Teade

Collapse
No announcement yet.

Maki mootor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vilmal on kaks mootorit,seda mis määrab lindi kiiruse juhitakse DA2 ja VT17 abil. VT6 on vajalik lindi edasikerimiseks (ühtlasi ka peale kerimiseks).reguleerimisi ei maksaks eriti keerata.RP26 määrab pealekerimise momendi, RP34 on selleks, et lint aasa ei moodustaks.alusta sellest, kas toitepinged on õiged (+/- 15V

Comment

Krt ongi üks mootor õhtal (kust ma uue mootori saaks?
      Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Krt ongi üks mootor õhtal (kust ma uue mootori saaks?
        Mis tal viga ???
        Minuteada on tevalos mootoreid müügil. häda aga vist tööpingega, veidi ringi tuleb igal juhul teha.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

njaa tevalos oli ainult 2 mootorit , mis mootor see vilmale sobib ? vilma sees on päris väiksed mootorid ja see võll seal on kah peenem sellel mootoril,kui teistel mootoritel.Kuid mis seal toite süsteemis ümber ehitadatulex ?

Comment

ja mootor ise on nagu plastmassist tehtud ja võll loksub igat pidi sees ning vahel jääb isegi kinni

Comment

Niipalju tuleb ringi teha, et kui mootoril endal stabilisaator sees, siis viska see välja, sest mootor peab kerimisreziimis teise kiirusega olema ja vahel ka vastupidi pöörlema. Siis ühendad vana mootori asemele (veendud, et mängimisreziimis õigetpidi käiks,kui vastupidi,vahetad otsad omavahel). Kui kiirus vale, siis saab seda üritada reguleerida skeemil ühest takistist. Kui see aga ei õnnestu, eks siis räägime edasi sel teemal(siis hakkame skeemi muutma )
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

OK kuid ma ei saa seda mootorit lahtigi see on mootor mingi plastmassi känakas mida lahti võtta ei saa ja tundub ,et mootoris stabikat sees ole sest plastik paistab veits läbi ja tundub ,et klemmid lähevad otse harjadeks. Ma pean kõigepealt mootori otsima mis mul sinna sisse sobiks.

Comment

See jutt,mis ma ennist kirjutasin,käis asendusmootori kohta, originaalmootoriga pole jah midagi teha enam

Comment

see on tavaline mootor, ilma stabilisaatorita.vahetada suvalise vastu ei saa, sest kinnitus ei võimalda.

Comment

Lauri.L Osta minu Majak 233 ära. 400.-

Comment

Ma nii suur fänn kah pole(cd on praegu) kuid vilma on kah mul peaaegu korras.Kuid keegi võiks mulle mootorit ärida

Comment

Ma nii suur fänn kah pole(cd on praegu) kuid vilma on kah mul peaaegu korras.Kuid keegi võiks mulle mootorit ärida
                          Kas tõesti ei anna sinna sisse ühtegi teistsugust mootorit aretada??? (kinnitused saab ju ringi teha, minuteada maki sees peaks ruumi olema (kuigi ise pole eluseeski ühtegi vilmat elusuuruses näind), näit majak 23xide sisse on võimalik veel vähemalt üks samasugune makk ehitada

Comment

vilmal on see mehaanika nagu lapik ja mõlemal pool on plekk ees (,et rihm käiks Peab olema mootor piisavalt lühike ,et sinna kahe pleki vahele mahuks mootor ,kui ka rihmaratas. ja see vahe on umbes 4 cm mootori läbimõõt originaalis on umbes 2 cm ja pikkus 3 cm. muidu kogu see süsteem seal on väga lollikindel ja loogiline oma ehituselt

Comment

Muide, tavaliselt on makimootorite plekist korpuse sees tunduvalt väiksem mootor peidus.
                              Edit: üksjagu võtab seal sees ka stabilisaator, mis tuleb Sul eemaldada nagunii.

Comment

seda kyll kuid seal pole mingit korpust sellel mootoril nagu >näiteks m201< (radiotehnika) ja see rihmaratas on minumeelest kah natuke liiga suure diameetriga .Et kui panna mingi 3 voldine mootor ja väiksem rihmaratas ,siis peaks asi töötama .Ma vaatan ,et see kõigetavalisem mootor ,mida igalpool mänguasjades ja muudes asjades on ,et too on päris sobiva suurusega,kui asendada.

Comment

Working...
                                X