Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu kodukino ja HI-FI tehnika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Minu kodukino ja HI-FI tehnika

Piilusin täna kõlari sisse ja on hästi tehtud küll. Mõned pildid ka. Keskkõlar ei ole ühegi kruviga otseselt kasti külge kinnitatud ja on vaid kummist tihendite otsas. Magneti juurest läheb varras mis väljub kasti tagant kus on kinnitus mutter aga ka see istub kummist puksi otsas.

Pagan tahvliga ei õnnestu otse pilte lisada kuid album ise on siin

B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5

Comment

Energy kasutas sama süsteemi:

52 27 316 Risto
      teknootik@gmail.com
      Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
        Rotel manufactures high end consumer electronics for stereo, home theater and whole house audio systems.
        Selle skeemi leidub ? DF 300 ja Power Consumption 800W tekitas huvi.
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Lisasin albumisse ka bassika osa. Ootasin suuri magneteid, kuid võta näpust = )

Comment

Esmalt postitatud Destiny poolt Vaata postitust
            Piilusin täna kõlari sisse ja on hästi tehtud küll. Mõned pildid ka. Keskkõlar ei ole ühegi kruviga otseselt kasti külge kinnitatud ja on vaid kummist tihendite otsas. Magneti juurest läheb varras mis väljub kasti tagant kus on kinnitus mutter aga ka see istub kummist puksi otsas.

Pagan tahvliga ei õnnestu otse pilte lisada kuid album ise on siin

https://goo.gl/photos/HwdeBdMu6dZKo8fw7
            Ega sealt seest ei paista muud, kui soov võimalikult odavalt hakkama saada, kummipuksidel valjukas paneb lausa muigama, midagi head selline teguviis ei peaks tekitama, mõned lauajupid aga hoiab kokku küll.
            Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Võrreldes mõne teise tootjaga on B&W ikka palju rohkem nende kõlarite juures mõelnud hea heli saamisele kui odavalt tootmisele. Kummipuksidel valjukas on just hea variant, ei anna heli korvi kaudu korpusele edasi.

Comment

Ma pole ühtegi kasti eales näinud kus oleks nii palju tugevdus ribisi sees. Vertikaalselt on neid kaks ja horisontaalselt iga 100mm tagant. Summutus materjal on täpselt kasti kuju järgi välja lõigatud. Ja sobivad ideaalselt oma lahtrisse. Selle kast häälestamisele on ikka väga väga palju aga kulutatud.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
                  Ega sealt seest ei paista muud, kui soov võimalikult odavalt hakkama saada, kummipuksidel valjukas paneb lausa muigama, midagi head selline teguviis ei peaks tekitama, mõned lauajupid aga hoiab kokku küll.

Kui kastil ei ole tugevdus ribisi, siis kast hakkab tootma soovimatuid resonantse. Ja läbi kasti levib soovimatu vibratsioon kesk ja kõrg sageduselementideni.
                  This article does a detailed FEA analysis on loudspeaker cabinet bracing and its affect on reducing resonance modes and coloration of sound. The stiffer cabinet always wins as the analysis shows.

Matrix tugevdus

Matrix takes cabinet bracing to the ultimate level. A three dimensional honeycomb structure reinforces the cabinet in every direction, colouration is cut so ...

The making of an 800 Series Diamond speaker
                  https://www.youtube.com/watch?v=8UzqJJOiVVc

FST mid Kevlar

Quad magnet tweeter motor

Tweetri isoleerimine kasti vibratsioonist. Sama põhimõtte on ka kesksagedusel, isoleerida bassi poolt tekitatud vibratsioone.

Diamond tweeter. Varuosana maksab ~1100.- EUR tükk.

UK tehase tuur
                  Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

Võin eksida aga see lõhnab kõigele muule kui odavalt midagi toota.

Comment

Sai ka millaski stereokola uuendatud ja algne plaan esimeste kuulamiste põhjal oli võtta Rotel RA-1570 ja B&W 683 s2-ed (siiani arvan et suht parim mida 2500 eest võiks saada uuena). Sai kuulatud ja võrreldud ning minu jaoks tundus parim raha kulutamise ja kvaliteedihüppe osas Rotel RC-1570 ja RB-1582mk2 võimud ning B&W CM10 s2 kõlarid komplekt. Siiani väga rahul, mis muidugi ei tähenda, et 803 ja 1590 kombo kadedaks ei teeks:-) Ilmselt on see kvaliteedihüpe ka kuuldav, kuid 2-3x hind ei õigustanud minu jaoks (kadedus ja vaesus räägivad siinkohal:-P). Igatahes hea valik ja naudi täiega kui korter seda muidugi võimaldab.

Comment

Saan ma õigesti aru et B&W 803 D2 on 10.000 $ / paar?
                      52 27 316 Risto
                      teknootik@gmail.com
                      Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

Esmalt postitatud basic poolt Vaata postitust
                        Saan ma õigesti aru et B&W 803 D2 on 10.000 $ / paar?
                        Vana mudel juba, võib olla küll sinna kanti jah, uued D3-ed on suurusjärk 15-17k EUR paar (ilmselt on pisut parem diil võimalik välja kaubelda).

Comment

Minu kodukino ja HI-FI tehnika

Esmalt postitatud Alfonze poolt Vaata postitust
                          Sai ka millaski stereokola uuendatud ja algne plaan esimeste kuulamiste põhjal oli võtta Rotel RA-1570 ja B&W 683 s2-ed (siiani arvan et suht parim mida 2500 eest võiks saada uuena). Sai kuulatud ja võrreldud ning minu jaoks tundus parim raha kulutamise ja kvaliteedihüppe osas Rotel RC-1570 ja RB-1582mk2 võimud ning B&W CM10 s2 kõlarid komplekt.
                          Kui aus olla, siis plaanis oli sama süsteem teha CM 10 ning RC1570 + RB1582. Mul olid võimud olemas, aga tahtsin siiski midagi uut juurde ja loogiline järg oleks olnud RC1590. Ma läksin poodi CM10 järgi aga kuna Deemanti seeriale tuli uus mudel D3 peale, olid vanemad D2 super hinnaga ja sellest oli keeruline loobuda. Nii jalutasingi 803D2 välja.

Esmalt postitatud Alfonze poolt Vaata postitust
                          Vana mudel juba, võib olla küll sinna kanti jah, uued D3-ed on suurusjärk 15-17k EUR paar (ilmselt on pisut parem diil võimalik välja kaubelda).
                          Uued 803D3 ei ole selles stiilis nagu vanemad D2. D3 ei ole enam 3 bassi, kuid see eest on juurde tulnud ümmargune kesksageduse korpus. Tweeter on D2 ja D3 samad, mid ja bassid aga uued. D3 seeria hinnad on sisuliselt kaks korda kallimad kui D2 olid. 803D2 uuena paar 9500.- eur ja uued 803D3 ~15000.- eur
                          viimati muutis kasutaja Scott; 03 m 2016, 09:15. Põhjus: järjestikpostitused kokku (kasuta multiquote nuppu mitme postituse tsiteerimisel)

Comment

Põhjus miks tahtsin uut eelvõimu tuli avsfoorumist, kus oli ülevaade ja räägiti RB/RC1590 Eks sealt hakkas mõte peas tiirlema ja ennem lahti ei saanud kui pidin uue eelvõimu ostma. Mul ei õnnestunud neid kahjuks kõrvuti kuulata ja tegelikult ei tea kas ja kui märgatav vahe on. Siiski tegin kuulamise testi RA10 40w 8ohm ja RB1590 vahel. Küsimus oli vattides, et palju neid siiski vaja on. See peab paika, et vaikselt või normaal tugevuse juures tegelikult palju vatte vaja ei ole. Aga pagan vatil ja vatil on ikka suur vahe sees. Signaal tuli mõlemale RC1590 eelvõimust ja tugevuse timmisin nii võrdseks, kui kõrv võimaldas. Vahe oli mäe kõrgune ja ei pidanud palju kuulama kuidas RA10 rikkus kõik ilusa ära. Kõik need muusikalised detailid olid kadunud mida RB1590 välja mängis.

Patrick Butler
                            12:16 PM Liked: 92
                            post #39 of 45
                            02-08-2016 | Posts: 550

Hi mcngobeni,

The two models are not even close. This is a standard demonstration that I do for our dealers when they attend training at our North American headquarters in Boston. Gain matched, you'll find the differences readily apparent. Try it for yourself.

Regards,

Patrick Butler
                            B&W Group North America

Quote:
                            Originally Posted by mcngobeni
                            Has anyone compared the RC1570 to the RC1590? Does the RC1590 warrant an upgrade from the 1570

viimati muutis kasutaja riksx; 03 m 2016, 18:47.

Comment

No kui 350 vatine (kanali kohta) "koljat" poleks oluliselt parem 40-vatisest "taavetist", siis oleks vist hull lugu küll ...

Piisab ju pilgust nende korpusemõõtmetele, millest tuleneb toitetrafo võimekus/võimsus, et klassivahet mõista.
                              viimati muutis kasutaja madis64; 03 m 2016, 12:24.

Comment

Pigem huvitaks võrdlus 200w kanalisse vs 350w kanalisse võimude vahel (Roteli 1582 ja 1590 näiteks) ja seda reaalelus kuulatava kõvaduse juures. Eelvõimul ilmselt mega vahet ei ole, analoogosa suht sarnane, kangema DAC jaoks nagunii midagi tarka sinna sisse lasta ei ole ja vahe veel ka sisendite ja väljundite arvus, mida reeglina üks paar XLR-i lõppvõimu ja miskid otsad sub-i/desse ja moos.

Comment

Working...
                                X