Teade

Collapse
No announcement yet.

Teleka heli muusikakeskusesse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teleka heli muusikakeskusesse

Tere !

Sai ostetud üks muusikakeskus - http://www.euronics.ee/tootekaart/41.../MM-D430D%2fEN
    Tahaks aga teada, kuidas ma saaksin teleka heli lasta läbi selle keskuse.
    HDMI kaabliga on mul ühendatud Elioni digiboks. Telekas on Samsungi miski üleeelmisel aastal ostetud mudel.

Tänud ette

Vs: teleka heli muusikakeskusesse

Ja Elioni dogiboks on Motorola VIP......?
    Teleka täpsemat tüüpi Sa ka pole avaldanud. Seepärast omast vastusest jätan teleka hoopis välja.
    Pakun, et digiboksi taga om vabu väljundeid veel (näiteks SCART pesa). Scartist saad digiboksist väljuva helisignaali kätte ja suuna see muusikakeskuse AUX sisendisse. Kui tahad telekat normaalsema heliga kuulata/vaadata, siis lülitad muusikakeskuse ümber AUX´i peale ja tõmbad telekal helitugevuse üldse maha.
    Helitugevust reguleerid siis muusikakeskusest või digiboksist (vähemalt üks neist võiks enam-vähem põhjas olla ja parem kui see oleks digiboks).
    Teostuse eeliseks on, et näiteks Elioni pakutavate digiraadiote kuulamiseks ei pea telekas üldse mängimagi.

Comment

Kui su telekal ja muusikakeskusel on HDMI mis toetab ARC (audio return channel) funktsiooni saaks audio ka selle kaudu keskusesse.

Comment

Tänud !
        Sain heli telekasse. Aga üks mure ikka veel
        HDMIga siis ühendatud digiboks ja telekas. Digiboksi scartist siis audio otsad keskusesse. Aga kuidas ma näen nüüd pilti, kui keskusesse dvd mängima panen , ilma et peaks HDMI juhet digiboksist keskuse taha ühendama.

Ohh, äkki ma ikka väga rumal

Comment

No nii! - alguses küsisid hoopis muud asja. Et kuidas saada teleka heli muusikakeskusesse. Lõpuks ütled, et said heli telekasse.. kumba pidi siis!?
          OK! Vahepeal jõudsin kolamas käia ja sellist "muusikakeskust" ka tagantpoolt vaadata. Tal on taga telekaga ühendamiseks HDMI pesa ja SCART pesa. Ise pead nüüd teadma, milline sisendpesa Su telekal veel vaba on. Kui telekal on saadaval veel mõni HDMI, siis ühenda vastava kaabli abil muusikakeskuse ja teleka HDMI pesad. Kui telekal rohkem HDMI pesi ei ole, siis on tõenäoliselt SCART on ikkagi saadaval. Ühenda vastava kaabli abil teleka ja keskuse scartid. SCART´i kasutades tuleks keskuse ja teleka menüüdest üles leida koht, kus saaks aparaatidele öelda, et pilti edastatakse eelistatult RGB signaali vahendusel. Samas igal seadmel ei pruugi sellist valikut menüüs üldse ollagi. Siis "on nigu on" - pildi saad DVD-lt telekasse igal juhul.

Comment

Vs: Teleka heli muusikakeskusesse

Tere

tahan ka selle osta.

Palun ütle, kas keskuse ventilaatorit on kuulda, kui toas üsna vaikne on?
            Kas ventilaator sumiseb u. nagu sülearvuti või valjem?
            mul eelmise Samsung kodukino vent üsna häirib.

On veel selle kohta arvamusi, hinnanguid?

Comment

Working...
            X