Olen neid XTZ Sound Spirit 8 kõlareid pea kuu kuulanud ja lähevad poodi tagasi. Miks? Bass oli neil hea aga muuosas liiga pehme heliga. Neil ei ole seda detailsust, teravust ja avatud helipilti, mida ootasin. Ühesõnaga kui filmis nõel maha kukub või klaas puruneb, siis ma tahan neid detaile kuulda. Kribasin XTZ ja ütlesin, et need pole need mida ootasin ja keegi ei hakkand mind ümber veenma ja ütlesid ok, siin on tagasisaatmise kleebised ja homme tuleb kuller järgi. Transa eest siia ja sinna peab muidugi ise maksma. Tsipa kahju tagasi saata, kuna nägid head välja ja mängisid kontoris hommikust õhtuni ja nende heli ei väsitanud. Võrdlesin neid B&W 606 ja siin ei olnud mitte mingit kahtlust, kumb on parem. Mõtlesin, et asi võib olla selles, et ühel on metall ja teisel pehme tweeter ja sealt ka erinevus. Siis panin kõrvuti kõige odavamate Dali Zenzor 1 millel on ka pehme tweeter ja Dali oli palju parem. See sai ka kindlaks otsustamise kohaks, et lähevad tagasi.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Minu kodukino ja HI-FI tehnika
Collapse
X
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustMikrofoniga ei mõõtnud kuidas see ülemine ots praktikas oli?1 PhotoB&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5
Comment
-
Esmalt postitatud riksx poolt Vaata postitust
Noup.. seekord mitte. Mängisin sama laulu, sama tugevusega ja vahe oli koheselt arusaadav. Lisaks sellele testisin ka uut Dynacord võimu. Seal saab otse laivis filtreid muuta ja sisse välja lülitada. Ühesõnaga võim on USB'ga ühendatud ja saab kõik asju teha.
Comment
-
Suurepärased uudised! Man Cave sai püsti!!! = ) miski aastase hilinemisega aga sai püsti ja eelmisel nädalal, siis kui siin Tartu kandis oli miski -23
Ruumi mõõdud on 5,2x7m ja seina kõrgus 2,7m, ning harja kõrgus 3,6m. Nüüd on vaja natuke juhtmeid vedada.
Rohkem pilte siin https://photos.app.goo.gl/4GFjAfzfPp74u4CW9
B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5
- Likes 1
Comment
-
Esimene baas mõõtmine on tehtud ja kohe peale seda ehitasin seinad ja põranda valmis. Hetkel on lohud 36, 56 ja 90Hz juures. Eile kruvisin toolid paika ja ehk täna saan tehnika tagasi sisse tassida ja teha uue mõõtmise ning näha, kas ja mis paremaks / halvemaks läks.
Hetkel puudu projektor ning resiiver. Kui keegi teab kust saaks Denon X3700H siis andke teada. Aaaaa.. veel üks hea uudis, täna pandi Saksast Iotavx AVXP1 võim teele, nii et varsti varsti on kogu komplekt koos.
Rohkem pilte samas Googli albumis.B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5
Comment
-
Väga äge ettevõtmine! Tuleb lihtsalt kade olla, ega muudKui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil
Comment
-
Väga hea ettevõtmine tõesti! Miks just seda ressiivrit taga ajad? Eelmise aasta Marantz/Denon vaevlevad selle katkise HDMI kivi otsas ja ega sellele lahendust ei tule... Suvel peaks müüki aga jõudma Onkyo/Pioneer oma uute mudelitega kus on juba töökorras HDMI ja kuuldavasti ka Dirac Live room correction , mina sihiksin seda...
Comment
-
Esmalt postitatud sage poolt Vaata postitustVäga hea ettevõtmine tõesti! Miks just seda ressiivrit taga ajad? Eelmise aasta Marantz/Denon vaevlevad selle katkise HDMI kivi otsas ja ega sellele lahendust ei tule... Suvel peaks müüki aga jõudma Onkyo/Pioneer oma uute mudelitega kus on juba töökorras HDMI ja kuuldavasti ka Dirac Live room correction , mina sihiksin seda...B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5
Comment
-
Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitustLaes on kips?B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5
Comment
-
Esmalt postitatud sage poolt Vaata postitustVäga hea ettevõtmine tõesti! Miks just seda ressiivrit taga ajad? Eelmise aasta Marantz/Denon vaevlevad selle katkise HDMI kivi otsas ja ega sellele lahendust ei tule... Suvel peaks müüki aga jõudma Onkyo/Pioneer oma uute mudelitega kus on juba töökorras HDMI ja kuuldavasti ka Dirac Live room correction , mina sihiksin seda...
Comment
Comment