vilmal on kaks mootorit,seda mis määrab lindi kiiruse juhitakse DA2 ja VT17 abil. VT6 on vajalik lindi edasikerimiseks (ühtlasi ka peale kerimiseks).reguleerimisi ei maksaks eriti keerata.RP26 määrab pealekerimise momendi, RP34 on selleks, et lint aasa ei moodustaks.alusta sellest, kas toitepinged on õiged (+/- 15V
Teade
Collapse
No announcement yet.
Maki mootor
Collapse
X
-
Niipalju tuleb ringi teha, et kui mootoril endal stabilisaator sees, siis viska see välja, sest mootor peab kerimisreziimis teise kiirusega olema ja vahel ka vastupidi pöörlema. Siis ühendad vana mootori asemele (veendud, et mängimisreziimis õigetpidi käiks,kui vastupidi,vahetad otsad omavahel). Kui kiirus vale, siis saab seda üritada reguleerida skeemil ühest takistist. Kui see aga ei õnnestu, eks siis räägime edasi sel teemal(siis hakkame skeemi muutma )Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
OK kuid ma ei saa seda mootorit lahtigi see on mootor mingi plastmassi känakas mida lahti võtta ei saa ja tundub ,et mootoris stabikat sees ole sest plastik paistab veits läbi ja tundub ,et klemmid lähevad otse harjadeks. Ma pean kõigepealt mootori otsima mis mul sinna sisse sobiks.Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)
Comment
-
Ma nii suur fänn kah pole(cd on praegu) kuid vilma on kah mul peaaegu korras.Kuid keegi võiks mulle mootorit äridaElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
vilmal on see mehaanika nagu lapik ja mõlemal pool on plekk ees (,et rihm käiks Peab olema mootor piisavalt lühike ,et sinna kahe pleki vahele mahuks mootor ,kui ka rihmaratas. ja see vahe on umbes 4 cm mootori läbimõõt originaalis on umbes 2 cm ja pikkus 3 cm. muidu kogu see süsteem seal on väga lollikindel ja loogiline oma ehituseltAlati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)
Comment
-
seda kyll kuid seal pole mingit korpust sellel mootoril nagu >näiteks m201< (radiotehnika) ja see rihmaratas on minumeelest kah natuke liiga suure diameetriga .Et kui panna mingi 3 voldine mootor ja väiksem rihmaratas ,siis peaks asi töötama .Ma vaatan ,et see kõigetavalisem mootor ,mida igalpool mänguasjades ja muudes asjades on ,et too on päris sobiva suurusega,kui asendada.Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)
Comment
Comment