Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton ALTO II kuulamissoov

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visaton ALTO II kuulamissoov

Ehk on veider palve, aga ei söanda enne ehitamist alustada kui olen kaude ära kuulnud, millise kõlaga on kõlarid.
    Kas on kedagi TARTUS, kes kümneks minutiks tuppa lubaks?

Tervitab Priit
    Luban mitte tühjade kätega tulla!
    sobib PS või priitmyrk@gmail.com

Vs: Visaton ALTO II kuulamissoov

Mõtlesin mitte teha eraldi postitust ning küsin juba siit. Millist võimendit nendele kõlaritele vaadata? Et ei oleks under- ega overkill nii võimsuselt kui kvaliteedilt. Kas 100-200€ eelarvega saab miskit?

Comment

Esmalt postitatud obscura poolt Vaata postitust
      Mõtlesin mitte teha eraldi postitust ning küsin juba siit. Millist võimendit nendele kõlaritele vaadata? Et ei oleks under- ega overkill nii võimsuselt kui kvaliteedilt. Kas 100-200€ eelarvega saab miskit?
      enda kogemusest ja tingimusel, et uus siis pakuks:
      -

Comment

Seega võiks kasutatud isend isegi hinnaskaalasse sobida. Tegelikult jäi märkimata, et tootav second-hand tehnika sobib ka vabalt. Ei pea tingimata uut omama.

Comment

altodes vist w170s ? ja sc 10n või oli miskit muud?
          mul 2xw170s + sc10n 30l kinnistes kastides aga sellest pole vist abi.....sama mahuga ühe elemendi vendikast on ilmselt hoopis miskit muud

Comment

Mul elemendid juba tellitud ning skeemi tegija ka olemas. Ainuke mure on veel leida Tartus mõõtulõikamist ja freesimist, pitskruvid pean ka kuskilt organiseerima

Ja kui kellelgi peaks olema 19mm vineeri üle, siis mõistliku hinnaga ostaks ära. Tervet suurt lehte pole vist tarvis.

orginaalis on ikka DT94. http://www.visaton.com/en/bauvorschl...struction.html Olen selle kõrgsageduse asendamise sc 10n-ga lugenud. Ning olen tabanud kahetisi arvamusi. Ja noh kirik keset küla: teen nii nagu visatoni lehel, kuigi lõikesagedust vb laseks muuta küll.
            viimati muutis kasutaja obscura; 12 m 2013, 22:29.

Comment

Pood, kus ma vineeri vaatan, seal on 18mm ja 21mm. Kumba valida või on see kriitiliselt oluline, et oleks 19mm nagu spetsifikatsioonis kirjas.

Comment

Pood, kus ma vineeri vaatan, seal on 18mm ja 21mm. Kumba valida või on see kriitiliselt oluline, et oleks 19mm nagu spetsifikatsioonis kirjas.
                18 on küll ja veel!

Comment

Aga kas nende kahe vineeri paksuse vahel võib lõpptulemuses heli erinevust eristada või on see pseudomõte mu peas?

Comment

pseudo, ära muretse.
                    Need kastid saaksid ka 16mm korral piisavalt massiivsed w170si jaoks......minu silmis see suht nõrk valjukas ja kuna altodel pole suurt pinda ei hakka ka miski liigselt vibreerima. Etteantud võimsustaluvusse suhtuksin ettevaatlikult. 35w RMS kanalisse võimu taga oli 2xw170si lagi.....

Comment

Ainuke mure on veel leida Tartus mõõtulõikamist ja freesimist, pitskruvid pean ka kuskilt organiseerima
                      Kas Estoply'lt hinnapakkumist pole võtnud, väidetavalt müüvad vineeri ja pakuvad teenusena materjali mõõtulõikamist.

Comment

Tootjad ja müüjad ei pane kuskil oma hindu ülesse. Mis on 18mmm või 21mm kaudne hind?

Comment

Tootjad ja müüjad ei pane kuskil oma hindu ülesse. Mis on 18mmm või 21mm kaudne hind?
                          See kaudne hind ei ütle sulle midagi, löö projekti detailid pinnalaotuseks ja saada konkreetne päring, hind sõltub sellest, kui väikesele või suurele plaadile sinu detailid mahuvad, et lõigates tekiks minimaalselt jääke. Visatoni lehel ju ka nimekiri (küll kogus 1 kõlari kohta) vajaminevatest detailidest, saada neile see nimekirigi, saavad ehk ka ise arvutatud.

Comment

saan Su jutust aru, et seal firmas ei müüda plaadipõhiselt vaid niipalju küsitakse, kui kulub materjali tükki lõikamiseks.

Comment

saan Su jutust aru, et seal firmas ei müüda plaadipõhiselt vaid niipalju küsitakse, kui kulub materjali tükki lõikamiseks.
                              Ma ei tööta selles firmas, kogemus nendega puudub, näen vaid, et asub sulle sobivalt Tartus, müüb eri kvaliteediklassides, paksusega ja plaadimõõdus vineeri ning pakub teenusena lõikust. Sina tahad nagu selveris, et oleks riiul toodetega, kus silt juures tk/ hinnaga ja pistad korvi. See pole selline toode ega äri. Saada neile mail ja küsi nt, palju teil maksab 1475 x 1475 mm 18 mm plaat, vaata, mis tuleb vastuseks. Mitu koormat, alust sa tahad? Ja kui teatad, et no, et äkki 2 tk, või, ei, 3, äkki..., siis nad ei raiska sinu peale aega. Kui koolis oled käinud mõne talve, võta nende plaadimõõdud ette, "paiguta" oma detailid sinna peale, näed täpselt, millisele plaadimõõdule kõik kenasti ära mahub. Pole ka võimatu, et nende juures on ka juba mingeid varasemate klientide tükke, ei peagi pisikese lisatüki pärast plaadi täishinda maksma. Ei sallita üheski äris pisikliente, kes ei viitsi kodutööd ära teha, no ei ole sul endal aega, siis miks tema peaks selle leidma asja jaoks, mis teda ega firma omanikku ei toida.

Comment

Working...
                              X