Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Esmalt postitatud spl poolt Vaata postitust
    MA ei teadnudki et ühed maailma parimad klapid on võimalik soetada ainult 278 usd eest. Ma usun, et sa mõtlesid pigem et selles hinnaklassi parimad??
    Kohe näha, et müügimees ja usub esimesena rahanumbrit.

Omal ajal osteti ettevõtteid 1 krooniga. Hind pole mitte midagi muud kyui ostja- müüja vaheline kokkulepe. See, et ostjad nõus on kallimalt ostma, on nende asi.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ma enda arust ei vihjanud millelegi. Lihtsalt tahtsin täpsustust, aga mõned võtavad seda koha kui enda solvanguna. Kahjuks tänases kapitalistlikus ühiskonnas nii see on, et head asjad maksavad palju raha, samas kõik kallid asjad ei ole head.
      Beyerdynamic on kasumit taotlev ettevõte nagu iga teinegi tootja. Samas on siin tõesti minu poolt tegu subjektiivsusega, kuna pole neid klappe võrrelnud teiste ja kordades kallimate või odavamate klappidega. Pigem oligi tegu küsimusega. Lihtsalt pole kohanud kõrvaklappi, mis oleks mulle nii head muljet jätnud, et neid kõlaritele eelistada. Kõrvaklapid on minu jaoks ikkagi kompromiss muusika kuulamiselt. Klappidest kuulates tundub muusika sama mõttetu, kui kuulata muusikat ülesummutatud ruumis.

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
      Kohe näha, et müügimees ja usub esimesena rahanumbrit.

Omal ajal osteti ettevõtteid 1 krooniga. Hind pole mitte midagi muud kyui ostja- müüja vaheline kokkulepe. See, et ostjad nõus on kallimalt ostma, on nende asi.
      Ma tahaks näha inimest kes ei oleks hinnast brandinimest reklaamist ja muudest aspektides mõjutatud toodet valides. Mina kindlasti ei ole neutraalne. Aga püüan seda vältida ja alati ise veenduda kauba headuses. Kui seda pole võimalik teha siis ostan pigem tuntud nime. Levinud brand ei saa toota pikaajaliselt üdini halba asja ja raha teenida mida kulutada reklaami peale jne..

Kui sa tead, siis 1 krooniga omaniku vahetavad ettevõtted varjavad fassaadi taga tavaliselt negatiivseid ja positiivseid väärtusi mis üksteist nullivad. 1 krooniga ostetud ettevõte omab piisavalt võlgu aga samas turupotensiaali ostjale.
      viimati muutis kasutaja Scott; 24 m 2012, 01:41. Põhjus: kokku

Comment

Esmalt postitatud spl poolt Vaata postitust
        Klappidest kuulates tundub muusika sama ...
        hea kui k...iga k.pp, ütleks mina.

Comment

Kogu minu klapijutu algne mõte (enne kui see tüüpilisel kombel kuhugi rappa suunati) oli see, et klappide puhul on tegu heliliste erinevuste leidmiseks parema instrumendiga kui kõlarid, kuna nad moonutavad kõrva jõudvat originaalsignaali vähem kui kõlarid. Kes sellele vastu vaidleb... no mina enam vastata ei viitsi, see on jälle iseenesestmõistetav fakt, mille üle vaieldakse siin ainult selleks, et saaks äkki kusagilt lausest kinni võtta ja jälle ad hominem paugutada, nagu torust tuleb.
          Kes usub, et ruumi ja kõlarite poolt originaalsignaalile lisatavad suured moonutused ning oluliselt dünaamilist ulatust vähendav taustamüra abistab kaablite puhul vahe tegemist, jumal teiega, tehke pimetest kõlaritega. Nagu ma kirjutasin - veel lootusetum vahet teha.

Comment

Kaablite audiofiilsuse teema on veninud juba ülipikaks. Emotsioone ja arvamusi on seinast seina. Kuidagi ei taheta hästi tunnistada, et kallis kaabel , mis on juba tehnoloogilat ja omahinnalt kallim lahendus , võimaldab erilisema ja kvaliteetsema heli transpordi ühest punktist teise punkti. Tulemuseks on uus helikogemus ja emotsioon, mis peaks rikastama kuulaja emotsioone suurendama tema lähedust muusikaga.

Kui ma kuuleks haaravamat heli ja mingi kaabli tõttu mu lemmikmuusika omandab parema elu, ruumilisuse ja detailsuse, siis ma ei tahaks enam vana kaabliga edasi kuulata.

Kas mõni kaabliteema testija on ka läbi testitulemuste endle hakanud ihaldama paremaid kaableid? Milliseid kaableid olete vahetanud uute vastu ja kas olete rahule jäänud?

Kui leiduks keegi, kes suudaks mulle pakkuda odavaid kaableid, mis mängiks paremini minu enda kallitest kaablitest, oleks väga tänulik Ma saaks enda omad maha müüa ja teeniks kohe raha muu

asja jaoks. Praegu raha hädasti kuluks ära. Äkitse mind on "ära lollitatud" kallite kaablite vajadusega? Võrdlustesti peaks tegema siis minu juures, kui privas kokku leppida.
            viimati muutis kasutaja Altec; 23 m 2012, 16:19.
            Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
            Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !

Comment

Esmalt postitatud ihvike poolt Vaata postitust
              ... klappide puhul on tegu heliliste erinevuste leidmiseks parema instrumendiga kui kõlarid, kuna nad moonutavad kõrva jõudvat originaalsignaali vähem kui kõlarid. Kes sellele vastu vaidleb... no mina enam vastata ei viitsi, see on jälle iseenesestmõistetav fakt, ...
              See ei ole iseenesestmõistetav fakt, kõrvaklappidega sa lülitad oma kuulmisest välja kõrvalestad, kuulmekäigu alguse, pea ja õlad. Heli tajumiseks jääb ainult otsene helirõhu mõju kuulmekilele. Ruumilise heli tajumiseks on need puuduvad asja aga väga olulised.
              Selgitused siin https://sites.google.com/site/moijmo...suhhologia.pdf

Comment

minuarvates see ütleb kõik. kõrvaklappide ning arvuti helikaardiga inimene vaidleb rca kaabli üle
                naera puruks juba. vot sellepärast meil ongi siin 40+ lehekülge juttu, et inimesed räägivad üksteisest mööda oma asjadega ning see teema on nagu pudru ja kapsad. ihvike, ehk tuled selleks testiks ise ka kohale ning võtad oma head klapid kaasa. aga üldjuhul sellised kasutajad pritsivad siin lehekülgedeviisi tatti asja kohta, millest neil kogemus puudub. muidugi loobitakse igasugu teooriat niiet süda on paha. muidugi peab olema tõestus meie audiofoorumlastele umbestäpselt sama nagu nobelipreemia kojutoomiseks vaja. see et tulla kohale ja kuulata 2 korda ja öelda: on jah vahe on liialt palju tahetud ju...

Comment

Esmalt postitatud altec poolt Vaata postitust
                  .. Kuidagi ei taheta hästi tunnistada, et kallis kaabel , mis on juba tehnoloogilat ja omahinnalt kallim lahendus , võimaldab erilisema ja kvaliteetsema heli transpordi ühest punktist teise punkti..
                  lol

Comment

Esmalt postitatud sacher poolt Vaata postitust
                    minuarvates see ütleb kõik. kõrvaklappide ning arvuti helikaardiga inimene vaidleb rca kaabli üle .
                    Naerangi puruks. Kust siis audiofiilid oma heli võtavad ?
                    Kui ei kasuta just analoogtehnikat, on tegu ikkagi arvutiga ja vahet pole, helikvaliteedi määrab ära ainult DAC . (oletame, et ei tee töötlust, siis vahet pole , mis digimeediat transpordiks kasutada).

Raha oskavad lugeda, üksikte elektronide liikumist kuulevad aga seadme tööpõhimõttele pihta ei saa.
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Siin on järjestatud saksa ajakirja "Audio" kaablitestide tulemused. Mingi vahe peab ju ikka kaablitel olema, et nad nii erinevalt on punkte saanud.
                      Modell Preis Test Punkte Prädikat
                      Kimber Kable KS-1030 RCA 2400 6/02 +15 ¢¢¢¢¢
                      Siltech Compass Lake 6500 7/01 +15 ¢¢¢¢¢
                      Fadel Art Reference One 1350 11/99 +13 ¢¢¢¢¢
                      Siltech FTM-G3 (+ SST G3) 1100 11/99 +12 ¢¢¢¢¢
                      Straight Wire Crescendo 1050 11/99 +12 ¢¢¢¢¢
                      Ortofon AC-5000 Si Silver 900 11/99 +11 ¢¢¢¢¢
                      Audioquest Onyx 500 11/99 +10 ¢¢¢¢¢
                      Fadel Art The ProLink 550 11/99 +10 ¢¢¢¢¢
                      Oehlbach XXL Series 100 360 11/99 +10 ¢¢¢¢¢
                      Straight Wire Serenade 500 11/99 +10 ¢¢¢¢¢
                      Fadel Art Aerolink 290 4/99 +9 ¢¢¢¢¢
                      Furukawa Vivaldi 340 11/99 +9 ¢¢¢¢¢
                      Ortofon 7.8N 290 4/99 +9 ¢¢¢¢¢
                      Audioquest Coral 180 3/01 +8 ¢¢¢¢
                      Clearaudio/Discovery Trident 150 4/99 +8 ¢¢¢¢¢
                      Clearaudio Quint 200 3/01 +8 ¢¢¢¢
                      Siltech ST-18 G3 250 4/99 +8 ¢¢¢¢
                      Van den Hul The First Metal Screen 180 3/01 +8 ¢¢¢¢
                      Van den Hul The Second 240 4/99 +8 ¢¢¢¢
                      Cardas Crosslink I 110 4/99 +7 ¢¢¢¢¢
                      Fast Audio Bicoax 2 150 3/01 +7 ¢¢¢¢
                      HMS Quartetto 260 4/99 +7 ¢¢¢¢
                      Mogami Pure Resolution 170 3/01 +7 ¢¢¢¢
                      Monster M 850i 140 3/01 +7 ¢¢¢¢
                      Van den Hul D 102 Mk III 160 4/99 +7 ¢¢¢¢
                      Audioquest Ruby X3 120 4/99 +6 ¢¢¢¢
                      Fast Audio Starline RCA-i 150 4/99 +6 ¢¢¢
                      Ortofon 6.7N 150 4/99 +6 ¢¢¢
                      Transparent Audio The Link 100 150 4/99 +6 ¢¢¢
                      Wireworld Atlantis III 150 3/01 +6 ¢¢¢
                      Eagle MC 100 65 3/01 +5 ¢¢¢
                      HMS Duetto Mk II 130 4/99 +5 ¢¢¢
                      Mogami Little Wonder 90 4/99 +5 ¢¢¢
                      Oehlbach NF14 65 3/01 +5 ¢¢¢
                      Oehlbach XXL Serie 1 180 4/99 +5 ¢¢¢
                      Wireworld Oasis III 70 4/99 +5 ¢¢¢
                      Eagle Condor MC 90 35 5/02 +4 ¢¢
                      Monitor Black & White NF 41 100 3/01 +4 ¢¢
                      Monitor Premium Silver Cross 180 4/99 +4 ¢
                      Phoenix Gold Zeropoint Musical Ref. 150 4/99 +4 ¢¢
                      ProfiGold PGA 4201 19 5/02 +4 ¢¢
                      Tech + Link NF 30 35 5/02 +4 ¢¢
                      Hama ProClass Bluestream 23 5/02 +3 ¢¢
                      Mogami Pure Contact 45 5/02 +3 ¢¢
                      Oehlbach NF 1 27 5/02 +3 ¢¢
                      Oehlbach NF 12 Master 80 4/99 +3 ¢¢
                      Phoenix Gold Zeropoint 52 5/02 +3 ¢¢
                      Phoenix Gold Zeropoint Pro Reference 75 4/99 +3 ¢¢
                      T+A Audio Koax 90 4/99 +3 ¢¢
                      DOS AC 380 12 5/02 +2 ¢
                      Monitor Stargate C1 17 5/02 +2 ¢
                      QED Qunex 1 43 5/02 +2 ¢
                      XLO Pro 100 120 4/99 +2 ¢
                      Hama ProClass Home Theatre 22 5/02 +1

helikvaliteedi määrab ära ainult DAC
                      Kas sa tahad öelda, et transport pole üldse oluline?

Kui ei kasuta just analoogtehnikat, on tegu ikkagi arvutiga
                      Mis ajast siis CD-mängija on arvuti?
                      viimati muutis kasutaja Scott; 24 m 2012, 01:36. Põhjus: 3 kokku
                      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt
                        Mis ajast siis CD-mängija on arvuti?
                        Sellest ajast peale kui CD mängija leiutati.
                        Defineeri mulle "arvuti" ja vaatame, kas leiame seest samad komponendid.
                        Lihtsalt tegu on väga spetsiifilise arvutiga.

Esmalt postitatud Sonic poolt
                        Kas sa tahad öelda, et transport pole üldse oluline?
                        Kummal juhul saab paremad pildid kaamera mälukaardilt arvutisse.
                        Kas mingi odava usb kaabliga või sellega, mille paar lehte tagasi linkisin ?

Loomulikult on transport tähtis, kuid kui bitivigasid pole, on digisignaalil kama.
                        viimati muutis kasutaja Scott; 24 m 2012, 01:37. Põhjus: kokku

Comment

jutt on siin erinevatest rca kaablitest ning nende erinevustest. kasutajad, kes räägivad siin arvutist, pole rca juhtmega mitte midagi teha. seega ei saa ju võtta tõe pähe isikut, kes sellistest asjadest räägib. kui on toodud dac välja, siis mööda usbi. samuti pole rca kaabliga miskit peale hakata selles setupis. kui kellelgi juhtub olema stuudioplapp, millel on vahetatav juhe, siis võib ise selle testi ära teha ja siis tulemustest siin rääkida. muidu olgu üldse vait, sest see viimased 10 lehte on juba lauslollus

Comment

to sacher
                            Esmalt postitatud sacher poolt Vaata postitust
                            .... muidu olgu üldse vait, sest see viimased 10 lehte on juba lauslollus
                            Unustad ära, et DACi ja klapivõimendi vahele on kah midagi vaja.
                            Mõned kasutavad lausa lampidel klapivõime, oled tähele pannud ?

Comment

olen näinud ja ka kuulnud samuti

Comment

Sellest ajast peale kui CD mängija leiutati.
                                Defineeri mulle "arvuti" ja vaatame, kas leiame seest samad komponendid.
                                Lihtsalt tegu on väga spetsiifilise arvutiga.
                                Nii et kui ma küsin Euronicsist arvutit, mis on mõeldud spetsiaalselt CD plaatide kuulamiseks, siis ei teki mingit arusaamatust, mulle tuuakse kohe CD-mängija.
                                "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Working...
                                X