Teade

Collapse
No announcement yet.

Maki remont

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Maki remont

Remondin praegu Vilma 104 küssa selline ,et seal ees on gromkost (paremale ja vasakule kanalile) kas need peavad maha mängides ka .kui signaal otse võimu läheb, Mul nimelt probleem selles ,et sain mehaanika liiluma aga see indikaatorite poolne osa on natuke imelik veel nimelt nupud sealt ei taha töödata ning indikaatorid liiguvad kuidagi vääga aeglase takitga
    Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

ma ei mõtle seda suurt nuppu ,milles on 2 nuppu koos too on lindistamise jaoks vaid neid kahte väikest Parema ja vasaku kanali jaoks ) Kui keegi viga aimab võiks mulle teada anda (olex vähem jamamist)

Comment

Ehk kirjeldad oma probleeme täislausetega ja kirjavahemärgistatult? Nagu mitte midagi ei saa aru!

Comment

Ok ma proovin kuigi jah eestikeel pole minu kõige eelistatum õppeaine. Nimelt remondin Vilma 104 makki.Kuna mul pole peale skeemi midagi,siis tekkiski üx küsimus selle maki kohta. Seal ees,kus nupud on on 2 väikest nuppu (parema ja vasaku kanali) mingid häälenupud seal on veel ka kaks lindistamise häälenuppu , 2nuppu nagu koos üksteise peal. Probleem on selles ,et mul on midagi viga sellel väljundi plaadil ,need indikaatorid näitavad ,kuid hästi väikest vibratsooni ja ka väljundist tuleb väga vähe heli ning need nupud ,mis seal on (flitrid ) kah ei tööta , milles asi olla võib? (arvatav põhjustaja on ) toiteploki rike aparaati tuli sisse +7v ja -25 ja ma ei oska neid kive kontrollida ,mis seal skeemis on . praeguseks olen saanud mehaanika mängima ja mureks on veel see väike väljundi signaal.Arvatavasti peitub ka indikaatorite viga madalas signaalis

Comment

kätte sain! 2 kondet läbi.

Comment

Working...
          X