Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvate sellest komplektist.Yamaha R-s300 ja ns-555

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida arvate sellest komplektist.Yamaha R-s300 ja ns-555

http://www.soundshop.ee/index.php?id...0%20+%20NS-555 Tervist! Tahaksin küsida mida arvate sellest komplektist, kas oleks kasulik ost.
    CASH

Vs: Mida arvate sellest komplektist.Yamaha R-s300 ja ns-555

Neid Yamaha kõlle ma uurisin ükspäev plussmiinuses või euronicsis, ei mäleta enam, kummas. Välimus on veel isegi hea, läige ja värgid, aga koostekvaliteedi nägi juba selle järgi ära, et invertertoru oli mingi odav papist rull, kastis erilist vatiini ega midagi sees polnud ja kasti seinad olid üpris õhukesest plaadist. Heli ka ei andnud seal väga hinnata, sest seal oli seda kõrvalmüra liiga palju. Ütleme 500 euri eest ma võtaks selle võimu http://www.soundshop.ee/index.php?id...on%20PMA-710AE ja siis kas mingid Heco kõlarid soundshopist või Wharfedaled tuhat1-st.
    Võibolla on kellegil rohkem kogemusi konkreetsete asjadega, minule igatahes need uuema ja odavama otsa Yamahad pole kunagi muljet avaldanud.

Comment

Noh aga miks hecod või wharfedalid paremad on, samuti miks 710 AE parem on yamaha ressist.

Comment

või äki kellegil on pakkuda ressiiverit ja kõlareid . Et olen otsinud kasutatud variante aga ei ole väga leidnud.Samas mulle pakuti ressiiveriks yamaha rx 360 mida sellest keegi teab ja mis hinnaga need liiguvad. Suhteliselt vana ressu on nagu olen aru saanud, kuna ei leidnud eriti selle kohta midagid. Ja ühes foorumis keegi kirjutas et temal on see hilistest 80nendatest
        CASH

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
          Noh aga miks hecod või wharfedalid paremad on, samuti miks 710 AE parem on yamaha ressist.
          Ma polegi väitnud, et nad paremad võivad olla, lihtsalt nad oleksid need, mida mina oma raha eest ostaks nende Yamahade asemel. Neid Wharfedale kõlareid on HV foorumis kiidetud ja ka internetis olevad reviewid ei laida neid kuigi palju.
          No see Yamu ress ja Denoni ress on suhteliselt maitse asi, numbrilised näitajad jäävad enam-vähem ühte auku, seal lahendab asja see, kumb omale rohkem heli/disaini või mingi muu omaduse poolest meeldib.
          Kui pole eriti nõudliku kõrvaga inimene, siis ma arvan, et need asjad ajaksid ilusti ka asja ära. Mind lihtsalt hirmutas see, kui Intz lahkas NS-120 kõlareid, sellest saadik pole ma eriline Yamaha fänn olnud.

Comment

aga äki kedagi on siit foorumist endale sellise samasuguse komp. ostnud ja teaks midagi rohkemat rääkida
            CASH

Comment

Mul on NS 777 (veidi suuremad) ja vastupidiselt cc150 väidetule on tegemist väga hea saundi ning suht korraliku koostekvaliteediga kõlaritega. Omas hinnaklassis, mis oli kõlarite turule tuleku hetkel mitte kõige odavam. Kuskil Vene foorumites oli neist rohkem juttu, risti - põiki lahatud, pooleks saetud ja maeiteamida tehtud, ei viitsi hetkel otsida. NS 120 ja NS 555 võrrelda on sama, kui näppu millegi muuga võrrelda. Totaalselt erinev teema.
              Tänu membraanide materjali eripärale tahavad veidi pikemat sissemängimisaega.

Comment

üldiselt on ju tegemist odava komplektiga ja melomaanidele kindlasti ka piisavaga.

Comment

Ei võtnud siiski seda komplekti. Aitäh kõigile kes suvatsesid vastata. Suured tänud kasutajale AllanR kes aitas just neid õigeid välja valida.Kõlariteks võtsin heco victa 501
                  CASH

Comment

Esmalt postitatud kriipsujuku 12 poolt Vaata postitust
                    ... aitas just neid õigeid välja valida.Kõlariteks võtsin heco victa 501
                    Lihtsalt huvi pärast küsin, miks sa arvad, et just need on õiged? Tundlikkus on küll Hecol parem, aga kaal? 13 kg versus 20 kg? Millest need Hecod küll tehtud on ja mis imekergeid valjukaid nad kasutavad?

Comment

kuna suhtlesin inimesega kes oli neid mõlemaid kuulanud
                      CASH

Comment

Maitse üle ei vaielda, vaid kakeldakse
                        Kuulasin ka ostes läbi kümmekond komplekti, nende seas ka Heco Victa. Yamaha saund oli minu jaoks parim. Üldiselt sellises hinnaklassis kõlal suurt vahet ei ole, peamiseks kriteeriumiks jääb disain.

Comment

Ju see paistab kuidas mängivad kui kätte saan .
                          CASH

Comment

tervist kuidas teha nendele heco victa 501 sissemängimist
                            CASH

Comment

Kuula rahulikult! Alguses vaiksemalt mingi aeg lisa voluumi. Võid ju näiteks ilma kõlariteta vaadata kui palju numbriliselt volumet on ressil...siis jaga see neljaga. Esimesed paar tundi kuula 25% siis lisa veel näiteks 10%. 50% võimsusest peaks juba päris vali olema...sissemängimiseks ära üle 50% keera...üle 75% tavaliselt volumet ei keerata kunagi! isegi siis kui kõlarid on 100h mänginud(kui volumet ikka liiga vähe on siis on vaja võimsamat võimendit ) Pikk jutt si** jutt! eks targemad parandavad või lisavad midagi juurde mida jälgida!

Comment

Working...
                              X