Teade

Collapse
No announcement yet.

Maki mootor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lõhu ikka m-201 mootorilt pealmine kaan maha ja näed et seal poole väiksem mootor.(sealt kust tulevad juhtmed välja)
    Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

võibola on mul fantaasiat vähe,kuidas seda mootorit sinna panna ,kuid see raadiotehinika oma on liiga suur
      Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

kas kakkusid ikka radiotehnika y-201 mootoril selle pealmise kaane maha ???,
        Ja uutel auto makkidel on ka väike mootor,väiksem kui mingi lääne maki oma aga suurem kui pleieri oma
        Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

võibola on mul fantaasiat vähe,kuidas seda mootorit sinna panna ,kuid see raadiotehinika oma on liiga suur

Eks sa kuidagi pead proovima ja aretama! Võib-olla leiad mõne parema mootori, mis rohkem sinna istub...
          Minu kodukas

Comment

arvatavasti tuleb võtta ketaslõikkur ja natuke ruumi teha

Comment

Üks variant tuli veel pähe. Lähed baltijaama turule/novaluxi/koduextrasse . Seal ma nägin odavaid kassetipleierieid (saast TM)umbes 70-100 raha tükk. Nendes peaks olema suht õhuke mootor (või otsi omale mingi doonorpleier, kvaliteetsemad ei sobi, sest neis on kontaktitud mootorid)
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

arvatavasti tuleb võtta ketaslõikkur ja natuke ruumi teha
                ma võin sulle yhe maki mootori myya.
                3v
                paksus 16mm (koos peaga), diameeter 25mm
                kui soovi, priva
                http://www.alldatasheet.com/

Comment

vilmal on originaalis vist 9v mootor,kas 3 v nõrgaks ei jää

Comment

ega sul muud jää ,kui osta veel üks vilma.sobivad ka mudelid 204 ja 312

Comment

vilmal on originaalis vist 9v mootor,kas 3 v nõrgaks ei jää
                      mootori tööpinge peaks olema vahemikus 2-3 V (vaata skeemil pinged)
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

MA ei ole vilmasid eriti müügil näinud (varuosadena). Ma praegu vaatan ,et kui natuke ümber ehitada saab siis annaks ka m-201 mootori panna aga see asi on suht riskantne ja mootorit ei saaks eriti hästi kinnitada

Comment

ega sa ikka teistsugust pane küll.või vähemalt pole ta pärast seda vilma. omal ajal kui Vilma insenerid kursust lugemas käisid, siis nad uhkustasid, et müüvad lindiveomehanisme isegi japsidele. ja rääkisid seda,et igast vilmale kulunud rublast kulus 90kop.lindiveole

Comment

ega sa ikka teistsugust pane küll.või vähemalt pole ta pärast seda vilma. omal ajal kui Vilma insenerid kursust lugemas käisid, siis nad uhkustasid, et müüvad lindiveomehanisme isegi japsidele. ja rääkisid seda,et igast vilmale kulunud rublast kulus 90kop.lindiveole
                            Mis selles mehhaanikas nii head on siis ???
                            (näiteks, mis eelis on majak 231 lindiveo ees, mis mulle õudalt peale läheb )

Comment

kvaliteedi vahe on. oled sa kunagi mõelnud miks vene makkidel (ja plaadimängijatel) olid nii suured ja rasked hoorattad? neil polnud korralikke veorihmu. vilma rihmad maksid juba tollal kordades rohkem kui teised ja raskem oli neid saada.mis puutub majaki, siis kuulub ta (kui ilusasti välja häälestada)igati korralikke keskklassi makkide hulka. veel vilmast-oleks hea kui sellemootori margi saaks

Comment

kvaliteedi vahe on. oled sa kunagi mõelnud miks vene makkidel (ja plaadimängijatel) olid nii suured ja rasked hoorattad? neil polnud korralikke veorihmu. vilma rihmad maksid juba tollal kordades rohkem kui teised ja raskem oli neid saada.mis puutub majaki, siis kuulub ta (kui ilusasti välja häälestada)igati korralikke keskklassi makkide hulka. veel vilmast-oleks hea kui sellemootori margi saaks
                                Kuidas veorihm asja päästab ??? hooratas peab minuteada ujumise vältimiseks väga ühtlaselt pöörlema (mida kiiremini, seda parem) ja mida raskem seda parem.

Kui asi nii palju rihmast sõltuks, siis saaks ju tänapevased sangad ju rihmavahetusega hi-fideks teha (rattad seal ju nii kerged) ;D ;D

Edit: Minule omal ajal meeldisid ka vesna mehhaanikad, seal, kus kaks ratast vastupidi  ringi käisid (just loksutamisele pidas vastu)
                                Edit2: kuidas koduste vahenditega maki detonatsiooni saaks mõõta. mõõdaks oma majakil ära

Edit3: tuhnisin netis ja avastasin, et vilma detonatsioon on 0.15%, samas majakil on ühel lehel on 0.2%, teisel 0.15% .Okei, siis peab nõustuma Sinuga

Comment

Working...
                                X