Teade

Collapse
No announcement yet.

Otsin ilusat VALGET muusikakeskust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin ilusat VALGET muusikakeskust

Otsin midagi, mida ilmselt pole toodetud kuid lootes teie abile loodan sellele võimalikult lähedale jõuda.

Kindlasti peab tegema kompromisse kuid ideaali punktid oleks sellised:

Soodne hind
    Ilma woofrita...st et vaid stereokõlarid
    Valget värvi
    cd mängimise funktsiooniga.
    kvaliteetne heli
    kõlarid mitte suuremad kui näiteks s30ned on
    ideaalis ka cd mängija ja võimendi dekk eraldi.
    lihtne, minimalistlik stiil

kuna tegu on magamistoaga siis esimest korda elus ei aja ma taga suurt võimsust vaid kvaliteetset heli.

Vs: Otsin ilusat VALGET muusikakeskust

Denon toodab CEOL nimelist valget asja.Kas ta just soodne on ei oska arvata.Tõenäoliselt tuleks kõlarid eraldi osta, need mis reklaamil ei ärata usaldust.

Comment

minu jaoks jääb liiga kalliks.....2x18 projekt nõuab oma osa
      Iseenesest olen nõus ka kastid ise tegema kuid plastmasskaste ei taha kindlasti

Comment

Comment

Need kolm: odav, hea heliga ja valge disainiga ei lähe kuidagi kokku.
          Kõige reaalsem on vast alumiinium-valge keskus ja kõlarid ise valgeks värvida või täitsa ise ehitada.
          Samas on nende mini stereodega see viga, et kõigi suurte brändide omad kipuvad tulema ühest ja samast Hiina või Malaisia tehasesst.

Comment

kas valjuhääldid peavad ka valged olema? http://www.visaton.de/en/chassis_zub...d/frs8m_8.html nendega annaks täitsa hea pisikese, võrdlemisi odava süsteemi kokku panna.
            http://www.youtube.com/watch?v=ph3qgDShJo0 väikeseks vihjeks, mida nende lairibadega annaks ette võtta... kuid "keskuse" osas on keerulisem...hiinast saaks 25-30 taala eest tellida trafo-kokkupandnud võimuplaadiga

http://www.ebay.com/itm/TDA7377-Ampl...item4ab1fb4875 (võim)

http://www.ebay.com/itm/NEW-high-qua...item336f8a0454 (trafo)

kuid siis jääb mureks ikka CD tugi...
            Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

kvaliteetne heli on igas mõttes subjektiivne mõiste.
              Hea tahtmise puhul moi idee hea. näiteks fostexite lairiba baasil või jordan. a noh siis jälle see eelarve probleem.

Comment

Jah, kõike head ei saa kindlasti.
                Valjuhääldid ise ei pea valged olema
                Lairiba idee iseenesest lahe....ei oleks vist mingit filtritega mässamist....
                Kastide ise tegemine pole probleem ja kuna mul ple seda süsteemi kohe vaja siis väike näpuharjutus paari kuu pärast sobiks ideaalselt...

Miski välimuselt ilus ja kenasti mängiv CD mängija ongi ilmselt suurim küsimus...selle värvimisega ma väga tegeleda ei viitsiks kuna tulemus ei saa olla hea. (Neil on ju igasugu kirjakesi peal jne)

Tänan kaasa mõtlejaid ja abistajaid

Tahaks lihtsalt oma pisikeses magamistoas miskit ilusat asja ma kummutil näha ja kuna teise tuppa tuleb lihtsalt rõhku tootev süsteem siis ühes toas võiks olla võimalik ka ilusat muusikat nautida....superkõva bassi ma ei oota ega looda aga üsna valjult võiks siiski mängida....kuigi see on nii suhteline kirjeldus siis loodan, et saate aru.

Mida ma veidi kardan on see, et nende valjukate ASK on madalast otsast nii madal.....ma tean et kartsin samamoodi neid 2x [sc10n + 2 x w130s] kaste ehitades aga asjatult...bassi oli rohkem kui kartsin. Ma ei teagi midagi ma tahan aga midagi paremat tahaks kogeda ma ei oska kirjeldadagi millest puudu jääb....detailsusest?

Kasutan neid senimaani kuid kuna midagi erilist polnud siis nüüd mängivad nad lihtsalt midagi subidele juurde....ja mida rohkem valjusust vaja seda rohkem võtan ekvaga alumist otsa maha
                viimati muutis kasutaja jeff01; 07 m 2012, 16:32.

Comment

Taoline Philips muusikakeskus pidi hea heliga olema, muidugi tasub enne poodi kuulama minna.

Comment

Just täna tekkis küsimus valge automaki üle. Teemast välja.
                    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
                      Soodne hind
                      Ilma woofrita...st et vaid stereokõlarid
                      Valget värvi
                      cd mängimise funktsiooniga.
                      kvaliteetne heli
                      kõlarid mitte suuremad kui näiteks s30ned on
                      ideaalis ka cd mängija ja võimendi dekk eraldi.
                      lihtne, minimalistlik stiil
                      Kui üks tingimus, milleks on soodne hind, välja arvata, siis juhul kui ülejäänud nõuetele vastava aparaadi nimi ei algagi juhtumisi tähega "i", siis tähekombinatsiooniga "emm", "aa" ja "tsee" algab see kindlasti. Valged kõlarid saad samast poest.

Comment

Nõme, et iseenda teema niiviisi pea peale keeran aga tundub, et keskuse ost jääb ära ja kisub hetkel sinna kõlaripaari valmistamise poole....kui kellelgi mõningaid häid ideid lairibade osas siis võib märku anda....super lahe oleks kui need ka lampvõimendiga sobiks.

paistab pikaks projektiks kiskuma kuna tahaks midagi korralikku teha......korralikult ehitatud pleksiklaasist kastipaar ja sama diasiniga lampvõimendi oleks vist piisav väljakutse mitme aastaseks pusimiseks

Comment

kui lamp siis võiks juba midagi suuremat vaada nt bg20 hea tundlikus pole pallju võimu vaja.

Comment

kuid vajab ehk liigsuurt kasti ja ei mahu "riiulikõlari" gabariitidesse.

Comment

Siis võib bg17 vaadata see on väiksem.

Comment

Working...
                              X