Teade

Collapse
No announcement yet.

Sennheiseri uued mudelid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sennheiseri uued mudelid

Sennheiser'il on uued 8 lõpuga kõrvaklapid, 438, 448, 518 ja 558 jne.
    On keegi neid kuulanud, et kuidas heli. Või on kuskil võimalik neid ise kuulata ja osta?

Ma vaatan just 448-d, vaja filmide jaoks kinnisemaid klappe, samas mugavaid. On olnud 485-d ja hd280-d, kumbki väga ei meeldinud. Uued võiksid olla ka natukene väiksemad ja kergemad, et pikalt kanda parem.

Vs: Sennheiseri uued mudelid

Mul need 448-d on töö juures kuulamiseks. Avatud offices kinniseid vaja, et muss teisi ja teised sind ei segaks. Revüüd olid uhked ja selle peale tellisin, aga mulle väga ei meeldi. Võibolla on asi selles, et kinnised, mul pole võimalust olnud kuulata, kas kallimas otsas mõned meeldiks. Aga nt HD 555 on minu kõrvale ikka mäekõrguselt üle. Kahjuks on nad väljapoole päris valjud ja kontorisse ei sobi.
    Toidan trolle!

Comment

Ma loen netist, et need 448-d tahavad võimendit. Ilma võimuta ei tee kõige paremat häält, aga mul on 2 klapivõimu kenasti olemas, et see ei ole mure.
      HD555-d on mul olnud ja ei meeldinud, mis täpselt 448-tel teistmoodi on kui 555-tel? Endale tundusid 555-d väga külma ja elutu häälega, muusika ei "elanud" seal.
      Mul on kahed sennid hetkel, mille häälega olen väga rahul, 700 kroonised PMX-100'd, selle raha eest häält niiet tapab ja aastaid vana mudel HD495, olid 1500eek kunagi, kah väga hea häälega. Mõlemad lähevad võimendi taga oluliselt paremaks, kuigi on odava otsa mudelid. Kahjuks on nad mõlemad lahtised. Kui ma leiaks 495 häälega kinnised klapid, siis ma oleks või sees.

Comment

Jah, mul on ka dac/võimud kasutusel. Ma ütleks pigem, et 555 ei draivinud mp3 mängijad otse ära, 448 puhul polnud vahe nii suur. Minu jaoks 555 on hea source taga elav ja avar, kindlasti mitte külm. Bassi ots on pigem sooja koloreeringuga (suurim puudus minu arvates). Mul need 555-d on tegelikult "595 mod"-iga, mis tegi bassi natuke neutraalsemaks. 448 sama source taga kõlab kuidagi elutumalt, "karbis kinni" ja väikselt. Aga äkki sa kuulasid tutikat 555, oli veel sisse mängimata?
        Klappide maailmas helil ja hinnal ei ole alati väga 1:1 seost. Ühed minu lemmikud kompaktsete seas on koss ksc-75, mis ei maksa eriti midagi. Pigem on seos kõrgema hinna ja vastupidavama konstruktsiooni vahel.
        Anyway, kui sa leiad ideaalsed kinnised, siis jaga inffi
        Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
          Aga äkki sa kuulasid tutikat 555, oli veel sisse mängimata?
          Jah, modimata ja uued. Enne leidsin ostja kui sisse mängisid.
          Aga millises poes Eestis saaks oma kõrvaga neid kuulata, ka kallimaid 558-t jne.

Comment

Ma olen kuulnud hd598 ja hd650 need hd 650 on küll suht mugavad.
            Aga hoopis küsin ma seda miks neid sennheiser´ied üldse hinnatakse

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
              Neil on tubli marketingiosakond?

Kus kuulata saab, ei tea. Enne kaupsi digimaailmas justkui oli natuke klappe, aga nüüd pole sedagi kohta enam.
              Toidan trolle!

Comment

Ma olen kuulnud hd598 ja hd650 need hd 650 on küll suht mugavad.
                neid hinnatakse ehk sellepärast et HD650 on oma hinna juures parimad klapid, ja arvesstades kui vähe HD650 maksavad, on nad tipp 5 klappide seas. Paraku mitte tundlikud ja vajavad võimu. Et minna märgatav samm edasi pead kuulama HD800, Omega või hoopis Staxide poole vaatama. Kõikide Gradode kõrged kõlavad nagu liivapaber võrreldes HD650, kasutan Grado RS-1, aga ainult seepärast nad tundlikud ja FLAC ipodi klapiväljundist enam vähem OK heliga. HD650 võib esimesel hetkel tunduda 'igav', see on sellepärast et moonutused on ülimadalad, Gradod esimesel hetkel säravad, tänu liialdatud kõrgetele

Comment

Minul on ükskõik, mis mul klapi peale on kirjutatud, aga üks põhjus sennide poolt on soodne hind.
                  Mul on olnud HD600-d ja selle raha eest tõesti väga väga hea häälega asjad. Kahjuks liiga vähe bassi minu jaoks, mitte et ma basspea oleks, kõik sagedused võiksid siiski esindatud olla. Mul ei ole kummalgi võimul ühtegi nuppu ka, et bassi või kõrgeid keerata ja ega ei tahakski neid nuppe sinna.
                  650 olevatki jutu järele sama hea häälega, aga rohkem bassi, mõnele maitsele lausa ehk paljugi.

Olen kuulanud igasuguseid beyerdynamicuid ja akg-sid ka ja ei ole jätnud küsitud raha eest nii head muljet. Kuigi jah sinna on aastaid tagasi, vahepeal võibolla on asjad muutunud.
                  Hetkel otsin lihtsalt kinniseid või poolkinniseid klappe kuni 100 eur eest. Olen avatud soovitustele.

Comment

Olles ise neid testinud siis selle pärast nii nendingi, niipalju kui ma neid sennheisereid kuulanud olen siis peamiseks probleemiks on just nimelt "oma sound" mis puudub AKG' ja beyerdynamic'ul. Ja HD650 ei ole kindlasti parim klapp selle raha eest. Ilma võimuta tüürimine ka pole kõige suurem mure tegelt kunda tundlikkus on liiga hea, ütleks isegi et pigem on tihti madalama takistusega klappe raskem tüürida kuna tundlikkus on liialt madal.
                    Igatahes väikse seldskonnaga testi tehes AKG 272 vs beyerdynamic DT770 ja Sennheiser HD650 oli sennheiser viimane just nimelt oma ülipehme soundi, ebatäpse bassi ja omanäolise soundiga, teise koha sai külma ja bassivaese soundiga AKG mis on ka põhjusega stuudio klapp, nimelt ei "värvi" soundi. Ja nr 1 beyerdynamic kuna bass oli ülimalt täpne ja kiire ülemises ostsas ka kurta midagi ei olnud jne.
                    Mugavusega mudugi teine teema sennheiser on väga mugav klapp, ega beyerdynamic ka on suht hea peas, AKG võiks aga olla parem kui ta on.
                    Ja HD598 mudelit olen ka kuulanud need on veel halvenmad kui HD 650'ned.
                    Lihstalt minuarvates on Sennheiseritel probleem audiofiilsusega.

Mul on olnud HD600-d ja selle raha eest tõesti väga väga hea häälega asjad. Kahjuks liiga vähe bassi minu jaoks, mitte et ma basspea oleks, kõik sagedused võiksid siiski esindatud olla.
                    Kui bassi vähe sennude puhul siis pead suppari ostma
                    viimati muutis kasutaja Scott; 09 m 2011, 04:01. Põhjus: 2 kokku

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                      Kui bassi vähe sennude puhul siis pead suppari ostma
                      Kui ma õigesti aiman, mida sa selle lausega öelda tahad, siis hd600 on lihtsalt erand sennimaailmas.
                      Teine variant on (mida ma kuskil teemas vist ka kirjutasin), et kumbki mu klapivõim ei jaksanud hd600'sid toita. Ja mp3 mängijast/arvuti helikaardist ei tulnud nende 600-ga piiksu ka - lihtsalt liiga vaikne heli.

Kuna ma AKG ja beyerdynamicu maailmas väga hästi ei orienteeru, siis võib soovitada milline mudel nende valikust sobiks - kuni 100 eur ja kinnised/poolkinnised.

Comment

HD650 .. Ilma võimuta tüürimine ka pole kõige suurem mure tegelt kunda tundlikkus on liiga hea, ütleks isegi et pigem on tihti madalama takistusega klappe raskem tüürida kuna tundlikkus on liialt madal.

Ja HD598 mudelit olen ka kuulanud need on veel halvenmad kui HD 650'ned.
                        Lihstalt minuarvates on Sennheiseritel probleem audiofiilsusega.
                        Kuidas pole HD650 ilma võimuta tüürimine kõige suurem mure? HD650 takistus on 300 oomi, ilma korraliku klapivõimuta neid lihtsalt ei saa kasutada.

'HD598 on VEEL halvemad kui HD650'? Kas see pole mitte üldine arusaam igas audio foorumis, Head-Fi jne, et HD650 on maailma parimate klappide seas?

Sennheiseritel probleem audiofiilsusega? Mida see tähendab, lause jääb pisut arusaamatuks.

Palun vaata linkI:

http://www.headphone.com/headphones/...ser-hd-650.php

Esimene lause selles arvustuses: 'Once considered (at least by us!) the "world's best," the Sennheiser HD650 remains one of our absolute favorite headphones'

arusaadavalt on heli hindamine subjektiivne, meil kõigil on omad eelistused. Aga vaielda et HD650 pole absoluutse tippklassi klapid tundub veider.

veel üks link, vabandan kui liiale läheb.. aga Head-fi.org veeebileht on kahtlemata vaieldamatu autoriteet klappide ja klapivõimude puhul, sellega me ju ometi kõik nõustume?
                        Head-fi 'Üle Kõrva' klappide tipp järjestus, avatud disain või mitte, kõik ülekõrva klapid on selles kategoorias, ja tabel kujuneb ja muutub pidevalt Head-fi liikmete poolt antud häälte järgi:

http://www.head-fi.org/products/category/over-ear

HD650 on 7. kohal

Comment

Esmalt postitatud vxx poolt Vaata postitust
                          kasutan Grado RS-1, aga ainult seepärast nad tundlikud ja FLAC ipodi klapiväljundist enam vähem OK heliga.
                          mis versioon sul ipodist on, et sa saad flac-i kuulata? minu v5 sööb ainult ALAC-i.

Comment

ka ipod 5 aga Rockbox jookseb ta peal, mitte apple'i op

http://www.rockbox.org/

Comment

Avastasin et tuttav oli ebayst endale HD448-d tellinud. Laenasin siis kuulamiseks.
                              Aga ei olnud nagu nii hea, kui netis kiidavad. Lugesin head-fi foorumist, et nende heli on võimalik ka modifitseerida.
                              Võtsin klapid lahti ja no pildid mitte ei klapi sellega mis teised teinud on. Võltsid? Või mis rahvas arvab?

Siin lehel on 3 pilti, millised nad võiks seestpoolt välja näha: http://www.head-fi.org/t/441191/new-...iser-hd-448/90

Ja siin on minu pildid:

Comment

Working...
                              X