Teade

Collapse
No announcement yet.

Squeezebox Duet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Squeezebox Duet

Nagu ma aru saan on need toredused saadaval ainult valitud serveritele? Minu server elab zyxel media tanki peal ja paistab, et seni kuni ta seal on, uuematest puginatest rõõmu pole.
    Toidan trolle!

Comment

Serveri platvormis ei olnud minuteada vahet, sama küll serveri tarkvaras. Viimane ametlik Logitech'i LMS 7.7.3 töötab sellega.

Tidal paigalduse õpetus
      I
      CKstream wiki

Comment

Huvitavaks leiuks on üks paljudest MM NAS'idest Excito B3. Kogu vajalik tarkvara on installitud, käivitub lihtsalt ja kasutatav ka algajale kasutajale.
        Tootja on paraku küll pankrotis aga entusiastid ajavad tarkvara tuge edasi. Kogu raud on suhteliselt odavalt müügis.
        Excito tugifoorum on siin
        V
        iimast - B3 serverit tehti 2 versiooni, wifiga ja ilma. Mõlemad õnnestus ka minul käima saada.
        Juttu teen sellest rauast siin seetõttu, et sellele on eelinstallitud LMS server 7.7.2 tarkvara (logitech meedia server) Paljud kasutavad LMS'i jooksutamiseks oma PC'd, B3 on heaks ja säästlikuks alternatiiviks sellele. Icekstream plugin ja Tidal toimivivad B3'ga samuti.

Comment

Viimase aja mõnus täiendus nutiseadmelt SB striimeri juhtimisele on Squeezedroid äpp, mis seljatab kõik teised varemproovitud, soovitan!
          Korralik suur üle ekraani kuvatav andmebaas ja loogiline lähenemine kogu juhtimisele.

Comment

Mõningad tagasilöögid soovitatud Squeezedroid äpiga, paraku ei tööta see kõigi androidi seadmete peal. Fikseeritud nupuga Samsungi seadmetel ei ilmu ... kolme täpiga menüünuppu paremasse alla nurka. Samas proovitud LG telefoni ja Nexus tahvliga - seal on asi kõik töötav.
            Vahepeal sai kurdetud et traditsiooniline DLNA ei tööta SB platvormil. Leidsin UPnP/DLNA bridge äpi ja üritasin seda installida, pärast kordi ebaõnnestumisi jäi see mul unustusse. Nüüd kuid hiljem avastasin et dlna oli ennast siiski suutnud paigaldada ja varem kasutususes olnud BubbleUPnp äpiga hakkas kõik tööle - nagu päris.
            Jälle põhjus miks ei tasu Squeezeboxi striimereid pensionile saata!

Comment

Kas vastab tõele, et kogu Squeezeboxi platvorm on tootja poolt "discontinued" aastal 2012 ja teenuse toimimiseks vajaliku serveri (mysqueezebox.com) toimise kohta tulevikus puudub kindlus?

The Squeezebox platform is officially discontinued, but Logitech hasn't told current owners what they should expect from now on.

Comment

Tõsi, sellest "uudisest" saab 4 aastat ja ikka pole midagi muutunud, peale selle et squeezeserveri tarkvara on 7.3 pealt 10.0 arendatud. Seda küll mitte Logitech'i enda poolt. mysqueezebox.com pole serveri toimimiseks vajalik.

Comment

Et minna edasi, tuleb siiski uurida minevikku.
                  Leidsin head lugemist Squeezxeboxi sünnist. Tol korral kandis projekt ka nime Slimdevices.
                  Kogu projekt müüdi arendaja poolt Logitech'ile maha 2006 ja suleti 2012.
                  Enne Logitech'i aega oli toote nimekiri selline:
                  • SLIMP3™ (2001).
                  • Squeezebox™ v1 (november 2003).
                  • Squeezebox™ v2 (aprill 2005).
                  • Squeezebox™ Classic (SB3) (november 2005).
                  • Transporter™ (september 2006).

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2016-12-11 14.39.07.jpg
Views:	1
Size:	72,8 KB
ID:	869801
                  Pildil olevad Duet ja Boom on juba Logitechi arendus.
                  Vajuta siia ja saad ligipääsu PDF failile kus kogu info on üle 190 lk. loetav.

Vahepeal on minu muusikakööki ilmunud Transporter ja olen viimased 8 kuud seda ka täielikult nautinud.
                  Et sõnad pilti panna, lisan siia mõned lingid Transporteri mõõtmis- ja kuulamis tulemustest.

Archimago's Musings
                  Stereophile

Siin on kogu Squeezboxi seeria pandud mõõtmistulemustesse.

viimati muutis kasutaja Sully; 11 m 2016, 17:37.

Comment

Aastaid on möödas kui squeezebox on "likvideeritud" ja vahepeal on olnud tunne et nüüd kohe kukub kogu platvorm kokku - aga ei. Tänu RPI'le olen mõnusalt mõned aastad kasutanud max2play operatsioonisüsteemi ja selle abil on saanud võimalikuks ka effektiivne taaskasutus vanadele pleieritele - duetil baseeruv mängija.
                    Samuti saab sellesse süsteemi liita ka suvalised RPI'd ja nautida nn multiroom audiot, seda siis LMS serverile ja DLNA serverile.

Comment

Ma testin hetkel rPi + Moode Audio kombot, mis täidab siis kohaliku mängija ülesannet ja ka "LMS NAA" ülesannet. Tundub päris asjalik, lähed Moode (rPi ip või mängija nime) lehele ja saad sealt muusikat valida, või siis LMS serveri ip-lt. Lisaks saab ka telefonist üle airplay või kasutades bt muusikat lasta. Tundub, et ma hakkangi seda kasutama.

Comment

Working...
                      X