Teade

Collapse
No announcement yet.

Korvet UP-078C + 200UM-088C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No ja kui ongi 4 väljundit, ei tähenda veel et kohe 4*200W! Romil õigus - liigagi tihti aetakse kanalid ja väljundid omavahel segi, mõned asjad võiks ju ikkagi selgeks teha.

Vocah - ei ole veel täpselt aru saanud, kas sa tahad hakata mingiks DJ-ks, kes võtab võimu kaasa ja siis kütab 5-10 tundi järjest selle Korvetiga ? Sel juhul vaene Korvet, nii hea kui ta ka pole, ei ole ta selle jaoks mõeldud. Või tahad lihtsalt kõvasti muusikat kuulata?

nii üht kui teist...
    põhimõtteliselt pole endal sellist mõtet kunagi,e t annaks kõllidele niipalju kui nad kannatavad 10h jutti... kuid siiski jah mingisugust karmi tümmi ja pikaajaliselt
    Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Tahaks ka tda7294 ära mõõta aga testrist vist vähe
      Täpselt kuu tagasi võimendifoorumis küsimuse "kas see on
      normaalne" all tõin tabeli, kus saad teada kui palju võiks
      su võimendi välja anda.
      Kui sul muusikaga langes toide 7V siis see toiteplokk
      on väga kehv , teen praegu LM3886ga võimu ja siinusega
      langes pinge 3V (+/-31V).
      Abo raamatus lk.131 lihtsad siinusgeneraatori skeemid,
      pane 1000Hz käima,saad tulevikus tõesema tulemuse,
      muusika ja kõlliga mõõtmist ära võta tõsiselt.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Abo raamatus lk.131 lihtsad siinusgeneraatori skeemid, pane 1000Hz käima,saad tulevikus tõesema tulemuse, muusika ja kõlliga mõõtmist ära võta tõsiselt.
        vot. siin tulevad esile teoreetiku ja muusikainimese maitseerinevused. minul oleks isiklikult siiralt pohui kui palju kõigub mingi toiteploki toitepinge, kõigub mingite poolide induktsioon, igasugused pooljuhtide takistused jne. kui see komponentidele surmavalt ei mõju ja helikvaliteedile halba mõju ei avalda, siis kuradile nende numbritega. "mõõtmised" peaks olema minu mõtte järgi just objektiivsed, ning kuulaja muusikamaitse ja kõrva järgi. muidugi peab ära märkima, et võimsusi objektiivselt muidugi ei mõõda, aga nendest on sama ükskõik kui enne kirjeldatud asjadest. muidugi ei ole mul sinu vastu midagi Jyrka, vastupidi, väga tark mees tundud olevat, aga mina siiski arvan, et kõike ei saa siinusgenekaga ka määratleda.

Comment

teema juurde tagasi äkki?!

Comment

nii üht kui teist...
            põhimõtteliselt pole endal sellist mõtet kunagi,e t annaks kõllidele niipalju kui nad kannatavad 10h jutti... kuid siiski jah mingisugust karmi tümmi ja pikaajaliselt
            Ega see toite analüüs ka Korvetile paha pole.
            Kui tahad pikalt ja karmilt kasutada siis oleks
            mõttekas natuke reziime muuta, et pidu haripunktil
            untsu ei läheks .

Toomasele: pole ma mingi teoreetik, ennem pika praktika
            jooksul oma lollused läbielanud tegija, ja tehtud on
            just muusikainimestele.

Comment

Ei soovita korveti skeemi eriti sekkuda ja rezhiime muuta, yks lihtne lahendus on aga olemas ja seda on ka tehtud nimelt coolerid peale aretada. Endal pole vaja olnud, kuna 6-7a. jooksul olen suutnud ainult korra teda yle kuumutada, et tal termo kaitse rakenduks aga siis oli ka palav ilm, suur vximsus ja kxlaritakistus oli alla 3 oomi.
              Kui pikemat pidu korraldada, kus ta peab txesti taisvximsusel vaga pikalt txxtama siis soovitan sund xhk jahutus peale areta, aga enne proovi ilma ara vximalik, et ei lahegi vaja sest tean yhte kutti kes Kohtla-Jarvel kunagi koolipidusi korraldas just selle aparaadiga ja tal oli see taiesti originaalis.
              Kahjuks teemakohaselt ei oska sulle konkreetseid kxlareid soovitada

Mis puutub Toomasesse siis tema jutul on iva sees. Nimelt reaalse koormusega ja testriga on lihtne mxxta ja saadud number on ysna txenaoline (omad njuansid muidugi sees seoses just testri poolepealt ja hindamisega millal algavad moonutused). Kuid kodustes tingimustes on selline asi taiesti aksepteeritav.
              Siinusvximsus on aga midagi muud kui reaalne vximsus ja kui saad teada vximendi siinusvximsuse on ta ikka reaalsignaali vximsusest ERINEV.

Comment

...yks lihtne lahendus on aga olemas ja seda on ka tehtud nimelt coolerid peale aretada..
                aga kas jahutamisele aitaks ka see, kui ma pealmise pleki asemele paneks korraliku võrgu? (miskist traadist/metallist)

Comment

aga kas jahutamisele aitaks ka see, kui ma pealmise pleki asemele paneks korraliku võrgu? (miskist traadist/metallist)

Peaasi et nõelad, kirjaklambrid sisse ei satuks, üks
                  tegi spetsaluse kus lauaplaadi asemel oli rest. Väike
                  vent hoiab ka lüüte kuivamast.

Comment

eks ma püüan aretada miskit siia siis =)

Comment

MA TAHAN KA OMALE KORVET nii eel, kui lõppvõimu :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Comment

Vocah, sa pilti ei saa nendest teha, eriti huvitaks eelvõim. Pole teist näinud, ei kujuta ette milline välja näeb.
                        TFK Audio
                        #tfkaudio
                        http://www.facebook.com/tfkaudio/
                        http://tfkaudio.blogspot.com/
                        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

kui sellel korvetil on tõesti nii suur võimsus, siis mina tõmbaks sellele korvetile ventilaatorid kah külge, nagu on näiteks tänapäeva pa võimudel. tavalised arvutiventilaatorid peaks kah sobima.

Comment

http://www.zone.ee/peatakala/eelv6im.jpg

siin on miskine $177 veebikaga tehtud pilt eelvõimust

Comment

On keegi ka ise vendid sisse aretanud ja teab kas sellest ka olulist kasu on? Põhimõtteliselt mingi 2 termoanduriga ventikat suunata radika peale näiteks, siis vaikselt kuulates ei sega ventikate undamine?!

Palju need termoanduriga ventikad maksavad?
                              Sony Amplifier 2x80w/4x70w + Sony X-plõde 130w RMS + 2x s70 + 2x 50w Aiwa + CD-Deck Sony
                              MSN/mail - mart@stage.ee

Comment

umbes 100 krooni kandis on nende hinnad.

Comment

Working...
                                X