Ei leia netist manuaali, seega ei tea palju järgi võib panna? Oskab keegi äkki aidata või on kokku puutunud ise?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Philips FA 930
Collapse
X
-
-
Vs: Philips FA 930
Esmalt postitatud systemre poolt Vaata postitustSee tundus lihtne. Tänan! Ise leidsin ainult manuaale 5€ eest. Oskad äkki katsetuseks/alustuseks kõlareid soovitada?
Comment
-
Aega on möööda läinud aga soov katsetada on siiski. http://www.noortehnik.ee/MonitorSupreme100Black/ Kas sellised kõlarid sobiks muusika kuulamiseks ja filmide vaatamiseks, või tuleks sinna juurde ka woofer vaadata. Kast ikka FA930
Comment
-
Jah. Kuna see kast on niiöelda pärandus ja audioteemaga ei ole nii sügavalt kokku puutunud, siis võib mu jutt imelik tunduda. Ruumi suurus on 12m2 ja elutuba. Tahaks kuulata muusikat ja vaadata filme. Muusikaeelistus elektrooniline e. võiks ikka bassi ka tekitada. Ideaalsed oleks tumedad riiulikõlarid kuna telekasein on vana palk. http://www.soundshop.ee/?id=1681 kas näiteks sellised sobiksid või oleks midagi paremat selles hinnaklassis?
Comment
-
täitsa rahuliku südamega võid need osta, kui nende heli sulle meeldib.
Võimude taha on alati kirjtatud 4 oomi, ja 8 oomi.. ja kõlarite taha ka alati. Tead miks? sest midagi ju peab sinna taha kirjutama kusjuures tõsiselt.. mis neil veel peale plussi ja miinuse olekski sinna kirja panna. aga midagi ju peab, ju oli mingi Ühisturu ettekirjutus aastal 1979 mis käsib.
juhul kui sa ei plaani mingit planar ja ribbon eksootikat nagu Marti Logan või Magneplanar oma võimuga ühendada on kõik hästi.. ja isegi kui plaanid on ikka kõik ok ja ükskõik mis kõlarid ühendad, nad teevad häält.
vanu teemasid lapates on näha et hullult palju on kõllide takistuse küsimusi, kas mu võim ikka sobib või mitte, sest taha on mingi oomi numbrid trükitud. Muidugi sobib, sest sul on suht kindlalt tavaline võim tehtud tavaliste kõllide jaoks. Kui vaadata CD pleieri taha ja kohkuda OMG see on 1 klassi laser produkt!! Kas ma ikka jään jään ellu kui selle sisse lülin?? Või suren nagu James Bondi filmis laseriga tehtud vigastuste tõttu piinarikka surma..
vali endale kõllid mis sulle heli poolest meeldivad, su võim toidab 99.99% maailmas saada olevaid kõlareid väga edukalt
Comment
Comment