Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton ALTO II kuulamissoov

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Visaton ALTO II kuulamissoov

Räägin enda kogemusest Tartus vineeri hankimisest. Tellisin Manverk OÜ-st. Teenindus oli väga kliendisõbralik. Ühel päeval maksin raha ja järgmisel päeval sain jupid kätte. Vineer oli väga täpselt lõigatud ja väga hea kvaliteediga, nägi ilus välja. Oksakohti ei olnud. Materjal 15mm, tükkide pindala kokku oli 4.5 ruutmeetrit ja see oli lõigatud 17-ks jupiks, maksis 68+km.

Ma ei usu et Manverk on Tartus kõige odavam koht, kust vineeri mõõtu lõigatuna osta saab, kuid äkki on see info abiks hindades orienteerumisel.
    Kui leiad mõne koha, kus on hea hind ja kvaliteet, siis anna teada, huvitab ennastki teinekord.

Comment

On kerkinud uus probleem. Visatoni filtriskeemis on pool 0,6mm/0,33mH. Seda pole enam üldse noortehnikus saada. Kas oskate pakkuda samade füüsikaliste näitajatega toodet või mingisugust teist teed kuidas tulemuseni jõuda? Ehk tasub proovida ostmiskuulutust?

Comment

Esmalt postitatud obscura poolt Vaata postitust
        Visatoni filtriskeemis on pool 0,6mm/0,33mH.
        Visatoni takistus on 0.6Ohm, võib asendata 0,71mm pooliga (0.43Ohm) Mundorf L71-0,33 + 0.15Ohm takisti Mundorf MR10-0,15

Vaata ka siin: Alto II alternativne filter

Comment

Nii, vaikselt rühin kõlariehitusega edasi ning tekkinud on paar küsimust. Filtriskeemi valisin D.D.D poolt pakutud variandi, sest kõiki orginaaljuppe Eestis polnud ja välismaalt tellima hakates millegipärast krediitkaart jukerdas ning natuke ehk saatuse tahtel läksin natuke kallimat teed ning lähevad mundorfi jupid sisse :P

Esiteks küsimus inverterist. Kas see oleks akustiline vopaa kui paigutada inverter taha. Oleks puht esteetiline valik, et mitte seda suurt auku ette teha. Teiseks on 19mm visatoni lehel. Kui mul on valjukapaneel 21mm. Lugesin, et valjuka jaoks see nö kasti sisse ulatuvus on ka oluline. St. igaljuhul tulevad ette freesidega avad, kuid kas ma peaks kogu kasti alalt 2mm maha freesima ja siis tegema freesid nii nagu valjuka joonistel kirjas.

Või ma ajan taaskord juuksekarva lõhki?
          Tervitab obscura

Comment

Esmalt postitatud obscura poolt Vaata postitust
            Kas see oleks akustiline vopaa kui paigutada inverter taha. Oleks puht esteetiline valik, et mitte seda suurt auku ette teha.
            .....
            Või ma ajan taaskord juuksekarva lõhki?
            Sõltub sellest kas sa ehitad iluasja või kõlarit.
            Kõlarite puhul on hea kui bassivaljukas ja inverteri ava on võimalikult lähestikku ja samal paneelil.

Comment

Mõtlesin, et lisaks pva liimiga vineeriosade liitmisele seestpoolt nii kasti nurgad kui valjuhääldi avade ümbrus mingi kummistuva pasta/möglaga täita, katta. On kellelgi sääraseid kogemusi mida sinna panna? Peaks jääma selline jäiga kummi segu, aga samas mitte nii jäik, et kohe murenema kipuks.

Comment

Working...
              X