Teade
Collapse
No announcement yet.
Infot algajale teleri ja ressiiveriostjale
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vs: Infot algajale teleri ja ressiiveriostjale
Esmalt postitatud rxs poolt Vaata postitusthoolduskeskusest ootan veel vastust.
]Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil
Comment
-
Esmalt postitatud specialized poolt Vaata postitustSõber tahab 1000 eurokandis Marantz ressiivrit osta, et mida soovitate Ja ikka uut tahab
SR6012 peaks sel juhul hinda mahtuma.
Kas hind on ainus kriteerium? Loogiliselt võttes peaks olema ka muid nõudmisiKui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Comment
-
Muidugi kui rahaliselt võimalik, siis 7012 on parem.
Aga ma ikkagi mõtleks enne, mis kõlarid, kuhu ruumi ja mis paigutusega, mitte ei tormaks 1000 kulutama.
Kas tal on 3000 eest kõlareid ka siis?
Võibolla piisab ressiiverile 500st...Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Comment
-
Üks huvitav tähelepanek: nimelt seeriast X012 Marantzi võimendite võimsus 4 oomiste kõlaritega langes. Toon teile poolakate ajakirja Stereo labori mõõtmistulemused;Marantz SR 7011, 8. oomi juures 2x168W, 5x79W, 4. oomi juures 2x238W ja 5x96W. Samas SR 6012 näitajad:8. oomi 2x148W, 5x98W, 4. oomi juures 2x58W ja 5x51W. Kahjuks polnud mul 7012 andmeid samast laborist võtta, aga kui soovitakse võimsust, siis tuleb ka arvestada kõlarite takistusega. Ja huvitav on see, et paljud kõlarid, mida firmad reklaamivad 8 oomistena, on sellesama labori katsetel kas 6 või 4 oomi. Tundlikusega valetatakse kah väga tihti, rääkimata sagedusalast.viimati muutis kasutaja Veix7; 20 m 2018, 19:05.
Comment
-
Veix, nii suur võimsuse langus võib olla tingitud ressiiveri sisemisest võimsusepiirangust 4 ohmi korral ülekuumenemise vältimiseks.
Asi ei tundu muidu eriti loogiline.Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Comment
-
Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitustpoolakate ajakirja Stereo labori mõõtmistulemused;Marantz SR 7011, 8. oomi juures 2x168W,
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitustSiin tunduvalt väiksem väljundvõimsus 2 kanalit@8 oomi:
https://www.themasterswitch.com/review-marantz-sr7011
Comment
-
Esmalt postitatud specialized poolt Vaata postitustKüsiks veel, et kumb on etem kas Marantz vs. Denon Sõber palus küsida, kunas me ise sellest asjast suht juhmidKui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Comment
Comment