Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Tänapäeva tehnika on võimas. Need võivad küll head häält teha. Mine poodi ja lase mängima panna saad teada kui nirud nad siis on ;D
Nägin sellist komplekti Tartus (poodi ei suuda praegu meenutada). See komplekt oli ikka puhtas eesti keeles öeldes s**t. Eriti nirud on need kaks kõlarinärakat selle woofri juures. Tõesti, mida veel välja ei mõelda
sain isegi sellist arvutikõlarite komplekti paar nädalat tagasi korra kuulata ja no saast on ikka saast.kohe kui volüümi vähe juurde keerasid akkasid need paarisentimeetrisuurused kõlarid(või kuidas neid kutsuda?) vägagi imelikku raginat tegema ja häält nendest eriti nagu ei tulnudki.1000 eegu eest sellised osta on raha raiskamine.
ma ütleks et enamus selliseid kõlari komplekte on sitad. ise pean ka üht sellist 2.1 süsteemi taluma. põhi nõrkusteks on see, et woofril on tehtud muhk u 60-80Hz peale ja siis tuleb sealt ikka parajalt seda kuminat(seda ei anna seletada) mis paneb pea valutama. ja kõrgeid lõugavad valjukad on suht konarliku heliribaga.
kui tahad midagi korralikku, siis tuleks sul arvatavasti ise midagi kokku panna, kuid see summa läheb mitu raha üle 1000. soovitan uurida visatoni elemente ja nondest midagi kokku kompunnida.
Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee DeeJay Catass
aga kuula kuskilneid
ülejääva raha eest võid vistoni elementidega näiteks heli parandada, kui ei meeldi
Ma isegi olen kuuland sihkseid asju....Algul mõtlesin, et 12w woofer - kuda see saab ültse head heli tekitada, aga jah...sihukest mõnusat bassi mängis küllaga ja need kõrged tõid kah vokaali hästi esile...Nii et täitsa pro'd asjad ja hind on kah soodne
Aga milleks ikkagi neid kõlareid sul vaja on, ma pole nagu aru saand..kas niisma muusika kuulamiseks või filmi vaatamiseks või sis milleks iganes
aga kuula kuskilneid
ülejääva raha eest võid vistoni elementidega näiteks heli parandada, kui ei meeldi
Jah, sõbral samad asjad ongi, täpset helipilti enam ei mäleta, kuid päris mõnus pehme bassiga heli oli, tal laud nurgas ka muidugi. Igati viis variant sellise raha eest (arvutikõlarite tasandil)
Jah, sõbral samad asjad ongi, täpset helipilti enam ei mäleta, kuid päris mõnus pehme bassiga heli oli, tal laud nurgas ka muidugi. Igati viis variant sellise raha eest (arvutikõlarite tasandil)
mul kah ühel tuttaval sellised ja tõesti on paremad kui need 1050 eegused.võta pigem need
Comment