Teade

Collapse
No announcement yet.

Kinosaalid ja helikvaliteet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kinosaalid ja helikvaliteet

Kui pealinna satun, olen ikka kino külastanud. Mind häirib ka heli juures selline liigne valjukus, kohe ei oska seletada aga valjemates kohtades on heli liiga kile. Ja ruumilist heli pole ollagi. Ka plahvatused võiksid sügavamad olla, madalast otsast jääb puudu. Viimane film mida vaatasin oli Palgasõdurid 2.

Comment

Kas kellelgi on veel Solarise kogemusi pajatada?

Comment

minule näiteks solarise heli just selle valjukuse pärast meeldib

Comment

Mina olen tôelise audioelamuse saanud CC pazas filmi "päev pärast hommset" vaadates, kuulates.

Täielik jama on olnud Rakvere teatrikinos - ainult ülevôimenduse moonitus tulebki seal kôlarist. Soovitan kasutada kôrvatroppe. Mujal on heli olnud nii enam-vähem.
          MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
          KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

MUST BE on 3.0, mingit stereo jura ei ole vaja ajada siin, dialoog on puhtalt keskkõlarist.
            3.1 on palju parem, kuna tornid/riiulid üldiselt ei suuda nii jõulist bassi anda kui filmides vaja oleks (loe elamus ja kaasa elamine) kui ikka plahvatus käib, siis 6.5" bass ei suuda seda taasesitada nii nagu teeb seda 12" elemend ( loomutruult )
            ülejäänud 2 kanalit taga on effektikad, nii ja naa väärtusega, mul neid enam pole 1. juhtmeid polnud ära võimalik ilusti peita 2. ei anna erisist lisa.
            Kõik peale selle 7.1 9.1 jne on juba täiesti ülepaisutatud.
            Minu suund hetkel on 3.2 süsteem, saan selle kokku siis on (Y)

Comment

Ma loodan, et ma nüüd kedagi ei solva, aga loomutruuduse tagaajamine kinos plahvatuse “taasesitamisel“... No andke andeks. Paljud meist üldse on plahvatust lähedalt kuulnud, kasvõi ründegranaadi oma? Ma ei arva, et siin loomutruudust taga ajama peaks, mahlastest bassidest rääkimata. Loomutruu on see alles siis, kui filmi ülejäänud osa osutub tummfilmiks ja kõrvus miskipärast laulab siinus 15kHz.

Comment

Esmalt postitatud cartier poolt Vaata postitust
                3.1 on palju parem, kuna tornid/riiulid üldiselt ei suuda nii jõulist bassi anda kui filmides vaja oleks (loe elamus ja kaasa elamine) kui ikka plahvatus käib, siis 6.5" bass ei suuda seda taasesitada nii nagu teeb seda 12" elemend ( loomutruult )
                Kõlareid on erinevaid, mõni suudab alates 20 Hz mängida mõni mitte, võibolla on esikõlaris juba see 12" sees?

Comment

kasutaja moi kinokõlareid tahaks näha mis on 20-20khz 'flat',ja mõistuse piires suurusega. Oluliselt lihtsam ja odavam on kasutada kinoruumis keskmise suurusega kõlareid ning lisaks võimekat bassikõlarit...

Comment

Näita parem mõnda kodust supakat, mis on alates 20 Hz flat.

Comment

Visaton TL-sub 30 on minujaoks piisavalt flat kodus kuulamiseks

Comment

Kellel mis on "mõistuse piires suurusega" ja "piisavalt flat", ehk täitsa maitse asi kokku võttes.
                        viimati muutis kasutaja moi; 30 November 2012, 19:15.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                          Näita parem mõnda kodust supakat, mis on alates 20 Hz flat.
                          Sobiva valjuka ja kastiga suhteliselt triviaalne ülesanne. Poes müüdavatest valmissupakatest, jah, suurem osa kukub 30...40 peal ära.

Päriskino supakad ka alla 30 Hz väga ei lähe.

Aga suurte esiköllidega jälle see häda, et hea bassiotsaga paigutuse korral on helipilt peetis ja hea helipildiga paigutuse korral on jälle bassiots peetis.

Öige kinokölar on üldseaktiivfiltritega, 15" profipapiga, 3 riba (keskmised-körged ruuporiga) ja ekraani taha valeseina sisse ehitatud. (OK, kodustes tingimustes 15" asemel 12" vöi 2x8" ja keskmised otsemängivad, ja valeseina vöib ka ära jätta. Profipapp ja aktiivfiltrid peaks ikka olema.)
                          Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                            Kõlareid on erinevaid, mõni suudab alates 20 Hz mängida mõni mitte, võibolla on esikõlaris juba see 12" sees?
                            Aa no selge, näita mulle millistel põrandakõlaritel siis on 12" elemendid, mis oleks kvaliteetsed ja paljudel meist need kodus on, sa lähed kohe utoopia valda, see pole mõistlik ju.

Supakatest: 21hz mängib näiteks REL R-528 ja 15hz REL G1/G2.
                            Rel 528 oli endalgi plaanis osta, siiani on, ootan kuni lätti jõuab, oodanud juba 3 kuud, ootan veel 2

Comment

Miks utoopia, mul omal on kõlarites bassikad 18".

Comment

No kvaliteetset muusikat nendest ei kuule, täpsusest ei hakka üldse rääkima.

Comment

Working...
                                X