Teade

Collapse
No announcement yet.

Mixer Karat 2-kanaliseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mixer Karat 2-kanaliseks

Tirisin siis kõik teised kanalid välja ja jätsin vaid 2 alles. Hetke seis on selline: http://www.zone.ee/surroundsound/mikser/karat.JPG?2
    Tekkis küsimus, et palju sellest keskmisest (näidikutega) osast kasu on. Kas selle põhimõte on ainult väljundid ja elektri muundamine? Minu plaan oleks kõik ebavajalik eemaldada ja ülejäänu uue korpuse sisse ehitada. Alles võiksid jääda näidikud, 2 sisendit ja väljundid. Näidikud ja nupud keskmisel paneelil ei tööta (kõrvaklapi oma mingil määral ainult).
    Kuna mul kogemusi eriti ei ole, siis äkki oleks targem see kuskile keldri-parandusse viia, lasta ebavajalik eemaldada ja näidukid korda panna?! (eelmine omanik on sees midagi ümber teinud, et need ei tööta)

Ootan nõuandeid.
    Sony Amplifier 2x80w/4x70w + Sony X-plõde 130w RMS + 2x s70 + 2x 50w Aiwa + CD-Deck Sony
    MSN/mail - mart@stage.ee

Mul endal kah selline riist olemas kuid ilusas suures 10 kanalises kohvris kuna ma vaatan ,et seda keskmist osa on lihtsam ja ilusam ühte kasti panna siis saaks need 2 keskmist (praegused parema ja vasaku kanali masterheli nupud)teha kanali nuppudeks kuid mureks jääb tämbri plokk sellega ei oska kohe midagi teha . Lihtsam ehk mõni eqvalaiser vahele pista sest need 4 nuppu seal on mõtetus ,Mul endal kah üks palve kas kellegil selle riista skeemi ei ole?
    Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Panin kokku uuesti selle. Jama on selles, et eelmine omanik on midagi jamanud seal sees ja see keskmine osa põhimõtteliselt ei töötagi, va. need väljundid.
      Müüks maha, aga palju saab selle eest?
      Sony Amplifier 2x80w/4x70w + Sony X-plõde 130w RMS + 2x s70 + 2x 50w Aiwa + CD-Deck Sony
      MSN/mail - mart@stage.ee

Comment

Hmm Karat (seal ei tohiks midagi keerulist olla (seal on ainult kivid ja mõned muud jupid ,mille kontrollimisega peaks hakkama saama . Kindlasti mõni kivi läbi. Siis saaksid selle asja korda.
        Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Working...
        X