Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas ressiiver eelvõimendina on väga halb lahendus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas ressiiver eelvõimendina on väga halb lahendus?

Lugu selline, et mul mängivad kesk ja kõrgeid ühed technicsi kõlarid läbi technicsi võimendi ja heliallikaks on technicsi cd mängija AGA nii pole kusagilt bassivõimendi jaoks muutuva valjususega signaali võtta......et volumet keerates ka bassivõim seda lisaks.

Puudu oleks justkui eelvõimendist?

Olemas on aga samas stiilis technicsi ress ja ajutise lahendusena sai siis nii tehtud, et cd-ress-läbi kõrvaklapi väljundi kumbagi võimendisse ning volumet keeran nüüd ressi nupust. Aga nii on vist suht vale?

Vs: Kas ressiiver eelvõimendina on väga halb lahendus?

See sul ikka suht pudru küll-aga kui ise rahul siis pole viga.Hangi parem mingi woofer.

Comment

Ja sellega siis.....?

Comment

Aktiivwoofril on volumi nupp-saad müdistada nii mis kole.Usun ,et isegi ostas selliseid olemas.

Comment

Ma ei saa aru kas need kōllid mida ostsid ei mängi rahuldavalt basse????

Comment

Esmalt postitatud ottok poolt Vaata postitust
            Ma ei saa aru kas need kōllid mida ostsid ei mängi rahuldavalt basse????
            Küsimus pole hetkel üldse kõlarites, vaid kuidas reguleerida bassivõimu signaali.

Comment

Ma ei saa üldse aru mida te siinüüd kokku keerate.
              Miskit aktiiv woofrit ma ei vaja, mul on selleks 2x18" woofrid olemas ja nende toitmiseks võim olemas. Ostetud kastid ei pidanudki woofrit asendama, need peavad kesk ja kõrgsagedustega toime tulema.

Comment

Subbakal peaks ju olema sisendid kuhu suunad signaali vōimendi kōlariväljundist ja subbakal väljund kust suunad edasi signaali kōllidesse
                Ja siis subbakal leiad sobiva tugevuse

Comment

No ribasid eraldan ma aktiivfiltritega ja loomulikult ei saada ma woofrite võimendile signaali mida tavakastide signaali alt saaks võtta ja woofri signaaliga ei saa ma ka teist võimu toita. 1000 w passiivfiltrit pole mõtet kerida ning seetõttu ei saa ma ühe võimendiga kõiki nelja riba võimendatud

Comment

Kas ressil või võimendil pre-out on olemas? Kui ei, siis saad selle skeemi olemas olul ise juurde pookida ja kui ise ei oska leia mõni sõber/tuttav kes selle ära teeb.
                    viimati muutis kasutaja priima; 01 m 2013, 16:04.
                    Men marry women with the hope they will never change. Women marry men with the hope they will change. Invariably they are both disappointed A.Einstein

Comment

ei ole kahjuks. Kas potekas CD mängijast tuleva juhtme vahel oleks veel hullem porr kui ress seal vahel ? Küsin seepärast, et tegelikult tunnen puudust puldiga helivaljususe reguleerimisest ja ehk keegi meistrimees teeks selle kuidagi valmis

Comment

???

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
                          ei ole kahjuks. Kas potekas CD mängijast tuleva juhtme vahel oleks veel hullem porr kui ress seal vahel ? Küsin seepärast, et tegelikult tunnen puudust puldiga helivaljususe reguleerimisest ja ehk keegi meistrimees teeks selle kuidagi valmis
                          pote pole porr midagi. potesid ka olemas mida saab puldiga juhtida,, ebay pakub sulle ka preamp kitte mis asjalikud.

Comment

Sinine ALPS RK27, mootoriga oleks täitsa sobiv niisuguseks kasutuseks.Nii lihtsa võimaluse - heli tugevamaks/vaiksemaks saaks ka loogikakividega teha ja oleks omanäoline - teist niisugust ilmselt ei ole, see siis potemootori juhtimiseks, heliahelas oleks vaid pote oma takistuselement.
                            -superradical-

Comment

Working...
                            X