Teade

Collapse
No announcement yet.

Kinosaalid ja helikvaliteet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kinosaalid ja helikvaliteet

Esmalt postitatud Sanches poolt Vaata postitust
    (Igaks juhuks soovitan vaadata midagi muud, täiesti nüri film, ajas magama, kuna miskit uut ei olnud ja paljuräägitud 48 kaadrit /s ei suutnud minu silm küll eristada)
    Toda ei peaks vist tavalise filmiga võrdlema, kus 24 kaadrit sekundis jookseb, 48/s on mõlemale silmale kokku, kumbki silm saab ikka ainult oma 24/s, seega paremust nagu pole välja arvatud 3D efektid.

Comment

Eestis jookseb 48fps ainult CCPlazas HFR märgitud seanssidel, mujal olgu 3D või mitte, on 24fps.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mulle see 48fps igatahes väga meeldis, erinevalt filmist endast. Mulle on koguaeg need kino värisevad pan-id pinda käinud.
        Toidan trolle!

Comment

käisin ka mingi hetk seda HFR kääbikut vaatamas. Mulle väga meeldis, oli palju mõnusam silmale. Ainukesed kohad, kus värelus sisse tuli, oli noolte lendamisel ja kiiretel liigtustel. Film ise...mnjaa oli natukene liiga kuiv võrreldes LOTRi triloogiaga...

plaza 1. saal: 500+ kohta. Antud momendil olin suht vasakus ääres ja valjuka kõrval. Arvestades neid asjaolusid, oli heli natukene kajav, kuid talutav...
          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
          X