Teade

Collapse
No announcement yet.

valjuka võimsamaks tegemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimalik et liialdan natukene, kuna see vend mõtleb välja igasugu lollusi. Kui keegi seda valjukat teab, siis see oli vist 12 tolli papp membraaniga ja keskelt oli sellel veel üks membraanikujuline lehter, millel oli marlitaoline riie sees.

Comment

Valjukas oli vist 12 oomi. Minul endal on sellised 10 tollised ja vist 35 watti või midagi sinna kanti.

Comment

Uurisin järgi, tegelikult olid need valjukad 100w.

Näiteks võin tuua, et koolis olid ühed 350w kõlarid, millel üks bass läbi. Ta parandas selle ära, tegi uue mähise (350w). Peol pandi need mõlemad järgi, peale pidu oli tehase toode läbi põlenud, kuid tema tehtud oli töökorras. Mõlemad kõllid oli ühe kanali taga, sest võim oli 2*600 watti, teise taga oli üks 500w kontsert kõll.

Comment

Hmm... mul kah kodus kapi peal vedeleb üks 4GD-28 valjuhääldi, keriks sellele kah uue mähise, äkki hakkab ka 250W välja kannatama  :P
          Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Aga kui valjukas on puhta mahapõlenud (mähis endiselt enam-vähem ühes tükis, keerud võimalik üle lugeda), siis kas on mõeldav kerida uus mähis ja valmistada uus koonus koos tolmukaitse kupliga? Nii et võimsus ikka smaks jääks?

Comment

Aga kui valjukas on puhta mahapõlenud (mähis endiselt enam-vähem ühes tükis, keerud võimalik üle lugeda), siis kas on mõeldav kerida uus mähis ja valmistada uus koonus koos tolmukaitse kupliga? Nii et võimsus ikka smaks jääks?
              On küll. Aga iseasi, kas sa seda suudad ja kas mõtet on. Jõledam peavalu on see küll igatahes... >

Comment

Peavalu palju, olen kogenud. Mul mõned bassivaljukad, millel koonus lömmis, mähisel keerud lahti - tahaks nendega midagi ikkagi ette võtta. Niisama minema visata ka nagu kahju...

Comment

Kui inimesel tahtmist ja huvi on, siis on see ümbermähkimine teostatav. Ainult on vaja vahendeid(poolialus treida jne)

Comment

kahtlaselt suured numbrid kõik ;D Lammutate maju seal või?
                    TFK Audio
                    #tfkaudio
                    http://www.facebook.com/tfkaudio/
                    http://tfkaudio.blogspot.com/
                    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Mehed! Mul on äriplaan, ostame riisisööjatelt tuhandeid King Audio elemente ja mähime neile 1000W poolid. Saame kõik miljonäärideks

Aga tegelt nali naljaks ;D

Comment

Teeme parem ise.Sapika plekkvelg korviks, magnet vana kõlli tagant, mähise kerib 1mm traadist membraani väänab alumiinium lehest, lõdvik aia voolikust ja woofer mis sugune.
                        muusika on kuulamiseks

Comment

icc@lõdvika aia voolikust

a no kui tegemiseks läheb , siis mina olen kindel käsi

Comment

Siin teile väike näide http://www.vikash.info/audio/transducer_design/ ;D

Comment

njaa .. a kas keegi teab kust saada sjuukest magnetit mis sial piltidel on ?

Comment

hm ta vist tellis seda kuskilt

Comment

Working...
                                X