Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Esmalt postitatud sewar poolt
    Kui inimene kuuleb vahet
    Kui keegi siinsest foorumist kuuleb selle 500€ ja mingi odavama korralike pistikutega vaskkiudkaabli vahet, siis ma söön oma püksid ära.
    Miks läbi aegade keegi neist imekaablite müüjatest ei ole nõus pimetesti läbi viima erinevate kaablitega?
    Kui sa suudaksid 100% ära öelda, mis kaabel "mängib," siis see oleks mulle põhjus osta. Kui mina veel ei kuule vahet, aga sina kuuled, siis on mul võimalik veel areneda ning kaabel on tõesti parem. Vahet ei ole, mis värvi isolatsiooniga ning kuidaspidi kaabli kiud keerutatud on. Vask on vask ning see juhib ühtemoodi nii valges kui mustas kestas.

Vs: M: XLO Reference 3 (RCA kaabel, 1m)

Esmalt postitatud raxz poolt Vaata postitust
    Kui keegi siinsest foorumist kuuleb selle 500€ ja mingi odavama korralike pistikutega vaskkiudkaabli vahet, siis ma söön oma püksid ära. Miks läbi aegade keegi neist imekaablite müüjatest ei ole nõus pimetesti läbi viima erinevate kaablitega? Kui sa suudaksid 100% ära öelda, mis kaabel "mängib," siis see oleks mulle põhjus osta. Kui mina veel ei kuule vahet, aga sina kuuled, siis on mul võimalik veel areneda ning kaabel on tõesti parem. Vahet ei ole, mis värvi isolatsiooniga ning kuidaspidi kaabli kiud keerutatud on. Vask on vask ning see juhib ühtemoodi nii valges kui mustas kestas.
    Tere ôhtust!Ei ole ilus rikkuda inimesel müüki ja halvustada toodet, millega endal puudub kogemus. Mina ei vôta tôsiselt juttu, et kôrv ei tee vahet 500 eurot maksval XLO ja odava korraliku vaskkaabli vahel. Ka samas hinnaklassis kallitel ühenduskaablitel on môju helipildile väga selgesti eristatav.

Comment

Esmalt postitatud svema poolt Vaata postitust
      Tere ôhtust!Ei ole ilus rikkuda inimesel müüki ja halvustada toodet, millega endal puudub kogemus. Mina ei vôta tôsiselt juttu, et kôrv ei tee vahet 500 eurot maksval XLO ja odava korraliku vaskkaabli vahel. Ka samas hinnaklassis kallitel ühenduskaablitel on môju helipildile väga selgesti eristatav.
      Inimene las müüb ning loodan, et ta leiab kellegi, kellel seda kaablit vaja läheb. Kui sul on ilus ja kallis komplekt, siis muidugi osta sinna juurde ilus ja kallis kaabel.
      Aga rääkida, et värvilise isolatsiooniga kaabel edastab elektrisignaali paremini, kui ühevärvilise isolatsiooniga kaabel, on täielik idiootsus.
      Kas sina oled valmis tegema pimetesti kalli ja odava kaabliga? Kas julged öelda, et sa ütled 100% ära, milline kaabel on ühendatud?

Comment

Kui keegi siinsest foorumist kuuleb selle 500€ ja mingi odavama korralike pistikutega vaskkiudkaabli vahet, siis ma söön oma püksid ära.
        Mina tean inimest siinsest foorumist, kes kindlasti kuuleb vahet minu ja sinu kaablil. Kui me seda pimetestil tõestame, kas sa siis oled nõus oma püksid (kasvõi aluspüksid) kaamera ees ära sööma?
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Vahe võib tuleneda täiesti loomulikest füüsilistest parameetritest.
          Mis on selle kaabli näitajad?
          Ristlõige? Varjestus(ed)?
          Mahtuvus?

Võimalik, et on hea kui tehnilised parameetrid seda on, samas väide, et üks "ühevärvilise isolatsiooniga" juhe on halvem kui samasugune aga mitmevärviline ja 10* kallim, kõlab küll väääga jaburalt.

Niisiis millised on tehnilised näitajad? Lihtsustaks oluliselt müüki ja ega eriti ei kahtle, et siin tõesti huvilisi leidub.
          -superradical-

Comment

Härrased, ärge jagelege usuküsimuste ümber äriteemas. Alati on võimalik teha seitsmes vastav jauramine audio/üld rubriiki. Mõni arusaajam mode võiks teema puhastada, kui just müüjal midagi selle vastu pole.
            Tasuta up minult.

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
              Mina tean inimest siinsest foorumist, kes kindlasti kuuleb vahet minu ja sinu kaablil. Kui me seda pimetestil tõestame, kas sa siis oled nõus oma püksid (kasvõi aluspüksid) kaamera ees ära sööma?
              Pükse on suht võimatu ära süüa, see rohkem selline väljend.
              Mul pole head kohta ega kallist tehnikat, kuid mõistliku kuulamistesti võiks küll teha. Saaksin ka ehk kõrvupidi targemaks ja mine tea, ehk ostaksin Su kaablidki ära.
              Mul pole korralikku kaablit ka. Paneksin paar komplekti erinevaid RCA kaableid kokku, võrdluseks.
              Kas selle XLO tehnilised näitajad ka kusagil netis saadaval on?

Comment

Miks läbi aegade keegi neist imekaablite müüjatest ei ole nõus pimetesti läbi viima erinevate kaablitega?
                Kui sa suudaksid 100% ära öelda, mis kaabel "mängib," siis see oleks mulle põhjus osta. Kui mina veel ei kuule vahet, aga sina kuuled, siis on mul võimalik veel areneda ning kaabel on tõesti parem. Vahet ei ole, mis värvi isolatsiooniga ning kuidaspidi kaabli kiud keerutatud on. Vask on vask ning see juhib ühtemoodi nii valges kui mustas kestas.
                Soe soovitus. Kui sellise väite kirjutaja vahet ei kuule, siis tuleb ala vahetada!
                Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
                Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !

Comment

Esmalt postitatud Altec poolt Vaata postitust
                  Soe soovitus. Kui sellise väite kirjutaja vahet ei kuule, siis tuleb ala vahetada!
                  Mis ala ma vahetama pean? Püüa tehniliselt ning faktidele tuginedes selgitada, miks peaks kallis kaablis elekter 'paremini' liikuma.
                  Ausõna ma kutsuksin teid kõiki pimetestile seda vahe tegemist tõestama, kui mul oleks piisavalt tasemel tehnika kodus olemas.
                  Kui keegi korraldab sellise ürituse, siis ma tuleksin hea meelega erinevate kaablitega kuulama.

Comment

Mõni ei tee isegi erinevate salvestuste vahel vahet!!Mõni ei kuule isegi sagedusi üle 14khz..Ja no paljud ei tee ju ka vahet erinevatel kaablite mõjust ehk siis kuidas need mõjutavad taasesitust..Tõesti mõnele polegi vahe tajutav

Comment

Esmalt postitatud krooks poolt Vaata postitust
                      Mõni ei tee isegi erinevate salvestuste vahel vahet!!Mõni ei kuule isegi sagedusi üle 14khz..Ja no paljud ei tee ju ka vahet erinevatel kaablite mõjust ehk siis kuidas need mõjutavad taasesitust..Tõesti mõnele polegi vahe tajutav
                      Sellepärast ongi vahe kuuljatele pimetest välja mõeldud. Et teha kindlaks, kas nad tunnevad oma kalli kaabli mängimas ära või mitte. Mina vahetan kaablit ning panen tabelisse kirja, milline kaabel oli ühendatud ning mida kuulaja arvas. Pärast saab teha järeldused.

Comment

nii ongi üks teeb vahet ja siis ütleb sulle,et hakka nüüd oma pükse sööma ja sina (kui ei taju vahet) jätad püksid rahule soovitan siis püksata kuulamisele minna!!

Comment

nii ongi üks teeb vahet ja siis ütleb sulle,et hakka nüüd oma pükse sööma ja sina (kui ei taju vahet) jätad püksid rahule soovitan siis püksata kuulamisele minna!!
                          Kas sa oled rumal või mängid seda?
                          Test käib nii, et mees, kes kuuleb kaablitel vahet, pannakse vabalt valitud heliteost kuulama näiteks. Ja üks mees vahetab võimendi taga kaableid. See mees, kes kuulab, ütleb ära, millal mängib tema kaabel ja millal odava soundiga kaabel. Kõik vastused pannakse tabelisse kirja ning lõpuks võrreldakse vastuseid tegeliku olukorraga.

BTW, kas kõik signaaliteed on mängijate ja võimendite sees tehtud sellest ülikallist kaablist?

Comment

üldiselt kallimatel mängijatel on ka kallim kaabel installeritud.Küsin,et oled sa teinud mõne pimetesti läbi ja tajudes ka vahet?

Comment

üldiselt kallimatel mängijatel on ka kallim kaabel installeritud.Küsin,et oled sa teinud mõne pimetesti läbi ja tajudes ka vahet?
                              Ei ole võimalust olnud. Aga hea meelega teeks läbi sellise asja. Saaks paljudele küsimustele vastused.
                              WAVi ja mp3 olen võrrelnud ning pimetesti teinud. See tuli üle 90%. Kõrged ikka lähevad mp3 puhul paigast ära ja seda on üldiselt kuulda.
                              Kuid seda, et erinevad korralikud kaablid kuuldavalt erinevat häält teevad, ma ei usu.
                              Teeks lausa kõige äärmuslikuma testi ning võtaks selle odava 1-2€ maksva RCA kaabli ning võrdleks 500€ maksvaga.
                              Ja võiks teha ka erinevaid mõõtmisi. Kui mõõteseadmed erinevust ei taju, siis vaevalt inimkõrvgi vahet teeb.

Comment

Working...
                              X