Teade

Collapse
No announcement yet.

KA-ST passiiv radiaator ????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tähh sellest oli suur abi! tähh tähh veelkord.. a sõimati?? hmm võix ikka mistvat suhtumist teistevastu üles näidata..! >
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

juhtub

Comment

atzz tegi omale ka 10* KA'st passiivradika irw see oli nii kino...nii kui passiivradika alla vajutasid tuli räme bass ja kui lahti lasid kadus täiesti ära...aga minuarust tegi ta valesse kohta augu http://www.pilt.ee/photo/13721/207473/ aga samas need keskusekõllid need woox varjandid neil on kah ju samasugune paigutus...kahtlane

Comment

a ma tegin ka nii , eet passiivika panin kylje peale ja siis aktiivika panin ylesse .... a mul mängip kyll väga hästi .. a äkki sul on kõllid yxteisest liiga kaugel ? mul ei ole igastahes ..

Comment

atzz tegi omale ka 10* KA'st passiivradika irw see oli nii kino...nii kui passiivradika alla vajutasid tuli räme bass ja kui lahti lasid kadus täiesti ära...
            Pane passiivradikale massi juurde, sis tuleb madalamat heli.

Comment

??? hmm kauguste vahe kah loeb ??? kuidas seda arvutada? või selline õnne ja proovimise küsimus ?
              kui ma teen 1 p.r.-ga kõlli kas siis see vahesein ja toestused vajalikud ?
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

??? hmm kauguste vahe kah loeb ???
                Minu arust küll see kauguste vahe ei mõju,sest rõhk tekib ju ikka terves kastis, mis hakkab passiivradikat liigutama.

Comment

seda minagi..huvitav kas se uus 10" audes sobix woofrix kui 12" kinga audia on p.r.
                  S A C
                  Siberian Audio Concept

Comment

atzzil võib-olla sellepärast ei kukkund välja et piltide pealt paistis tal olevat veel inverter ka. siis nagu ei ole jah eriti abi sellest radikast
                    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                    DeeJay Catass

Comment

Aga ühel Philipsi muusikakeskuse kõllidel on nii passiivradikas kui ka vent tagaseinas... Tümpsu on aga mitte seda "õiget"...
                      Minu kodukas

Comment

kui inventer on siis ple kõlaris rõhku mis p.r. liigutax mingit heli tuleb sealt kindlasti kuid see on arvatavasti/suure tõenäosusega väga nigel..
                        mul plaan teha kinnine kast kus on p.r. aktiiv sub ning juhtmete jaox pesa. see peax olema kõige õigem ja lolli kindlam teaostada
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Heh mida te räägite, et ei tule normaalest häält kui passivradikas on küljes....
                          Mul endal Philipsi muusikakeskus millel V00X'i süsteem ja sellel olemas nii p.r. kui ka inverter....Kast ei ole väga suur(ei oska pakkudagi mitu ltr) ja ega võimusust kah palju ei ole oli vict 60w RMS, aga sihukest mõnusat bassi tuleb küllaga

Comment

;D nu kui sul nii on siis hea aga mina pooldan lihtsamat süsteemi ja loodan et see lollikindlam kaa
                            S A C
                            Siberian Audio Concept

Comment

mehed, sorri, tänu minule vist kukub nüüd kogu teie maailm kokku.
                              tähendab. passiivradikaga on ka selline asi, et kast tuleb ka täpselt välja arvutada. lihtsalt kuskile auku mingit valjukat toppida ei saa :'(. sorri noh, ei saa lihtsalt :'( see pole õige asi noh :'( ja kõige vähem veel Kind Audio pea kaalutu kuratteab mis materjalist membraan. no kurat ei saa lihtsalt panna mingit asjandust ühte seina laperdama :'( sorri mehed. et õiget bassi ja tymmi saada, sorri mehed, te peate tegema hulga täpseid arvutusi.

veelkord vabandan. sorri noh :'(

Comment

see oli präägu sama jube nagu teadmine et jõuluvana ple olemas..kohe pisar tli silma.. :'(
                                ega sinna mingit 2000.- pioneeri või muud ei topi (rahakott pole põhjatu!) arvutuste jms. saan hakkama ning king. on tõesti vaid esimesex katsetusex et põhimõttest aru saada, siis teinekord targem ja julgust paremate elementide kasutamisex rohkem ;D
                                S A C
                                Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                                X