Teade

Collapse
No announcement yet.

Mikrofon vilistab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mikrofon vilistab

    Probleem mikrofoni tagasisidega. Kõlarid on uued, äsja ostetud Oomipoest. Mikrofoni kasutamisel ei kannata volüümi peale keerata, süsteem töötab läbi mikseri. Vanade kõlaritega (vene päritolu aastast -?) ei ole mingit probllemi, normaalse nivooga(ei tapa kõrva ) võib panna mikrofoni kõlarile, ei hakka undama. Antud olukorras kui minna mikrofoniga kõlaritest ca 5m kaugusele, ei ole võimalik töötada.Kuidas oleks võimalik ebameeldivust kõrvaldada, vähemalt viia miinimumini? Muusika esitamisesega kõik OK, lauluga tasakaalu ei saa. Kas probleem kõlarites või ruum selle tüübi jaoks liiga väike (ca 50m2)? Milles võiks probleem olla?
    TR170.770OS
    SM15 3-Way Disco/PA-Box 15/700W

    #2
    Vs: mikrofon vilistab

    Võib proovida kõlarite polaarsust vahetada. Suundmikker, kõlarite asukoha muutus, kõvemalt ja lähemalt mikrisse rääkimine/laulmine, kavalamatel süsteemidel kajasummutus.

    Comment


      #3
      Vs: mikrofon vilistab

      Tänud vastue eest! Mikrofon on Sennheiser-e840s. Peaks olema piisavalt kitsa suunakarakteristikuga. Kaja jookseb läbi aux-i miksris. Kui kaja on nullis, olukord muutumatu, vilistab! Kõlaritel polaarsust muutnud ei ole, homme proovin! Kõlarite vahekaugese muutmine olulist muutust ei toonud.

      Comment


        #4
        Vs: mikrofon vilistab

        Mikrofoni ei tohi üle keerata ja mikrofoni tuleb häält ka teha, mitte sosistada.

        Comment


          #5
          Vs: mikrofon vilistab

          Läksid poodi tagasi ja asi lõpetatud.

          Comment

          Working...
          X