Teade

Collapse
No announcement yet.

Milline kvaliteetne MP3 mängija?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milline kvaliteetne MP3 mängija?

Tere.

Otsin mingit odavama otsa mp3 mängijat, millel on viisakas heli.
    Oletame et olemas on head klapid, aga tahaks ka korralikku mängijat sinna ette, muidu kaob nagu point ära.
    Millised on teie kogemused olnud?
    Tean et Ipod classicud on üsna hea heliga. Olen ka omanud ja võis isegi rahule jääda. EQ oli ainult kuidagi liiga jäik.

Rääkige veel ka midagi Hi-Fi pleieritest. Mis on selline hinnaklass selliste mängjate puhul, kus juba midagi asjalikku saab?
    Tahaks kuulata näiteks mp3, wav, Flac äkki ka, kui on üldse võimalik.

Vs: Milline kvaliteetne MP3 mängija?

"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Ahsoo. Minu viga. Ma ju unustasin kõige tähtsama. Ma otsin kaasas kantavat mängijat.
      Turg on igast värki pungil täis, valida on väga raske, eriti kui pole erilist varasemat kogemust ka. Lisaks pole raha, et osta ja proovida igasuguseid.

Comment

Amarra Computer Music Player
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Odavama otsa MP3 pleier, 2GB, akulaadimiseks USB, muusika laadimine miniUSB kaudu. Kvaliteet 20-20000Hz (inimkõrva jaoks maksimum). Laadimine 2.5 tundi ja mängimine 5 tundi, Li-Ion aku. Ei ole lahtivõetav, s.t aku ei ole vahetatav (peenmehaanikud saavad sellega siiski hakkama):

http://www.markit.eu/ee/et/sweex-cli...2/v2p793053c93
          http://www.sweex.com/en/assortiment/sound-vision/media-players/MP305/print/

Kampaaniahind: Selveris 18.-€, Bauhofi ehitusmaterjalide poes 20.-€
          Olen kvaliteedi ja hinnaga rahul.

Comment

Sonic "Kaasaskantavat" mängijat soovib.

classicu heli on küll hea, cowon'it kiidetakse, vähemalt jutu järgi http://eng.cowon.net/

Comment

Esmalt postitatud umbellatus poolt Vaata postitust
              Sonic "Kaasaskantavat" mängijat soovib.
              Amarra Computer Music Playeri saab installeerida igasse kaasaskantavasse sülearvutisse.

Comment

Softi pool tegelikult mulle niiväga ei pakugi huvi. Olen pigem huvitatud täispaketist.
                ala iPod või walkman või midagi taolist.
                Hi-Fi portable player annab google vastuseid küll, aga kas keegi omab mingit kogemust selles vallas?

Comment

iPod Touch 4Gen võiks ju sobida küll, pole kvaliteedil häda midagi. Amarrat just peale ei pane aga mängib ta isegi normaalselt. Ainult et fläkk ei mängi, pead kas wav/aiff või lossless alac formaate kasutama (kui pakitud mp3 või aac ei sobi).
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Mitte üks iPod Touch ei kõlba kuskile kui helikvaliteet tähtis on ja pole plaanis kasutada patarei toitega välist tasku DAC'i, näiteks Tomahawk, muidu ilusad asjad, eriti 4 gen Touch.
                    Ipodi hea heli lõppes 5. generatsiooni Classic'ga, pärast 5. vahetas Apple heli kivi. Vähegi paremate klappidega kuulates on 5. gen Classic ja iga Touch heli vahe nii suur et ei pea pikalt pingutama et vahet kuulda. Kui neid valgeid kasutada mis karbis kaasas siis muidugi ükskõik. Ka 6. gen Classic ei kõlba kuulata.

Served, ma otsiksin kasutatud ipod 5, nad ei maksa kasutatuna suht midagi, ja valida 30G, 60G ja vist oli ka 80 G
                    viimati muutis kasutaja vxx; 02 m 2011, 19:25.

Comment

Touchile võib ette heita vaid basside veidi ülemäärast roll-offi, mis muide sõltuv klappide takistusest. Kui võtta Touchist line-out saame praktiliselt lineaarse välljundi. Mp3 failiformaadi kasutamisel pole küll eriti kriitiline kas sisemine DAC on see või teine Wolfson - mp3 enda sooritus jätab enne soovida.
                      Jah, Touchiga tuleb võibolla erinevaid klappe katsetada kui n.ö. nõudlikuks kuulamiseks läheb. Mul on ta vaid vahel autos juhtmega süsteemis, muul ajal on lapsed sellega ametis, pole kordagi tema originaalklappe isegi katsetanud (oma kõrvas )

Kas see Tomahawk üldse oskab 4g Touchiga suhelda? Põgusalt vaadates ei saanud aimu.
                      Konfutsius

Comment

Sansa clip või clip+ on absoluutselt üle prahi. Ka üle hammustatud õuna. Soovitan näiteks Koss KSC-75-ga paaris, kui eesmärgiks odav ja hea heliga komplekt.
                        Toidan trolle!

Comment

OSX,
                          kes kuulab ipodiga mp3 ja ei vaevu isegi 'Apple lossless' formaati kasutama? Vaevalt et selline foorumi kasutaja leidub.

Touchi häda pole ainult bassi puudumine, Touchi ja vanemate Classicute heli vahe on nii öö ja päev et neid ei saa võrrelda. Supet äge AMOLED lcd on 4. gen Touchil, aga paraku heli on armetu.

Ei oska vastata kas 4. Touch ja Tomahawk suhtlevad, 1. gen Touch ja Tomahawk saavad hästi läbi
                          viimati muutis kasutaja vxx; 02 m 2011, 21:15.

Comment

Mina näiteks ei kuula iPodist losslessi. Miks? Mul peaaegu suva kuidas ta autos kõlab - auto on sõitmiseks ja sõites ei kuule üheski autos vahet kas on lossless või aac/mp3. Seevastu kodus ma peaaegu üldse ei kuula pakitud helisid, isegi sissetulnud fläkid on konverditud aiff/wav kujule. "Tapeediks" jah, mängib mõni netiraadio.

Tegelikult on kõik võrreldav. Siin pakutud absoluutselt üle prahi Sansa Clip (+) ja iPodi võrdlev mõõtmine näiteks - http://nwavguy.blogspot.com/2011/02/...-measured.html
                            See pole küll 4G vaid 3G Ipod, kuid sellele vaatamata on mõõtmistest hästi näha Sansa tugev külg - võime korralikult tüürida ka madala takitusega klappe. Teisalt, kui seeläbi on heli küll korralikum siis see tuleb alati millegi arvelt - Sansa puhul on selleks väljunduvõimendi suurem voolutarve. Koduseadmes poleks sellest midagi, kantavas aga on aku siiski oluline, eriti kui mängijal on ka muid funktsioone peale muusika.
                            iPodi puhul vxx märkis õieti et kui kasutusel on originaalnööbid, pole kvaliteedil suurt tähtsust. Just nii ongi, esiteks nõudlik kuulaja ei kasutagi nööpe, teiseks ei kasuta nad reeglina ka sääraste playerite analoogväljundit, isegi kui on kasutada väga head klapid. Seadme eesmärk ju polegi üldse kordumatu kontsertelamuse võimaldamine, ei Sansa ega iPodi korral.

Tegelikult on kõik võrreldav, kuid küsitav on asja mõtekus. Kas on mõtet võrrelda kantavat playerit statsionaarse kodusüsteemiga? Võib, aga pointi nagu eriti pole. Ok, point on siis kui see kantav asi on kellegi ainuke mängija - siis on arusaadav huvi selle vastu kuhu kvaliteedlt siis mängija platseerub.

Võibolla on küsijal mõistlik uurida ka Cowoni i9 või isegi Creative musamängijaid. Neid on vahelduva eduga ka siinmail saada olnud.
                            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                              Mina näiteks ei kuula iPodist losslessi. Miks? Mul peaaegu suva kuidas ta autos kõlab - auto on sõitmiseks ja sõites ei kuule üheski autos vahet kas on lossless või aac/mp3.
                              sellega ka ei saa noustuda, kohe mitte kuidagi

Comment

Working...
                              X