Teade

Collapse
No announcement yet.

Väike Hinnapäring

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Väike Hinnapäring

Vaatasin, siis lehte nagu http://www.hifiklubi.ee   ja panin tähele, et seal müüakse marantzi võimendeid.
    Küsimus oleks, et kas keegi teab mis hinnaklassi need umbes jäävad ?(palju kõige kallim ja palju kõige odavam)

Marantz muidu väga hinnatud võimendite seas ?

Kõige odavam jääb sinna 3k kanti aga kõige kallim...jah, 30k tuleb arvestada.
    Minu kodukas

Comment

aga palju selline asi võib maksta...http://www.marantz.com/p_product.cfm?id=49...=hf&series=comp
      F&F

Comment

See peakski sellesse 30k klassi kuuluma. Üks Marantzi tippmarke...Tahaks ka sellist :'(
        Minu kodukas

Comment

See peakski sellesse 30k klassi kuuluma. Üks Marantzi tippmarke...Tahaks ka sellist :'(
          njaa..2x294w @ 2 oomi..:P..see on juba jah päris hea asi..
          aga mis selle marantazi siis nii eriliseks teeb ? :
          F&F

Comment

aga mis selle marantazi siis nii eriliseks teeb ? :
            kogemused. kvaliteet. montaaž. komponendid. viimistlus. heli puhtus ja naturaalsus.

Comment

njaa..2x294w @ 2 oomi....see on juba jah päris hea asi..
              ei saanud mainimata jätta, et mis sa selle 300 vatiga niiväga pihta hakkad, seega see ei tee seda võimendit heaks...üldse mitte...vaevalt, et sa omale ette kujutad, millised kõlarid tulevad toime 300-vatise võimsusega.
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Nii, küsisin hifimeeste käest, mis hinnaga Marantz PM4200 pakuvad: aus ja selge vastus, 4900.-
                Minu kodukas

Comment

See PM 14MKII KI hind on siiski ca 60 000 EEK. PM 17MKII KI on ca 35 000 ja sama mudel ilma Ken Ishiwata initsiaalideta on ca 22 000 EEK.

Comment

See PM 14MKII KI hind on siiski ca 60 000 EEK. PM 17MKII KI on ca 35 000 ja sama mudel ilma Ken Ishiwata initsiaalideta on ca 22 000 EEK.

Ma leidsin need hinnad kah kuskilt X kohast. Ega ma eriti ise kah ei uskunud, et nii odavalt saab.
                    Minu kodukas

Comment

Ma leidsin need hinnad kah kuskilt X kohast. Ega ma eriti ise kah ei uskunud, et nii odavalt saab.
                      Ilmselt ajasid 17 mudeliga segamini, seda 14 mudelit müüakse üldse suht vähestes kohtades.

Comment

Ilmselt ajasid 17 mudeliga segamini, seda 14 mudelit müüakse üldse suht vähestes kohtades.

Ju vist :P
                        Minu kodukas

Comment

ei saanud mainimata jätta, et mis sa selle 300 vatiga niiväga pihta hakkad, seega see ei tee seda võimendit heaks...üldse mitte...vaevalt, et sa omale ette kujutad, millised kõlarid tulevad toime 300-vatise võimsusega.
                          muideks ma kujutan väga hästi ette küll milline on kolmesaja vatine võimsus ja millised kõlarid sellega toime tulevad
                          F&F

Comment

Millised kõrvad 300W toime tulevad ? Mul on 4x50 ruuporid ja kui põhja keeran siis ajas ropsima A üritustel käidud omajagu nii et viga pole minus.

Comment

no ruuporid on ju midagi muud ...oota aga võtame suvalise SPL auto näiteks (okey võibolla tõesti pole parim näide)..aga tavaliselt topitakse nendesse ikka palju rohkem kui 300w rms sisse ja tavaliselt on mehed ju ikkagi autos (va siin mingisugused eriti jõhkrad systeemid) ja ma tean isegi et naaber koolis tehti pidu 4kw rms systeemiga..polnud see ruum midagi väga hiiglaslik ja muidugi põhjas ei olnud ka asi.No minu point on selles et ei tea mida teie sellise võimsusega teete aga mulle kuluks ära küll.
                              F&F

Comment

Working...
                              X