et endal ka plaanis yhendada lisaks kodu ressile -2 monoplokk võimendit. Et vimendiks on HK 255 ja plaanis osta 2 monoplokki juurde,, HK peaks olema ka kõikide kanalitel pre out aga mis juhtmetegq sa yhendad ja kas front kanalist või sobivad ka teised kanalid, kuna 4 tornkõlarit olemas ja ei tahaks 2 tk unarusse jätta-andke vähe nõud

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
        Viga on hoopis lihtsam nendel on keskribas väike lohk hoopis. Kõrge ots võimendatud. Sellest ka nn dialoogi kadumine, oleme mõõtnud RTI'sid. Ja kui audes 146 võrdlesime siis tuli see eriti hästi välja.
        Dialoog vaikselt kuulates kippus tõesti ära kaduma, kuid Roteliga seda viga ei ole. Käib vaikselt ja saad aru laulu sõnadest
        Siin lehel on ka A9 graafik, mis on suhteliselt lineaarne väike tõus 500...2000Hz ja siis lohk 2000....7000Hz.

B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5

Comment

Natuke eelinfi subbari projektist, enne kui selle normaalsesse olekusse suudan panna.

Tegemist siis 15" passiivkiirguriga 12" Polgi subakas kodukasutuses.

Comment

Esmalt postitatud Destiny poolt Vaata postitust
            Dialoog vaikselt kuulates kippus tõesti ära kaduma, kuid Roteliga seda viga ei ole. Käib vaikselt ja saad aru laulu sõnadest
            Siin lehel on ka A9 graafik, mis on suhteliselt lineaarne väike tõus 500...2000Hz ja siis lohk 2000....7000Hz.

http://www.hometheater.com/content/p...-labs-measures
            Tõesti sul on õigus pole lohku ja vaatasin ka need polk'id üle mis me mõõtsime. Mäletan lihtsalt et audes 146'tega oli vahe väga suur just eriti keskribas.Samas pole ka mõõtmisel muhku näha audestel.

Comment

Esmalt postitatud soolo14 poolt Vaata postitust
              Sama kysimus minulgi. et endal ka plaanis yhendada lisaks kodu ressile -2 monoplokk võimendit. Et vimendiks on HK 255 ja plaanis osta 2 monoplokki juurde,, HK peaks olema ka kõikide kanalitel pre out aga mis juhtmetegq sa yhendad ja kas front kanalist või sobivad ka teised kanalid, kuna 4 tornkõlarit olemas ja ei tahaks 2 tk unarusse jätta-andke vähe nõud
              Kui saladus pole, siis milliseid monoplok võime sa plaanid kasutada? 255 on PRE-OUT kõikide kanalitel täiesti olemas ja võimud lähevad ikka selle kanali väljundisse, mida võimendata tahad. Kui esimisi siis front kui tagumisi siis blaa blaaa jne.
              PREOUT on ennekõike RCA juhtmetega. Tavaliselt olen ostnud kvaliteetsemat RCA juhtmei Stanford Music'ust. Hetkel on vist mingine RCA Oomipoets, kuna Stanfordis tol hetkel lühikest juhet polnud.

Comment

marantz 6100

Comment

Esmalt postitatud soolo14 poolt Vaata postitust
                  marantz 6100
                  Oda, sa kasutad vinüülimängijaid monoplokkidena? Midagi läks nüüd nihu.

Comment

Olen nüüd filme vaadanud ja tulemusega jään väga rahule.
                    Menüüs on olid Sherlock Holmes 1 osa ja X-Men First Class

Kallibreerimisel tulemusel läksid front kanalid 7dB tugevamaks, võrreldes eelmise seadistusega. Ülejäänud kanalid jäid +- 1dB piiridesse.
                    RTi A9 on väga head põrandakõlarid. Nad mängivad väga hästi nii muusikat kui filme. Hetkel ei oska samas hinnaklassi midagi paremat kõrvale panna, või keegi suudab?

Kes tahab enda muusika elamust parandada ja otsib väga head võimu, väga suure võimsusega ja väga hea hinnaga, siis ROTEL RB-1582 on kõige parem valik. Ma ei tea hetkel ühtegi võimu sama hinnaklassiga ja sama võimsusega AB klass võimendit. Või oskab keegi midagi vastu panna?

Igatahes Onkyo 808 + Rotel + RTi A9 toimivad omavahel väga hästi.

Minul on naeratus näol ja mõlemad pöidlad püsti.

Comment

Esmalt postitatud Destiny poolt Vaata postitust
                      Oda, sa kasutad vinüülimängijaid monoplokkidena? Midagi läks nüüd nihu.

Comment

Ahhh, et selline elukas siis. Ilmselt neid väga enam ei liigu.

Comment

marantz ma 6100

Comment

Enne jalka õhtut õnnestus väikest bassi testi teha. 15" Hertz vs 12" polk. Kasti liitrid on enam vähem samad.
                            Selle lühikese kuulamise põhjal saan öelda et pasiivkiirgur annab päris palju juurde ja mängib madalamale.

Comment

Väga ilus sett ja kõlarid!
                              Aga mis asi on passiivkiirgur? Saan õieti aru,et see on nagu ühendamata kõlar lisa võnkumiseks vms?

Comment

http://www.scan-speak.dk/passive.htm sellised asjad siis. PDF'ina ehk saab selgemaks.

Comment

Working...
                                X