Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mul ta rohkem pildi näitamiseks aga audio on täitsa pädev, umbes samas hinnas ainult CD-d mängivate aparaatidega täitsa võrreldav. NOS DACiga võrreldes mõnes aspektis parem, mõnes halvem ehk kõik on maitse küsimus nagu alati. Parem on selles osas, et tänapäevased algselt digis tehtud salvestised kõlavad natuke pehmemalt, ei kriibi kõrvu ja kesksagedus on paremini esil, samas on helipilt hajuvam. Bassi oleks ka nagu õige natuke buustitud aga mine sa täpselt tea, väljundnivood on DACiga kuskil 10 korrda erinevad (seega ka volumi potelt tuleb hoopis teine väljundtakistus, volume on mul passiivne) ja ka see võib mõjutada.
Mängib ta muidugi kõiki meil poest ostetavaid plaate ja võrgust oskab mängida nii DNLA kui SMB/CIFS serverilt.
Miinustest vast see, et kõiki mulle vajalikke videoformaate siiski ei oska mängida ja peab hakkama ikka videote konverteerimisega tegelema.
105 jaoks on tegemisel FW versioon mis võimaldab Oppo muuta DSD DACiks, ehk siis lisatakse USB kaudu DSD sisestamise võimalus. Kätte saab seda signaali näiteks arvutist, kasulik allalaaditud DSD salvestiste puhul.
Kahjuks siiski mitte, lihtsal nüüd on toetatud: Direct Stream Digital (DSD) file playback from local storage. The DSD files can be either stereo or multi-channel. Both the DFF and the DSF formats are supported.
Streaming support on tulekul üsna pea. Kuid üllatus oli see et üldse otsustati 103 samuti "targemaks" teha - algselt oli vaid 105 plaanis.
Praeguse testversiooniga peab jah veel kõvaketta arvutist võtma ja USB lonti toppima. Aga tegu pole ka veel n.ö. avaliku reliisiga, iga asi omal ajal. Eesmärk on siiski OPPO varustada USB sisendiga Mytek'i eeskujul.
Tegelikult võib juhtuda et ei suudeta hardware piirangut asünkroonse USB adapteriga seoses, seda praegu uuritakse.
Hea uudis aga network streamingu suhtes - OPPO tunneb DSF fileed ära ka SMB: sharingu korral. DLNA jms küll veel ei tööta, ka ei saa JRiverit sundida OPPOle striimima.
Natuke jälle OPPO võimalustega tegeledes jäi silma üks üsna äkiline arvamus asjast:
Kes päris täpselt aru ei saanud, siis pilt on ühelt hardcore audiofiililt, kes Oppo 103 heli ana-digi plaadi ja toite prügikasti viskas ja sinna ise paremat leiutas. Arusaamatuks jäi mulle aga miks ta kohe Oppo 105 ei ostnud.
Comment