Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu kodukino ja HI-FI tehnika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Minu kodukino ja HI-FI tehnika

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
    http://www.scan-speak.dk/passive.htm sellised asjad siis. PDF'ina ehk saab selgemaks.
    Kes veel pasiiv elemente teeb? Mul peas liigub üks uus projekt.

Võimalik, et siit miljon korda juba läbi käinud, kuid kui oleks valida tuppa subaka element siis pigem 12" mitte 15".

On plaan ehitada tuppa subakas 12" + 12" pasiiv ja neid 2 tk. Esialgu hakkaksin neid toitma selle sama E800 võimuga.
    Plaanis oleks teha midagi sellist http://www.youtube.com/watch?v=wjMZ3hJAsyE

On kellelgil kogemust vana nimega Peerless subakatega kodu kasutuses?
    Soovitage 12" subbakaid
    B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5

Comment

Ma ei tea miks aga kisub Polk SR 12" subbari poole. Xmax 16,25mm ja võimsus 700W. Hind ~300.- EUR
      Scan speak 12" on Xmax täitsa keskmine 12,5mm ja ainult 150W võimsust. Hind 250.- EUR
      JL audio 13W7 Xmax on 32mm. Hind ~900.- EUR

Kui olulist rolli mängib vaba õhu resonants sagedus?

Siiani mis subbarid on olnud on kas kellegil ülejäänud ja saanud ime odava hinnaga kätte. Ning siis teinud seda mis toll hetkel oli võimalik.
      Nüüd kus tahaks midagi asjalikumat/ korralikumat teha siis võiks väike analüüs olla.

Ma ei välista JLAudio subaka ostmist. Kui mõelda kaugemale tulevikku, siis äkki on see nii hea, et ma muud ei tahagi.
      Ma olen läbi "põdenud" elemente/ kõlareid, mis on olnud odavad ja mõned kallimad. Tulemustega pole rahule jäänud. Kui te mõistate minu mõtet, siis pigem kuluta rohkem ja osta asjalik asi ning naudi seda aastaid.
      viimati muutis kasutaja riksx; 16 m 2011, 10:03.

Comment

Päris hea süsteem KEF, JL, Denon ja Rotel. Ajas täitsa vesistama :P

Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

Comment

Esmalt postitatud Destiny poolt Vaata postitust
          Ma ei tea miks aga kisub Polk SR 12" subbari poole. Xmax 16,25mm ja võimsus 700W. Hind ~300.- EUR
          Scan speak 12" on Xmax täitsa keskmine 12,5mm ja ainult 150W võimsust. Hind 250.- EUR
          JL audio 13W7 Xmax on 32mm. Hind ~900.- EUR
          Ei ole piisavad numbrid et otsustada, tundlikused ja moonutus konkreetse helirõhu juures on puudu.
          Fs määrab üldiselt selle, kui madalale mängima hakkavad.

Comment

Päris hea süsteem KEF, JL, Denon ja Rotel. Ajas täitsa vesistama :P

http://www.youtube.com/watch?v=GXgMVdWIx38
            Ei tea mis siin nii väga veistama ajab tegelt. Mina olen kuulnud neid kef reference ja noh ega see pole ikka mingi taevamanna küll. Küll aga meeldisid soomes mulle hoopis ELAC'i kõlarid ja musical fidelity cd ja võim olid küll omal kohal asjad. Üldiselt B&W ja Dynaudio taolised asjad enam kettasse ikka ei aja küll.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
              Ei tea mis siin nii väga veistama ajab tegelt. Mina olen kuulnud neid kef reference ja noh ega see pole ikka mingi taevamanna küll. Küll aga meeldisid soomes mulle hoopis ELAC'i kõlarid ja musical fidelity cd ja võim olid küll omal kohal asjad. Üldiselt B&W ja Dynaudio taolised asjad enam kettasse ikka ei aja küll.
              ELAC on midagi Dali sarnast või vastupidi. Igatahes Rootsis Hi-Fi Klubenis sain kuulata Dali Mentor 6. Kuulasin neid kõrvuti CM9'ga ja kui oleks pidanud need kohe ära ostma, siis kindlasti oleks valinud CM9'd.
              viimati muutis kasutaja riksx; 19 m 2011, 00:32.

Comment

Ei tea kas on sarnased kui otsest võrdluse võimalust pole tekkinud. Iga netist nähtud review ja pildid järgi enam arvamust avaldada ei julge.
                Igatahes elac FS 257 oli suutis huvi tekitada ja väheneke neid kuualtud sai, eks neil olid omad vead ka aga mitte nii häirivad kui paljudel teistel tootjatel arvestades hinda 2500 euri. Ja FS 509 jättis päris hea mulje.

Comment

Ma olen siin enda uue subaka mõtteid edasi arendanud ja küsiks ka teiste kogemusi soovitusi valiku kohta.
                  Spetsiaalset tuppa subaka elemente on üsna vähe.
                  Hetkel oleks valikus siis Scan Speak Discovery 12” ja kunagi sai vaatatud ka LAB12, kuid mida veel võiks olla?

Comment

Tere

Pole ammu midagi siia kirjutanud ja mõtlesin, et lisan üht koma teist.
                    Peale Polk RT'i A9 tõin tuppa B&W CM9, mis on püsinud kõige kauem üle üldse. Kui nüüd mälu ei peta, siis 4 aastat. Sell ajal mängis ONKYO TX-NR808 eelvõimu ja Rotel RB-1582 lõppvõimuna. Igasugused resiiverid on head asjad, kuid paraku klassikalise stereo vastu ikka ei saa. Aasta tagasi sai kolitud stereo peale ning vahetasin resiiveri välja RC-1570. Nr808 siia müüki ei jõudnudki vaid müüsin selle heale sõbrale.

Kuna eel ja lõppvõim sai maha müüdud, siis vajan midagi selle asemele. Mulle meeldib Classe disain ja olen neid mitmel korral Rootsis HiFi Klubbenis kuulamas käinud. Konkreetsed mudelid siis CP-800 ja C-2300. Uute ostmised ei tule kõne alla, lihtsalt liiga kallid aga kasutatud ilmselt küll. Häda selles, et ega neid siin nüüd latemetes ei pakuta. Oli võimalus eelvõimendi CP-800 mark 1 osta, kuid soovisin ikka mark 2. Sellel uuem digitaalne plaat sees ja mis võimaldab ka streemi. Kuna siin sai uued kõlarid ostetud, siis lihtsalt eelarve ei võimalda ja jäin ikka ROTEL'i juurde.

Tellimus on antud ja mõne nädala pärast peaks kõik komponendid kohale jõudma ning võtsin RC-1590 ja RB-1590
                    Ei hakka siia kõiki andmeid üle tooma, need on kodukal olemas. Hetkel on see kombinatsioon saanud väga häid ülevaateid. Eks näis kui kohale jõuavad.

Mõned ülevaated:

Audio amplifiers have exactly one job to do—take an electrical signal and magnify it without adding distortion. That goal was elusive in the vacuum-tube era, as well as in the early days of solid-state amplification. However, modern amplifier designs have evolved to the point where measurable...

RC-1590
                    For music enthusiasts who won’t accept compromise, the reference RC-1590 preamplifier is in a class by itself.

Unboxing

RB-1590 http://rotel.com/en-gb/product/rb-1590
                    Unboxing

Hetkel olen igatahes positiivselt meelestatud valiku üle ja kui B&W tutvustas septembris oma uusi kolmanda generatsiooni teemat seeria kõlareid 800 D3, siis seal ei olnud Classet vaid hoopis Rotel RC-1590 ning RB-1590. Kas see on puhas reklaam või asi ongi nii hea, pagan seda teab.

viimati muutis kasutaja Scott; 26 m 2016, 05:00. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Kui saladus pole, mis musa kuulad?
                      www.automobilia.ee

Comment

Usun et jääd Rotelitega rahule kuigi jah Classe oleks muidugi veelgi ägedam aga hinnad kisuvad üsna ulmelisteks. Ehk järgmine kord.

Väga lahe lugeda su arengut koos korralike piltidega-jätka samas vaimus!
                        52 27 316 Risto
                        teknootik@gmail.com
                        Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitust
                          Kui saladus pole, mis musa kuulad?
                          Ega päris ühtset vastust ei ole. Sõltub kohast ja meeleolust, kuid viimasel ajal olen suht puhta vokaalide peale jäänud. Üksinda autos vocal DnB, garaažis tsiklit remontides AC/DC = )

Esmalt postitatud basic poolt Vaata postitust
                          Usun et jääd Rotelitega rahule kuigi jah Classe oleks muidugi veelgi ägedam aga hinnad kisuvad üsna ulmelisteks. Ehk järgmine kord.
                          Andsin Classe CP-800 võimaluse ja jäin ikkagi hõbedase juurde. Siiani on kõik nähtamatud mustad olnud ja nüüd siis veits blink-blinki = )
                          viimati muutis kasutaja Scott; 26 m 2016, 04:58. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Igasugused resiiverid on head asjad, kuid paraku klassikalise stereo vastu ikka ei saa. Aasta tagasi sai kolitud stereo peale ning vahetasin resiiveri välja RC-1570.
                            Kas filmidest ja surroundist oled siis loobunud?

Comment

Filmidest pole loobunud, kuid jahh AV näol ringheli enam ei ole. Filmide ja muusika osakaal on 10/90 ja sealt sai ka otsus tehtud. Tänapäeva resiiverite viga on see, et nendesse topitakse tohutult palju nänni ja kanaleid. Iga komponent on oma kõige kõige alg staadiumis ja koosnevad kõige kõige odavamates juppides. Kui nii teha, siis tahest tahtmatult heli kvaliteet kannatab. Väga vähesed resiiverid on musikaalsed stereos. Ma otsisin resiiverit millel on hea stereo, kuid jahh ega väga palju neid ei ole. Sõelale jäid Pioneer LX-77, Maranz SR7008 ja Arcam (mudelit ei mäleta). Ega kui sa mingit komponenti ostad, ostad põrsast kotis ja sa tegelikult ei tea kuidas mängib ja kas see sulle üle ültse meeldib. Konsulteerides ühe saksa hifi poega, siis sealsed kommentaarid olid ühised, et Pioneer LX on oluliselt parem kui Maranzt. Arcam peaks olema kõige musikaalsem, kuid selle hinnaklass on kõrgem ja jäi valikust välja. Resiiver on resiiver ja kui mu muusika osakaal on nii palju suurem, siis on täiesti mõtetu osta resiiverit. Sai tehtud loogiline järeldus ja kolisingi ilusa stereo peale.

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                              Kas filmidest ja surroundist oled siis loobunud?

Comment

Filmidest pole loobunud, kuid jahh AV näol ringheli enam ei ole. Filmide ja muusika osakaal on 10/90 ja sealt sai ka otsus tehtud. Tänapäeva resiiverite viga on see, et nendesse topitakse tohutult palju nänni ja kanaleid. Iga komponent on oma kõige kõige alg staadiumis ja koosnevad kõige kõige odavamates juppides. Kui nii teha, siis tahest tahtmatult heli kvaliteet kannatab. Väga vähesed resiiverid on musikaalsed stereos. Ma otsisin resiiverit millel on hea stereo, kuid jahh ega väga palju neid ei ole. Sõelale jäid Pioneer LX-77, Maranz SR7008 ja Arcam (mudelit ei mäleta). Ega kui sa mingit komponenti ostad, ostad põrsast kotis ja sa tegelikult ei tea kuidas mängib ja kas see sulle üle ültse meeldib. Konsulteerides ühe saksa hifi poega, siis sealsed kommentaarid olid ühised, et Pioneer LX on oluliselt parem kui Maranzt. Arcam peaks olema kõige musikaalsem, kuid selle hinnaklass on kõrgem ja jäi valikust välja. Resiiver on resiiver ja kui mu muusika osakaal on nii palju suurem, siis on täiesti mõtetu osta resiiverit. Sai tehtud loogiline järeldus ja kolisingi ilusa stereo peale.
                                Täpselt nii ongi. Mul on selleks suhteks 50/50 ja seega ei tahaks ainult stereole minna ja kahte eraldi süsteemi ka ei tahaks. Eraldi 7.1 preamp ja lõpp läheb ka jõle kalliks. Mulle on silma jäänd Roteli RSX-1562 ressiiver ja Cambridge CXR200. Hinnad ka päris korralikud muidugi. Tegelt peaks uue teema tegema sellel teemal mitte sinu teemat risustama.

Comment

Working...
                                X