Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Esmalt postitatud svema poolt Vaata postitust
    Tere päevast!
    ... Ärifoorumites ei ole ka teretulnud inimesed, kes pakuvad korralikumat kaupa. .
    Korralikul kaubal ja korralikul kaubal on vahe vahel. Keegi ei kritiseeri asja, mille olemus ja hind on ära põhjendatud. Üle maksta ei ole nagu mõtet. Pigem paneb see teadmatuid/algajaid mõtlema.
    Tere päevast!
    ... audiofiile peaaegu, et pedofiilidega...
    Tegelikult on vaimsel tasemel sarnasus täitsa olemas - just see sõna lõpp "fiil". Ennast niiväga audiofiiliks ei pea (rohkem nagu makihaige). Aga mõistan selle "fiili" tähendust täiesti. Lihtsalt rahulolu saavutatakse erinevaid asju nautides .
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tere päevast!

Kurb on tôdeda, et siin teemas vôrreldakse audiofiile peaaegu, et pedofiilidega. Ärifoorumites ei ole ka teretulnud inimesed, kes pakuvad korralikumat kaupa. Vaadatakse mônuga, kuidas ärapanijad tegutsevad. Videotehnika ärifoorumist avastasin just uue "eksperdi" HDMI kaabli müüki kommenteerimas. Hullem veel, kui keegi julgeb kaablite hinnaerinevust pôhjendades oma kogemuste pôhjal näiteid tuua. Siis on kôige lihtsam talle füüsikaôpikuga pähe tagudes vastupidist tôestada. Kadedus ja sallimatus ruulivad, viisakusest rääkimata. Ja sellest on kahju.
      Jutt käis vist minust. Ei ole kade, ei ole ärapanija, ei ole audiofiile halvustanud, endalgi ca 25 a kogemus selle temaatikaga, korralikku kaupa võib loomulikult pakkuda. Kui sa nüüd tähelepanelikult loed, siis oli seal minu postituses küsimus "kuidas ma saan oma 1080p digipilti paremaks muuta odav vs kallis kaabel". Ootaks argumente ja veenvaid põhjendusi digikaablite teemal, rõhk sõnal "DIGIKAABLID". Nagu sa kirjutad "kui keegi julgeb kaablite hinnaerinevust pôhjendades oma kogemuste pôhjal näiteid tuua" siis seni ma ei ole ühtegi veenvat põhjendust ega näidet siit lugenud ja seda just digikaablite kohta. Puust eksklusiivne pakend ei ole minu jaoks piisav argument.

Comment

to:Inq
        Tahad argumente: Palun.

Kuidas Sa siis aru ei saa:
        Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
        Audios ju teadupārast fūūsikaseadused ei kehti.
        Asi selles, et puust eksklusiivsel pakendil on oma osa. Nimelt kui kaablit ei kasutata, talletuvad seal sees kõrgtehnoloogilised neuronid, mis koos kaabli koostisosadega moodustavad ideaalse teekonna digitaalsele signaalile ja suurendavad samas ka pikselite hulka, asendades ruudulised kohad videopildis puust karbist pärit kõrgtehnoloogiliste neuronitega .
        Paraku, et seda mõista, ei piisa Ohmi seadusest ja füüsikast vaid see on aru saadav vaid valitutele. Ei Sina ega mina nende hulka ei kuulu.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas pipargoogipüksid kvalifitseeruvad?

Tegelikult ei pruugi võrdlus sinu kaabel vs. kellegi teise kaabel aus olla pükste söömise mõttes, võibolla on sul mingi spets kaabel, mis näiteks ülemise otsa x dB maha lõikab. Ehk küsimus: mis kaablit sa omalt poolt välja pakud?

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
            Kas pipargoogipüksid kvalifitseeruvad?

Tegelikult ei pruugi võrdlus sinu kaabel vs. kellegi teise kaabel aus olla pükste söömise mõttes, võibolla on sul mingi spets kaabel, mis näiteks ülemise otsa x dB maha lõikab.
            Mis vahet seal on, mis kaabel.Iga erinev kaabel mängib mingit osa erinevalt, aga need on väikesed detailid, mida võhik ei pruugi üldse tajuda.Seega..Mina kuulan muusikat ja lava, mitte mingi saguse-ala kadumist.Tunnistajad olgu juures, kes konstateerivad, et mingeid kuntslikke suuri kadusid ei ole.Mul on veel mõni rca kaabel, mida võin laiatarbe rämpsu seast kinnisilmi välja selekteerida.

Kaabli mark ei oma hetkel tähtsust.
            viimati muutis kasutaja tm101; 01 m 2012, 19:10.

Comment

Kas nüüd läbi mõtlemata aga ma püüan raxz-i elu natuke kergemaks mõelda.
              Et kas on mõtet pükste söömise peale testi teha, teeks lihtsalt testi, jooks näiteks head õlut kõrvale.
              viimati muutis kasutaja moi; 01 m 2012, 19:19.

Comment

Kodanik tm101 sai naelapeale pihta "jutt on ka paras ibar, et kaablimüüja peab tõestama-põhjendama, et mismoodi ta näiteks 500€-ne kaabel parem on".
                Loomulikult peab põhjendama, püüdsid küll olla vaimukas, paraku võrdlus Ferrari vs Ford Sierra ei sobi siia kontektsti, sest Ferrari on juba ennast tõestanud, 500€ kaablid vs 10€ aga paraku mitte, sest alati leidub ostjaid kes ostavad ilusa puukarbi sees oleva kaabli lähtudes põhimõttest, kallim lihtsalt peab olema parem. Mis puutub füüsika seadustesse siis julgen väita et need kehtivad meile kõigile, ka kaablitootjatele või tahab keegi väita et õun võib puu otsast ülespoole kukkuda? Ei halvusta kedagi ega midagi, aga igal asjal peab olema veenev põhjus ja seletus.

Comment

Ilmselt oled sa kuulnud sõna marketing ja turundus, nende kahe sõnaga võiks su viimase lõigu lühidalt kokku võtta.
                  Tahad jälle lahmida aga paraku Ferrariga on mul olnud au sõita kahel korral elus, ja ta on ennast täiega tõestanud. Piisab sellest? Loeme autoteema selleks korraks lõppenuks ja püsime teemas.
                  Minu väited põhinevad selle põhjal millega ma olen ise kokku puutunud, proovinud, käega katsunud, katsetanud, mitte selle põhjal et keegi kuskil koguneb messidel, miks nad muidu ostavad, naised saunas rääkisid jne.
                  Teema sai alguse nendest HDMI kaablitest mis siin samas foorumis müügil on. Nii, 2 aastat tagasi kui sai soetatud Full HD 3D plasma, siis ei olnud mul hetkel käepärast ühtegi 1.4 ega 1.4a HDMI kaablit, millel on teatavasti 3D tugi. Küll aga oli mul PS3 ajast jäänud üks 1.1 kaabel vedelema, sai siis sellega proovitud ja voila, 3D pilt missusgune. Kas ma nüüd saan õieti aru tuginedes sinu väidetele, et kui ma kasutaksin mitusada € maksvat HDMI kaablit, siis oleks pilt kuidagi parem? Detailsem? Värvilisem? Ärgem unustagem et 1.1 ei toeta ka Deep Color standardit. Tänaseks on mul korralik ca 20€ maksev 1.4a kaabel asendanud selle vana kaabli ja pilt on 1:1. Proovitud ja võrreldud asi. Milleks ma peaks maksma mitusada raha kui tulemus on sama? Kena karbi eest? Ei tänan, mul juba üks ilus karp on riiulis, aga seda kaablit kasutan vinüüli ja korrektori vahel http://www.qed.co.uk/audio-interconn...udio-cable.htm Pole vast halb kaabel? Seega ära ütle et ma ei ole kogenud head kaablit. Aga milline kaabel sinul on kasutusel?

Comment

Mul sai siiber sellest jurast.Nagu laste-aed.
                    Minu pimetesti jutt jääb jõusse.Ilmselt on seegi mõttetu, kuna raxz ei suuda muud, kui tatti võõras teemas pritsida.Kui asi konkreetseks läheb, siis poeb peitu.

Comment

Esmalt postitatud tm101 poolt Vaata postitust
                      Mul sai siiber sellest jurast.Nagu laste-aed.
                      Minu pimetesti jutt jääb jõusse.Ilmselt on seegi mõttetu, kuna raxz ei suuda muud, kui tatti võõras teemas pritsida.Kui asi konkreetseks läheb, siis poeb peitu.
                      Jah? Võibolla ei oska piisavalt veenda meid uskmatuid Palju endal vanust et lasteaiaks tituleerid teisi?
                      Minu sõnum oli see, et loomulikult on kaablil ja kaablil vahe, aga sellega ei ole mõtet ka vinti üle keerata ja nuumata firmasid kui nende toodangus on üle poole õhku, juttu ja reklaami. Algusest peale olen oma väidetes tuginenud enda kogemustele, katsetele ja muljetele. Peace, aga teema on intrigeeriv nagu alati.

Comment

Ma juba arvasin, et postid kustutati ära ja teema lõpetatud. Aga vot oli hoopis ümber tõstetud.
                        Ma usun, et ma ei ole ainus, kes sooviks testida ja kuulata erinevaid kaableid. Ja ma hea meelega tuleksin kusagil korralikule kuulamisüritusele.
                        Minul endal ei ole piisavalt kvaliteetset kuulamisruumi ega tehnikat, et teid külla kutsuda kuulama ja õlut jooma.
                        Lugupeetud tm101, palun tee asi konkreetseks ning kutsu kaasfoorumlasi külla, et kuulata ja testida, kuidas miski kaabel inimestele mõjub.
                        Mina ise elan Tartus, tööd teen üldiselt 8st 5ni, mõnikord ka kauem. Nädalavahetustel on ka vahepeal teisi töid, aga neid ei saa pikalt ette teada.
                        Saan ka liikuda autoga kuhu vaja. Kui aeg sobib, saan ka kohale tulla. Kui asi pikemalt ette planeerida, siis saab ilmselt mõne tööpäeva vabaks ka.
                        Teeme viisaka koosolemise korralikus kuulamisruumis korraliku tehnikaga. Ei ole vaja foorumis ülbitseda ja isiklikuks minna, kui ei suuda nähtuste toimimise põhjusi välja tuua.
                        Kusjuures teemas küsisin kaabli tehniliste näitajate kohta ka. Aga ei tahtnud keegi öelda, kuidas nende numbritega on. Mind huvitavad faktid, mitte kuidas keegi arvab ja loodab.
                        Emotsioon ei muuda füüsikaseadusi.

Comment

Kui ma nüüd kedagi väga välja ei vihastanud siis äkki võtate mind ka punti kui asjaks läheb. Saaksin ühes võtta selle QED Phono-Phono kaabli mille lingi panin eelnevalt. Mina Tallinna inimene, aega leiab, rattad on ka all, niiet...

Comment

Vägisi meenub üks ütlus. Pole mõtet rumalaga vaielda, ta tirib su enda tasemele ja siis lööb oma kogemustega.

Comment

Esmalt postitatud spl poolt Vaata postitust
                              Vägisi meenub üks ütlus. Pole mõtet rumalaga vaielda, ta tirib su enda tasemele ja siis lööb oma kogemustega.

Tea kas see nüüd rumalus on aga siiani ei ole kirjas ainsatki argumenteeritud rida.
                              Kindlasti on see kaabel parem kui mingi juuksekarvamõõtu RCA, iseasi, kas ta nüüd sadades, (kahtlane kas isegi 10* kordades) parem on - selles on küsimus ja tarvis oleks terad sõkaldest eraldada - mida siin aga siiani tehtud ei ole - lõhnab sesmõttes pigem rumaluse järgi.
                              Minuarvates on rumalus ka teha ühes postis niipalju kirjavigu - kahju, et "materjaalne hüvetegur" siin mõnelmehel haridustaset ei nõua...

Muidu huvitav teema, paari päevaga niipalju kisa
                              Ise nõustuks ka, et ilus karp ei anna kaablile muud hüve kui psühholoogilist laadi, vägisi kipub pähe mõte, et need kaablid on tõesti maavälise (Universumivälise?) päritoluga.
                              Lugesin just hiljuti ka üht kirjutist kus kirjeldati suureliselt ühe seadme sisemuses olevat kaabeldust, kui aga seadme sisse pilgu tõstsin, pidin tõdema, et väga-väga sarnane kaabeldus on ka kunagi aastate eest ise punutud oma CD-võimu vahele - (ehk oleks pidanud tol korral patendi võtma ).

Ega eriti midagi ei kadesta kah, kõik need bling-bling tükid on võimalik põlve otsas järgi teha hea tahtmise korral .
                              -superradical-

Comment

Korraldame selle kuulamise ära ja asi vask! Foorumlased võtavad kilomeetrijagu kaableid, mängija, võimendi ja kõlarid. Kohaga on probleeme, kuid ehk leidub siin üks hea inimene, kes julgeb oma koju lasta trobikond foorumikaaslasi kaablite üle võitlema

Omaltpoolt võin võtta kaableid/tehnikat, 2 kõrva ja kohaomanikule pudeli

Comment

Working...
                                X