Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika tjuner t-101-stereo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Lypsik+Sep 8 2004, 13:04--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Lypsik &#064; Sep 8 2004, 13:04)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Lypsik@Aug 15 2004, 21:22
    Ja siis mis nupp on esipaneelil toitelüliti ja mono/stereo nupu vahel?
    Sooviksin endiselt sellele küsimusele vastust.[/b][/quote]
    Ikka tahaks seda teada.

Mul nüüd teine selline aparaat veel, ning ma avastasin, et neil kahel on nii mõnigi erinevus.
    Sellel uuemal on UKV-plokk UKB-1-05C, mille skeem on netis täiesti olemas, ning kõik FM&#39;i peale ümberehituste õpetused räägivad sellest plokist (plokis sees on kiip); vanemal on UKB-1-03C, mille kohta pole netis vist ühtegi skeemi (plokis pole ühtegi kiipi).
    Lisaks hoorattad erinevad; trafod erinevad; tagumise paneeli kujundused erinevad veidi.

Comment

See nupp on mitme funktsiooniga. AM-il lülitab vahesageduse läbilaskeriba - lai/kitsas. FM-il lülitab see nupp automaatset järelehäälestust (AFC) ja müravaba häälestust (mitte ei tule praegu ameerikakeelne lühend meelde, minu jaoks täiesti mõttetu funktsioon, maitse asi muidugi) sisse/välja.
      UKV-1-03S on vanemates pillides üpris levinud. Riga-110, Melodija-106 (vist, skeemid töö juures), Elegija-102 (mitte kõigis eksemplarides), jne, jne.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Working...
      X