Teade

Collapse
No announcement yet.

KA-ST passiiv radiaator ????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

see oli präägu sama jube nagu teadmine et jõuluvana ple olemas..kohe pisar tli silma.. :'(
    ega sinna mingit 2000.- pioneeri või muud ei topi (rahakott pole põhjatu!) arvutuste jms. saan hakkama ning king. on tõesti vaid esimesex katsetusex et põhimõttest aru saada, siis teinekord targem ja julgust paremate elementide kasutamisex rohkem ;D
    kingiga ei saa sa korralikku katsetust ka teha, kuna parameetreid liiga vähe.

Comment

ma siiski riskin ...uudishimu on liiga suur ja pealegi esimene vassikas läheb alati aia taha or smth
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

niih aitab mõtetust plämast..mõni küsimus kah vahepeal ..
        nagu ma tean ei ole subwoofritel kuubi kujulised kastid eriti soositud, kas p.r. juhul kehtib sama???
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

tundub, et kodanikud - kaaskannatajad ;D, on ära unustanud sellise toreda raamatu nagu Lembit Abo "raadiolülitused", seal on passiivkiirguri (vist nim seda seal nii) töö päris hästi ära seletatud.

Comment

;D kippus ununema jah aga ex ma omme siis raaamtaukogust otsima
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

tundub, et kodanikud - kaaskannatajad ;D, on ära unustanud sellise toreda raamatu nagu Lembit Abo "raadiolülitused", seal on passiivkiirguri (vist nim seda seal nii) töö päris hästi ära seletatud.

Lihtsalt uudishimu, kust see rõve "radiaator" tulnud .
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

ei oska kohe vastata sellele
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

BBP saab arvutada p.r. parameetrite järgi kasti. Kui mul on mingine suvaline element, ja kõik parameetrid teada, kas need on siis samad, mis sinna p.r. lahtritesse tuleb toksida, kui ma magnetile haamert annan?
                  Ja see vastab tõele et ideaalse sümbioosi puhul võib saada kuni 200% lise tulemuse (arvutuslikult) :P

Comment

Parameetid mis seostuvad magnetiga kaovad ära või muutuvad ja ka takistus kaob ära kuna mähis on kasutu.
                    Ideaalse sümbioosi puhul võib saada kuni 3x parema tulemuse. Mingi ameerika saiil oli kirjas, kuid enam ei oska seda otsida.
                    Vaata ehk googel aitab.
                    S A C
                    Siberian Audio Concept

Comment

radiaator = ingl. k radiator = eesti k. kiirgur... ühesõnaga "kiirgab" helilainetust vms

Comment

Mis puutub p.r.-i paigutusse siis ma arvan ,et samale küljele pole teda mõtet panna sellepärast ,et siis on nagu faaside vahetus ,kui kõlar liigub sisse ,siis p.r. välja ja nad hakkavad üksteist segama. See nagu kõlalauagagi.
                        Jällegi Abo raamatust.
                        Tõnis

Comment

aga ütle..mis valemiga siis nad ühtemoodi hakkavad käima..vahet ple ju kuhu paigutad..ikkagi hakkavad vastupidi käima..
                          mida sa lohh vahid

Comment

Vs: KA-ST passiiv radiaator ????

Pane p.r. ühte pidi ja aktiivelement teist pidi ehk siis näiteks aktiiv tagumikuga välja poole ja passiiv näoga välja poole.

Comment

JA mida see annab?
                              S A C
                              Siberian Audio Concept

Comment

helilained mis teineteist summutavad

Comment

Working...
                                X