Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Hinnad korrutati ilusti kenasti enam vähem kahega ja nii eel kui lõpp maksab ~9000.- kanti isendist. Et miks mul nii suur rõõm? Nohh kui saabub uus, vingem/parem/ägedam, siis hakkab teisele ringile tulema ka "vanema" otsa isendeid. Olen seda CP-800 jahund siin aeg ajalt ja täna juhuslikult komistasin ühe tegelase otsa, kes müüs CP-800 ver 1. Eks kõik tahavad ver 2 kuna seal natuke rohkem blink-blinki ja seetõtu müüjal väike paanika, et jääb kätte ja varsti ei saa üle üldse müüa ning tegi hea hinna. Pagan ei suutnud kiusatusele vastu panna ja ostsingi. Jääb nüüd loota, et kuller selle Inglismaalt ka kohale tooks = )
Ja siin ka natuke mõõtmisi http://hometheaterhifi.com/reviews/a...-preamplifier/
See lause on aastaid kummitanud "this is a benchmark product" Nüüd saan omal nahal tunda ja kui nii on, siis RC-1590 eelvõim tuleb müüki müüki=)
Natuke ebatõenäoline on, et kui võrdluseks on Roteli 15xx seria või Classe 800, siis mõni normaalse hinnaga lampvõim kuulamisel paremat heli tunduks tegevat.
Eks mul endalgi suuremata sorti ootusärevus sees. Tuleb ainult eelvõim ja sain selle ebayst. Müüjal oli korralik +3000 feedbacki ja tänu sellele julgesin osta. Saatmine oli 55 naela.
Vägev!Mis Inglismaalt saatmine maksab sellise kaaluga isendil?Ja veel, kas sa kunagi lampvõimu peale pole mõelnud?
Ega ma lampe päris välistanud ei ole, kuid samas pole ilma urinata isendit kuulnud. Lamp kipub pahatihti ka heli liiga soojaks tegema, mis mulle väga ei meeldi.
Natuke ebatõenäoline on, et kui võrdluseks on Roteli 15xx seria või Classe 800, siis mõni normaalse hinnaga lampvõim kuulamisel paremat heli tunduks tegevat.
Selge, 55 naela pole tõesti palju, ise tellisin Amazon.de-st pisikese Ifi USB DACi ja saatmiskulu koos kojutoomisega oli selle pisikese vidina eest 16 eurot.
Aga lambi urin on minu jaoks nostalgia lapsepõlvest.
Põhjagaasiga ei kuula aga kui muusika vaikuse hetkel on tunne, et viibin kuskil alajaamas, siis see ei lähe kohe mitte. Räägin siis ~75....80dB olukorrast. Samas Rotel ilma signaalita ja põhjagaasiga on 1m pealt kuulates haud vaikne. Lõppvõimu S/N ratio on 120dB A weighted
Ega ma sellist alajaama mõelnud, kus juuksed püsti tõusevad = ) Aga kõlarist selgesti eristatav urin ei meeldi ja samuti ei meeldi, kui trafo häält teeb.
Aga nohh... palju mul ikka seda lampide kogemust on. Saan neid nibin nabin ühekäe sõrmedel lugeda.
Ega ma sellist alajaama mõelnud, kus juuksed püsti tõusevad = ) Aga kõlarist selgesti eristatav urin ei meeldi ja samuti ei meeldi, kui trafo häält teeb.
Aga nohh... palju mul ikka seda lampide kogemust on. Saan neid nibin nabin ühekäe sõrmedel lugeda.
Ei ole vahet kas lamp või mis tahes muu, urin võib ikka olla või mis tahes muu müra. Olen ka väga mainekal võimendil väga häirivat fooni kuulnud.
Väike tweetri sihin on igati normaalne kui kõrva lähedale paned. Kuid see sihin ei tohiks olla kuuldav 1m pealt
Proovisin siis meetri pealt kuulata - "lõdva kõrvaga" ei kuule midagi, kui kujutlusvõime mängu tuua, siis "midagi nagu tajuks". Kuna kuulamiskoht on ca 2,5 meetri kaugusel, siis ausalt öeldes mind see pea olematu kahin kuulamise ajal ei sega (salvestiselt tuleb tavaliselt tausta enam).
Kokkuvõtteks - ju sulle ei ole siis mittemürisevat lampvõimu ette sattunud, kuid nad on tegelikult olemas...
Comment